ניוזגיק מחלק הזמנות לכנס ה-Chrome DevFest של גוגל ישראל
לא הצלחתם להגיע למאונטיין ויו בשביל כנס המפתחים השנתי של גוגל? גוגל ישראל פותחת בפניכם הזדמנות פז לפגוש את המהנדסים ואנשי צוות הפיתוח שלה וללמוד על כל החידושים בכנס ה-Chrome DevFest שיערך השנה גם בישראל. רוצים הזמנות מובטחות? אנחנו רוצים לחלק לכם. אז כנסו עכשיו, הגיבו על הפוסט ואולי גם אתם תבטיחו את מקומכם ב-Chrome DevFest הישראלי.
הכנס החשוב ביותר של גוגל המתקיים בכל שנה הוא כנס ה-Google I/O, אשר התקיים גם השנה, בדומה לשנים קודמות, במטה החברה שב-Mountain View. על אף ולמרות שהיו משתתפים רבים מרחבי העולם, לא כל המעוניינים יכולו להגיע לארצות הברית ולעל-מנת לעמוד בביקוש לידע ולהדרכה על כל הפיתוחים והיכולות החדשות של מוצרי החברה, החליטה גוגל לקיים סדרת אירועי מפתחים תחת הכותרת DevFest 2010. האירועים יערכו במדינות ברחבי העולם כולל אוסטרליה, הפיליפינים, אינידונזיה, ספרד, ארגנטינה, צ'ילה וכמובן, גם בישראל.
ה-DevFest הישראלי, אשר יערך ב-29 ליוני ימתקד בעיקר בטכנולוגיות פיתוח סביב דפדפן הכרום של החברה דוגמת Chrome Extensions, Chrome Apps, Chrome Frame ו- Chrome Developers tools, אך ייגע גם בנושאים נוספים כגון פיתוח היכולות החדשות ופיתוח באמצעות HTML5. את הלו"ז המלא לאירוע תוכלו למצוא באתר הרשמי.
במסגרת האירוע, תוכלו לפגוש את בריאן רקווסקי, מנהל המוצר הראשי של גוגל כרום בגוגל העולמית ואת פרופ' יוסי מטיאס, מנכ"ל מרכז המחקר והפיתוח בישראל. כמו כן, במהלך הכנס יצרו מהנדסים ומנהלי מוצר מצוותי הפיתוח השונים של כרום ביניהם גם פבל פלדמן, אלכס ראסל ואיאן פט, אשר הרצו גם בכנס ה-Google I/O האחרון שנערך לפני כחודש ב-Mountain View. בין המסלולים השונים יהיה מסלול ייעודי עבור מפתחי אתרים בהובלת ג'קמי מוסקוביץ', מהנדס בצוות הכרום הישראלי אשר לקח על עצמו את קידום נושא תאימות האתרים ברמה העולמית. המסלול יעסוק בעיקר בסוגיות הקשורות לתאימות אתרים לדפדפנים, HTML5 ועוד.
בסוף האירוע, מכינה גוגל הפתעה מיוחדת בדמות Hackthon אשר יאפשר למשתתפים המעוניינים בכך להתנסות בטכנולוגיות החדשות בליווי מהנדס בכיר מצוות הפיתוח של כרום בלונדון .
על אף העובדה שהאירוע אינו כרוך בתשלום, ההרשמה לאירוע היא מוגבלת וכרוכה בתהליך אישור של גוגל. חשוב לציין כי בדומה לכל כנסי החברה, גם כאן החברה אינה מאשרת את כל המשתתפים באופן אוטומטי אלא מפעילה שיקול דעת במטרה לשמור על קהל מקצועי ולהביא את האנשים שיוכלו להפיק את התועלת הגדולה ביותר מהאירוע.
רוצים להבטיח את מקומכם באירוע?
גוגל ישראל נתנה לנו 25 הזמנות-מובטחות (אשר מזכות למחזיק בהן כניסה אוטומטית לאירוע ללא תהליך האישור) לחלק לכם ואנחנו מאוד נשמח לראות אתכם שם איתנו.
מה צריך לעשות בשביל לקבל אחת מההזמנות?
רוצים הזמנה? ספרו לנו מה הייתם מצפים ללמוד ב-DevFest ומה אתם מעוניינים לעשות עם הידע שתפיקו שם? אתם מתכננים פרויקט חדש ב-HTML5? אתם מתכננים לפתח תוסף חדש לכרום? אולי הסטארט-אפ הבא שלכם זה אפליקציה שתהיה זמינה גם דרך חנות האפילקציות החדשה של גוגל? ספרו לנו מה אתם מתכננים לעשות עם הטכנולוגיות החדשות של גוגל ואנחנו כבר נדאג לכם להזמנות.
