3 תוספים מומלצים לכרום, ויש גם נציגות ישראלית
לדפדפן הפופולארי בעולם יש לא מעט תוספים, אבל הנה כמה מוצלחים ששווה שתכירו
1. בעל הבית – להוציא לאור את המוציא לאור
התוסף הפשוט מבית תום אהרון יציג בפניכם מי עומד מאחורי אתרי החדשות שאתם צורכים. מדובר במיזם של תום אהרון ותוכנית הטלוויזיה השבועית שלו, במסגרתו נאסף מידע על כל בעלי המניות, הטייקונים והמשקיעים שמשקיעים חלק מהונם באמצעי התקשורת השונים. מרגע שתתקינו את התוסף, בכל פעם שתבקרו באתר חדשות גדול כמו וואלה או Ynet, תוכלו לראות מי עומד מאחוריו, מה שבהחלט יסייע לכם להיות קורא קצת פחות פאסיבי ויותר ביקרותי.
2. Shopping Owl – ביקורות וידאו ישירות באמזון
אם חלק מתהליך הקנייה שלכם כולל בתוכו צפייה ב-Hands On וביקורות למיניהן ביוטיוב, התוסף Shopping Owl יעזור לכם לקצר תהליכים. מיד לאחר ההתקנה, בכל פעם שתיכנסו לעמוד של מוצר כלשהו באמזון, תוכלו להבחין בכפתור "Check Video Review" שהתווסף מתחת לתמונה שלו. לחיצה עליו תפתח בפניכם חלון פופ אפ קטן הכולל ביקורות וידאו רלוונטיות למוצר שבו אתם מתעניינים, מה שיחסוך לכם את הצורך לפתוח טאב נוסף ליוטיוב. נכון לעכשיו התמיכה היא רק באמזון, אבל המפתחים מבטיחים שבהמשך יתווספו אתרי קניות נוספים שיתמכו בשירות.
3. Disconnect – חיפוש מהיר ופרטי יותר
Disconnect הוא תוסף פסיבי שעובד ברקע תוך כדי גלישה, ובאמצעותו תוכלו לראות אילו אתרים ושירותים עוקבים אחריכם וחושפים אתכם לתוכנות זדוניות. ידע זה אמנם כוח, אבל באמצעות התוסף תוכלו גם לחסום את אותם אתרי צד שלישי שעוקבים אחריכם. לטענת המפתחים, בזכות התוסף המתבסס על VPN תוכלו לשפר את מהירות טעינת הדפים ב-44%, לצמצם את צריכת הדאטה שלכם ולגלוש באופן פרטי יותר.
הגב
12 תגובות על "3 תוספים מומלצים לכרום, ויש גם נציגות ישראלית"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
התוסף בעל הבית, חסר תועלת זה ידוע שהבעלים של אתרי החדשות הם שמאלנים. אם כבר שיקראו לתוסף. לכל שמאלן יש שם.
התוסף של אמאזון נחמד, אבל התגובות באתר עושות את העבודה יותר טוב, אם כבר ביוטיוב זה יותר לראות את המוצר.
דיסקונקט כבר מובנה בפיירפוקס. וחוץ מזה עדיף להוסיף אותו בתור רשימה בחוסם פרסומות מאשר להריץ בנפרד.
למה ימנים כמוך כל כך דליי שכל?
די להילחם. כולנו עם אחד וריבוי דעות הוא מבורך.
ובריבוי דעות, יש מחלוקות ומריבות
רוצה לנסות לשנות את התפיסה הזו, אתה מוזמן.
הבעלים של "ישראל איום" הוא שלדון אדלסון.
בהחלט איש שמאל, ליברל, מתקדם, ונאור.
ועוד לא מניתי פה את אתרי החדשות של החרדים, המתנחלים, ושאר רעות חולות.
ומה בין שמאל וליבלרליזם לקידמה ונאורות?
השמאל ניכס לעצמו תארים שאינם אלא תיאור היפוכו.
ואתה, כאדיוט שימושי מפיץ את הפרופגנדה העלובה על ידי שזירת כשלים לוגים כלאחר יד.
עוד הייתי נותן קרדיט על תחכום, אך מסופקני שהינך מודע לדקויות פעולותיך… כפי שאמרתי – אדיוט שימושי, בדגש על האדיוט.
ולמקרה שאתה מאותגר במיוחד אספק לך שתי דוגמאות, האחת מתארת פעולת שמאלליברליזם
ודוגמה נוספת מתארת קידמה:
שמאלליברליזם: הפגנה למען השארת מהגרים אפריקאים בלתי חוקיים בעליל במדינה בה הם פושעים ומהווים עלוקות על משאביה.
קידמה: המצאת ופיתוח ה-WWW.
היה שלום.
מאוד אהבתי את התוסף האחרון.
תודה רבה
היי הילה
התוסף האחרון לא מבוסס על VPN, רק בגירסה שבתשלום. ואז למיטב הבנתי התוסף מתפקד כמו Ghostery בדיוק – תקנו אותי אם אני טועה.
בנוסף – 2 התוספים לא עובדים יחדיו.
Ghostery תוסף זה נכשל בניתוב בקשת רשת אל data:application/javascript;base64,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 מכיוון שתוסף אחר (Disconnect) ניתב אותו אל about:blank.
מומלץ גם Adblock plus , startjoy.com
אין על uBlock Origin חוסם יותר
התוסף "בעל הבית" מיותר לחלוטין. יכלו לסגור פינה בלעשות דף אינטרנט איפשהו, ובו הרשימה הנ"ל של אתרים ומי עומד מאחוריהם.
לא לכל דבר בחיים צריך תוסף.