כחול לבן: 4 אפליקציות ישראליות חדשות ומומלצות
אפליקציה שתאפשר לכם להתעדכן במצב בחוף הים, כזו שתמצא עבורכם בדיוק את מה שחיפשתם ועוד אפליקציות ישראליות חדשות ששווה שתכירו
1.חופים – במיוחד לקיץ
קיץ וים הם שני מושגים בלתי נפרדים האחד מהשני, אבל רק בגלל שיש שמש בחוץ, זה לא אומר שהים במצב אידיאלי לביקור בו. אפליקצית ׳חופים׳ תציג בפניכם את כל המידע הרלוונטי לפני שאתם יוצאים לים, בין אם אתם מתרחצים, ספורטאים, הולכי רגל, תיירים או שחיינים מקצועיים. באפליקציה ניתן לבחור את החוף הספציפי בו אתם מתעניינים או לקבל מידע על כלל החופים בארץ עם אינפורמציה על כיוון הרוח, מהירות הרוח, גובה הגלים והוראות הגעה לחוף.
בשורה התחתונה: קהל היעד של האפליקציה הוא אולי רחב וכולל אנשים שמבקרים בים למגוון מטרות, אבל בסופו של דבר אלו שמידע כגון כיוון ומהירות הרוח רלוונטי עבורם הם בודדים ומסתכם בעיקר בגולשים. זאת לטעמנו לפחות. בכל מקרה, הרעיון נחמד והאופציה לקבל מידע על כל חוף ברחבי הארץ ולהיחשף לחופים חדשים היא שימושית, אבל ההמלצה שלנו היא לשנות את השם למשהו קצת יותר גלובאלי ולהשקיע גם בקהל מעבר לים, ולא להתמקד דווקא בישראלים.
מחיר: חינם
2. סנג׳ר – לעצלנים ומשועממים
סנג׳ר היא אפליקציה חברתית המאפשרת לכל אחד להזין בקשות או להציע את שירותיו עבור הציבור הרחב. הסינג׳ורים יכולים להיות הסעות, בייביסיטר או דוגסיטר, הובלות, תיקונים, תרגום ועוד. לגבי הממשק, המפתחים עצמם מודעים לכך שהעיצוב לא משהו ולכן בעמוד הבית של האפליקציה הם מבקשים את עזרת הציבור באיתור מעצב. ההרגשה היא שהאפליקציה עדיין לא מספיק בשלה, למרות שנראה שהושקעו בה לא מעט מאמצים.
בשורה התחתונה: הקונספט לא חדש, קיימות לא מעט אפליקציות ישראליות שמציעות שירות דומה כגון SoPick שתאפשר לכל אחד להפוך לשליח או NeedIt עימה תוכלו להזמין כל מוצר או שירות מאנשים הנמצאים בסביבתכם.
מחיר: חינם
3. Togi – תחבר בין הורים וילדים
תכליתה של אפליקצית Togi היא להעלות את כמות הזמן המשותף של ילדים והורים דרך משחקים תנועתיים, פיזיים, מהנים, במקום רביצה משותפת מול מסך הסמארטפון או הטלוויזיה. בגדול, האפליקציה מיועדת לילדים (ובעתיד גם למבוגרים) בעלי צרכים מסוימים כגון חיזוק חגורת הכפתיים, שיפור מיומנויות חברתיות, שיפור יכולות במשחקי כדור ועוד. באפליקציה ניתן למצוא רעיונות למשחקים, לקבוע תזכורות ולקבוע מפגשי משחקים עם חברים, וגם לקבל ידע רלוונטי על צרכים נפוצים והתפתחות של הילד. בסופו של דבר המטרה היא לחזק את הקשר בין ההורה לילד תוך כדי פעילות כייפית המותאמת לגיל, כמות הילדים, הזמן הפנוי והמיקום בו אתם נמצאים (בית, גינה, בית).
בשורה התחתונה: הקונספט של האפליקציה מקסים. השילוב בין העולם הדיגיטלי לעולם הפיזי הוא מתבקש והגיע הזמן לקדם את הממשק בין השניים קצת יותר, בטח בכל הקשור לחינוך וגידול ילדים.
מחיר: חינם
4. Rapi.Do – מנוע חיפוש לחסרי סבלנות
הפיתוח הישראלי הזמין באפליקציה ובדסקטופ מנסה לדמות את צורת החיפוש של גוגל ״I Feel Lucky״ על ידי כך שהוא ימצא עבורכם בדיוק את מה שחיפשתם בלחיצה אחת. בעוד שבחיפוש הסטנדרטי בגוגל אתם מקלידים מילת מפתח ומוצגות בפניכם מגוון תוצאות, ב-Rapi.Do תופנו ישירות לתוצאה הכי רלוונטית בהתאם, בין אם מדובר באתר, עמוד פייסבוק, אפליקציה וכו׳. בפועל המנוע מתבסס על תוצאות החיפוש של מיקרוסופט בינג.
בשורה התחתונה: קודם כל אנחנו חושבים שמגיע למפתחים קרדיט על זה שהם בכלל מנסים להיכנס לעולם מנועי החיפוש, כאשר השליטה בתחום היא כמובן גוגל. השירות עצמו עובד טוב ותוצאות החיפוש רלוונטיות (הקלדנו ׳גיקטיים׳ בעברית והגענו לאתר הישראלי, וכאשר הקלדנו ׳Geektime’ הופננו לאתר הבינלאומי), אבל הקונספט קצת תכליתי מידי ועשוי להיות בעייתי ברגע שאנשים ישתמשו בו ויופנו ספציפית לאתר מסוים, ולא לאחר (׳בעל המאה הוא בעל הדעה׳).
מחיר: חינם
הגב
6 תגובות על "כחול לבן: 4 אפליקציות ישראליות חדשות ומומלצות"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
היי. אני מהקבוצה שפיתחה את חופים :)
מידע נוסף רב יתווסף בעתיד על כל חוף. רק התחלנו ;)
חג שמח!
איך אפשר להכניס את האפליקציה שלי לאחת מהכתבות האלה על אפליקציות ישראליות?
יקנה לי נקודות זכות אם קיימות 2 גירסאות- אנדרואיד, iOS ופיתחתי את שניהן לבד?
היי אני מפתח האפליקציה SeaU שכמו חופים גם מאפשרת לקבל מידע על מצב הים אך משלבת בנוסף פורומים לכל חוף,צפייה במצלמות חופים, עדכון עומס החוף והמדוזות ע”י המשתמשים והמידע נשלח מהמקור מידע האמין והמקצועי בעולם msw.
תודה מצוות סנג׳ר על הפרסום !!
בשישה ימים יש כבר מאות התקנות, וקיבלנו המון פידבקים, רובם מפרגנים…? ואותנו זה מרגש ?
אכן, אנחנו מחפשים ? מעצב/ת לאפליקציות האייפון והאנדרואיד – נשמח ליצירת קשר במייל: Sanjer.co.il@gmail.com עם לינק לעבודות (אפליקציות). מבטיחים לקרוא !
ניתן להתעדכן עוד באתר האפליקציה:
http://www.sanjer.co.il
?? אז אפשר להתחיל לסנג׳ר ;-) ??
כשאני עם התינוק לבד בבית ואני חייבת שיביאו לי משהו ואני לא יכולה לצאת, בטוח אשתמש בסנג׳ר.
גם יש המון אפליקציות דומות לווטסאפ אך מה לעשות שהיא תפסה ?!
מיזם ייחודי בתחום האופנה מגייס מפתחי אייפון ואנרואיד ואנשי פיתוח צד שרת, ליצירת קשר: amigosy@gmail.com