Galaxy S III: אז מה צפוי לנו?
שמועות חדשות חושפות פרטים נוספים על מכשיר הדגל העתידי מבית סמסונג, הגלקסי S3 שעתיד לצאת ככל הנראה כבר במהלך החודש הקרוב
הצלחתו של מכשיר הגלקסי S2 הובילה לציפיות גבוהות אל מול הדגם הבא של סמסונג למכשיר המדובר. האם תשמור החברה על הקו העיצובי? מה יהיה גודל המסך? והאם הוא יצליח להציב תחרות אל מול מכשירים אחרים הקיימים כיום בשוק, או העתידים לצאת בקרוב?
אישור שמועות
מהרגע שנרמז כי סמסונג מתכננת לפתח את יורש העצר של גלקסי S2, כמויות אדירות של שמועות החלו להציף את הרשת, שכללו מפרטים, גדלים, פיצ’רים וכדומה. נדמה שככל שעובר הזמן, אנו מתחילים לקבל תמונה יותר ויותר מדוייקת על המכשיר הבא שעשוי לגנוב את ליבם של משתמשי האנדרואיד (ואולי גם האייפון) – הגלקסי S3.
אך לאחר שנשיא סמסונג בסין, קים יונג-הא (Kim Young-Ha) אישר כי ההשקה של מכשיר הדגל הבא של החברה, גלקסי S3, תוקדם ככל הנראה בחודש ותתקיים כבר באפריל – הרשת גועשת ורוחשת לגבי המפרט העתידי של המכשיר החדש. את ההודעה הרשמית העניק קים לעיתונות בביג’ינג, במסגרת ראיון בו הסביר כי החברה מתכננת להפוך לאגרסיבית יותר בכל הנוגע לאסטרטגיה שלה במטרה להגיע לנפח שוק גדול מזה שיש לה כיום. האצת השקת מכשיר הגלקסי S3 היא חלק מאותה תכנית.
טכנולוגיה מתקדמת
היום (ד’) הציג האתר ההולנדי GSM Helpdesk תמונות בלעדיות של מכשיר הגלקסי S3, שהגיעו לטענתו ממקור אנונימי. בתמונות ניתן לראות כי סמסונג שינתה במעט את העיצוב החיצוני של המכשיר והמסך הראשי כעת מתפרס על פני כמעט כל הפאנל הקדמי של המכשיר, כשבתחתית המסך מופיעים שני כפתורי מגע – תפריט וכפתור החזרה וכפתור אחד פיזי המשתמש לכפתור הבית.
בנוסף לתמונות ששוחררו, מציג האתר מידע נוסף אודות המפרט העתידי של המכשיר הכולל מצלמה באיכות 12 מגה פיקסל בעלת פלאש לד ואפשרויות מובנות כגון צילום בהילוך איטי וכמובן צילום וידאו ב-HD באיכות 1080p ומצלמה קדמית באיכות 1.3 מגה פיקסל המסוגלת גם היא לצילום וידאו HD באיכות 720p.
כמו כן, המכשיר צפוי לכלול מסך בגודל 4.8 אינץ’, ברזולוציית 720×1280 ובאיכות HD AMOLED. גלקסי S3 יהיה ככל הנראה בעובי של 8 מילימטרים וישקול באיזור ה-125 גרם, לעומת מכשיר הגלקסי S2 שהינו בעובי של 8.5 מילימטרים, אך שוקל 116 גרם. המכשיר יגיע ככל הנראה עם מעבד מרובע ליבות במהירות 1.5GHz ויציג למשתמש נפח אחסון התחלתי של 32 ג’יגה וזכרון RAM בנפח 1 ג’יגה. עדיין לא ידוע האם המכשיר יהיה בעל האפשרות להוסיף כרטיס זיכרון, או לא. וככל הנראה יגיע עם מערכת ההפעלה אנדרואיד בגרסה 4.0, Ice Cream Sandwich.
על פי השמועות המתרוצצות ברשת, צפויה סמסונג להכריז מחר (ה’) בצורה רשמית על מכשיר הגלקסי S3 ועל תאריך ההשקה הרשמי שלו. כך שככל הנראה נאלץ להמתין, לפחות עד מחר על מנת לקבל את הפרטים המלאים על המכשיר הבא שעתיד ‘לזעזע’ את עולמם של בעלי האנדרואיד.
הגב
1 תגובה על "Galaxy S III: אז מה צפוי לנו?"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
נשמע מבטיח פרט למימדים של המכשיר – הוא נראה מלבני בצורה לא “מחמיאה” ולא נוחה לדעתי, אתם לא חושבים?