מזהים? בתוך הלוגואים של חברות הטכנולוגיה האלו מסתתרים כמה סודות
אתם כבר עליתם על כל הסודות שמסתתרים בלוגואים האלו?
אנחנו רואים את הלוגואים שלהן מדי יום על מוצרים, אפליקציות או באתרים השונים. אבל מסתבר שגם בלוגואים האלו, שנדמה לנו שאנחנו מכירים בעל-פה, מסתתרים כמה טריקים וכמה סודות בחסות המעצבים המוכשרים שלהם. הנה כמה מהם.
הגב
3 תגובות על "מזהים? בתוך הלוגואים של חברות הטכנולוגיה האלו מסתתרים כמה סודות"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
סיסקו לא רק נוסדה בסן פרנסיסקו, אלא גם שם החברה נגזר משם העיר ומכאן הלוגו בצורת הגשר, שאגב נקרא “גשר שער הזהב” ולא “גשר הזהב”.
אחת הכתבות הפחות אינטילגנטיות באתר.
מילא שזה שאלון מטופש, לפחות הייתם בוחרים לוגואים לא מוכרים שלא טחנו עליהם את הצורה באלף ואחד מקומות אחרים.
ממש לא מסכים.
אומנם נתקלתי באנקדוטות האלו על הלוגואים של החברות מספר פעמים, אולם עדיין היו כאן כמה חידושים עבורי, ואני מאמין שגם עבור חלק ניכר מהגולשים.
בנוסף, השימוש בפלטפורמה של PlayBuzz (הישראלית) ובפלטפורמות אחרות לשינוי מהאווירה הסטטית מן הסתם של אתרים מן הסוג הזה, מבורך בעיניי.
בסופו של דבר, Geektime לא מיועד אך ורק לכתבות על אקזיטים, השקעות, מיזוגים, ושאר ירקות, אלא מיועד לתת ערך מוסף לקהל היעד שלו, ואני חושב שהכתבה הזאת עושה את זה מצוין.