גם סמסונג מצטרפת לטירוף האפליקציות
האינפלציה של חנויות האפליקציות למכשירים ניידים רק ממשיכה וגדלה. אחרי אפל, בלאקברי, מיקרוסופט, פאלם, נוקיה ו-LG, הודיעה מוקדם יותר היום גם חברת על השקת חנות אפליקציות עצמאית עבור מכשירי ה-Omnia שלה.
האינפלציה של חנויות האפליקציות למכשירים ניידים רק ממשיכה וגדלה. אחרי אפל, בלאקברי, מיקרוסופט, פאלם, נוקיה ו-LG, הודיעה מוקדם יותר היום גם חברת על השקת חנות אפליקציות עצמאית עבור מכשירי ה-Omnia שלה. במעמד ההשקה הודיעה החברה כי היא חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם החברות Electronic Arts, Gameloft, Capcom ו-TAITO כדי להרחיב את מבחר האפליקציות והמשחקים הקיים במועד ההשקה (כ-300) עד ל-2000 אפליקציות בסוף השנה הנוכחית.כדי להנות מהשירות החדש, יש צורך במכשיר Omnia או במכשיר i8910HD בשלב הראשון, אך החברה מתכננת להרחיב את התמיכה בהמשך גם למכשיר Omnia II ו-Omnia LITE.
השלב הראשון תושק החנות ללקוחות החברה בבריטניה, צרפת ואיטליה בעוד כשבועיים וזמן קצר לאחר מכן תיפתח החנות לגישת לקוחות מעוד 30 מדינות ברחבי אירופה. החברה הודיעה כי היא מתכננת בעתיד להרחיב את השירות גם למדינות באמריקהובאסיה , אך היא לא סיפקה תאריכים מדויקים. כמו כן, עדיין לא ידוע האם ישראל תהיה בין המדינות שיקבלו גישה לשירות החדש במסגרת השלב הראשון, אך הסיכוי לכך הוא נמוך למדי עקב נתח השוק הקטן יחסית שמחזיקה סמסונג בישראל.
ג'ון הרמן מבלוג הגאדג'טים Gizmodo ערך השוואה בין חנויות האפליקציות השונות רק כדי לגלות שמבחינת אפשרויות ומדיניות הן די אותו הדבר. מה ששונה בעיקר זה מבחר האפליקציות והמדיניות שעומדת מאחורי החנות בכל הנוגע לאישור שלהם. לפרטים נוספים קראו את ההשוואה המלאה ב-Gizmodo.
פוסטים נוספים:
סמסונג גלקסי – הדקו חגורות, אנחנו ממריאים
הכסף של נוקיה
לפרוץ את האנדרואיד
הגב
רוצה להיות הראשון להגיב?
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.