אנא שימו לב כי אתם משאירים בתגובה כתובת מייל אמיתית (כתובת המייל לא תחשף בתגובה עצמה, אך תשמש אותנו על-מנת ליצור איתכם קשר במקרה של זכייה בפרסים).
הבחירה במנצחים תהיה לפי התגובות המקוריות ביותר שאנחנו הכי אהבנו. הזוכים יבחרו על-ידינו לפי הפרמטרים שצוינו ואנו מתחייבים לא לבחור זוכים לפי הכרות או תיאום מראש (אנחנו תמיד שמחים לתת את ההזמנות לאנשים שאנחנו לא מכירים).
הגב
35 תגובות על "ניוזגיק מחלק הזמנות לכנס ה-Chrome DevFest של גוגל ישראל"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
אני מאוד מצפה שהם ידברו על התמיכה שלהם בHTML5 וCCS3.
אני מתחיל לפתח אפלקציה ב-HTML5(ועיצוב בCSS3) אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה כב נתמך ומה לא.
אשמח גם שהם ימלצו איך להשתמש באפשרויות המתקדמות של HTML5 שעדיין לא ברור(לפי התקן בw3 איך להשתמש בהם).
עומר.
אשמח ללמוד בDevFest עוד על HTML5 ויותר על פיתוח תוספים לכרום, אני ועוד שותף עובדים כרגע על תוסף חדש לפיסבוק (נקווה שעוד תשמעו עליו), וכמובן שנישמח להיות שם וללמוד יותר.
אני מצפה ללמוד ב-DevFest על HTML5 ו-CSS3 ועל איך שהם מוסיפים את הטכנולוגיות החדשות הללו למנוע החיפוש, ואיך הם משפרים את הקיטלוג ושאיבת התוצאות מאתרים בצורה הטובה ביותר, כמו כן אני רוצה ללמוד על הפלטפורמות שהם מציעים לפיתוח אפליקציות ווביות שונות כגון ה-chrom apps וכו'.
הפרוייקט שאני מתכנן לבנות עם הידע החדש הזה, הוא מנוע חיפוש שיקטלג את המידע שהספיידר שאני יתכנת מצא בצורה שונה מאוד ממנועי החיפוש היום, ואני אתן פרמטרים שלא קיימים כיום בגוגל, עם העדפות לאתרים שאני חושב שהם הכי יעילים לכל מילת חיפוש.
אשמח ללמוד ב- DevFest על HTML5 ,אנדרואיד ומערכת ההפעלה chrom OS, אני והשותף שלי מפתחים אפליקציות לאייפון בעיקר ונדלקנו על אנדרואיד :) :) :) נשמח ללמוד כל מה שאפשר.
את האמת?
פחות מעוניין בפרטי הפרטים, את זה מן הסתם אפשר וצריך ללמוד ממדריכים.
מה שחשוב לי זה לזהות את המגמות, לראות אם העסק הזה ימריא – ולאן, ולהכיר את הקהיליה הרלוונטית בישראל.
מסכים…
תכלס זה מה שחשוב, לראות את אופק הדברים.
אני רוצה ללמוד על הHTML5
אני הולך לפתח אתר שהולך להיות מאוד מעניין
וגם מעניין אותי כל הקטע של התוספים אולי גם אני יפתח
וידברו בכנס על המערכת הפעלה של גוגל??
אשמח לראות לאן גוגל לוקחים אותנו הפעם, לשמוע על החזון, לראות כיצד ניתן להשתלב בו, כמפתח עצמי מזה הרבה שנים אני חי טכנולוגיה, ואוהב להביט קדימה ולהתחיל לעבוד על המייזם הבא, הייתי רוצה ללמוד יותר על הChrome OS ועל התשתיות אותם היא מספקת למפתחים, הייתי רוצה ללמוד יותר על HTML5 ועל ה CSS3
מצפה להיות באירוע ולסקר אותו לעומק בבלוג שלי, כבלוג טכנולוגיה שמסקר אירועים אקטואליים. לאחרונה כתבתי על מלחמת הדפדפנים, ויהיה מעניין להציג את הפיתוחים שכרום הולכת לשלב בChrome.
^שגוגל
פשוט רוצה לכסח לאפל את הצורה של הספארי שלהם. בואו נראה מה הכרום (המהיר) מסוגל לעשות…
כמו לכולם, גם לי יש רעיון לסטארט-אפ… שילוב בין תצורה של רשת חברתית למנגנוני סינון של אתרי היכרויות, שיאפשרו לאנשים ליצור קשר למטרות שיתוף פעולה יצירתי – כולל, בין השאר, כתיבת משחקים ואפליקציות (אם אתה מתכנת, זה יהיה מקום טוב לחפש בו מעצבים גרפיים, אומני סאונד וכו'). אולי HTML5 הוא הפלטפורמה הנכונה לזה? שלא לדבר על האפשרויות העצומות בהתממשקות עם מערכות סלולריות בכלל ואנדרואיד בפרט.
שלום,
הייתי שמח מאוד לקבל הזמנה לאירוע.
אני כרגע בתהליך של פיתוח אפליקציות ב- HTML5 והייתי רוצה להבין יותר את יכולות הטמעת הוידאו שלו.
אני גם רוצה לראות איך ניתן להשתמש בHTML 5 באפליקציות אייפון
עם כל האהבה שלי לשועל האש, לגוגל יש סיכוי גדול יותר לכבוש את עולם הדפדפנים. ולבעוט באקספלורר רחוק מחוץ למגרש (המקום בו הוא שייך). מאמין שצפוי כנס מרתק, החיבור הזה בין חברה שמצליחה מסחרית, לבין סטנדרטיזיה של קוד ושימוש בכלים מתקדמים זה משהו שכל חברה צריכה לשאוף אליו. כך שבהחלט יש מה וממי ללמוד בכנס הזה.
אני מעצב ממשקים ומתכנת WEB ואני רוצה לבנות משחק בעזרת html5 בסגנון מאריו ברוס. אני מתכנן לשלב קטעי וידאו יחד עם גרפיקה ווקטורית. אני מקווה ללמוד את היכולות חדשות ואיך ניתן לשלב מולטימדיה בתוך הDOM עם שילוב של EVENTS. גם חשוב לי לנצל את הCLIENT DATA והבנתי שיש יכולת לשמור נתונים בCLIENT יחסית בקלות.
אנחנו חברה שמפתחת יישום מרכזי לכרום (יישום שמהווה תחליף ותוסף לכמה מהיישומים הפופולארים בכרום היום), בסוף ליישום עצמו אנו מפתחים גם פלטפורמה שמעשירה יישומים אחרים – שירוצו על גבי כרום בתוכן רלוונטי ומאפשרת לישומים שלהם לתת תוכן ושירות טוב יותר למשתמש …
המוצר שלנו לקראת סיום שלב הבטא ובמהלך הכנס אני מצפה ללמוד על מגמות ייתרנות וטיפים שיאפשרו לנו לבנות תשתית טובה יותר ליישומי כרום
מאוד מעניין לשמוע ולשוחח עם קולגות
אנחנו עובדים על אפליקציה שמזכירה את windows total commander האהוב… אבל הרבה יותר אבסטראקטית ופורטבילית – רוצים לשקול גם chrom כמובן
אני מפתח משחקים, לא מזמן התחלתי לחשוב על HTML5 כפלטפורמה לפיתוח משחקים(WebGL), והתחלתי ללמוד עליה ולפתח אליה.
יהיה פשוט אדיר ללמוד על הטכנולוגיה שמאחורי ה"פלטפורמה" הזו בפורום הייחודי הזה.
גם בדיוק התחלתי בפיתוח לאדנרויד, אני מקווה שאוכל לדבר על כך עם אחד מהנציגים כי הבנתי שלא הולכים לדבר על זה ישירות.
גם חנות אפליקציות הווב היא מקום שבו אקווה לייצא אליו תוכנות עתידיות.
Chrome הוא החלוץ בטכנולוגיה
גוגל מפתחים ראשונים וכולם מחקים את הרעיונות האדירים שהם מביאים.
אני כבר סקרן לדעת מה חדש!
My partner [email protected] already applied for one invitation, as we are planning to migrate our project to be a chrome extension and possibly run on android.
can you please add myself too
sincerely,
Guy
Very interested in the new HTML5 technologies. Looking forward for the festivities :-)
כמפתח ותיק, משתמש נלהב של כרום ומאמין בעתיד של chrome OS (ומערכות הפעלה מבוססות browsers בכלל), הייתי שמח להשתתף.
לאחרונה נכחתי בהרצאה של ג'ף יפה (CEO,W3C) שנערכה בכנס של IEEE Computer Society שם הוא הסביר קצת על HTML5 וכל הכרוך בבחירת תקנים לאינטרנט. בשל התעניינותי בבניית אתרים (כולל עבודה מקצועית בתשלום) הנושא נגע לליבי ועודד אותי להמשיך וללמוד את הנושא.
אני מאוד הייתי רוצה ללכת לכנס כדי לשמוע עוד על בניית אפליקציות בעזרת HTML5 ו-CCS3 ע"מ שאוכל לשלב את התקנים החדשים בפרויקטים הבאים.
אני בן 19, תלמיד שנה ג' לתואר B.Sc במדעי המחשב בביה"ס הגבוה לטכנולוגיה בירושלים. הדפדפן המועדף עלי הוא, איך לא, Google Chrome, ממנו אני שולח את התגובה הזו ברגע ז
* CSS3
נראה לי שיהיה מגניב שם :)