מנסה מחדש: סמסונג השיקה את ה-Galaxy Note 8
המכשיר החדש מגיע עם מסך 6.3, מערך מצלמות כפול, זכרון Ram בנפח 6 גיגה ומפרט כולל מרשים
סמסונג חשפה הערב (ד׳) את מכשיר ה-Note 8 המצופה שלה. המכשיר החדש מושק עם עיצוב דומה לסדרת ה-Galaxy S8 המצליחה: תצוגת Infinity Display בגודל 6.3 אינץ׳ וברזולוציית 2960×1440 שמכסה כמעט את כל קדמת המכשיר.
המכשיר מגיע עם שתי מצלמות ברזולוציית 12 מגה-פיקסל, כאשר בפעם הראשונה, שתי המצלמות מגיעות עם מנגנון ייצוב תמונה אופטי (OIS). סמסונג הציגה מנגנון בשם Live Focus שמאפשר לשלוט בעומק השדה גם בזמן הצילום וגם לאחריו. הנוט 8 מאפשר גם מצב צילום כפול (Duel Capture) שמצלם בעזרת שתי העדשות בגב המכשיר בו זמנית, כך שתוכלו לעבור בין תמונה שצולמה בעזרת העדשה הרחבה, וגם תמונה שצולמה בעזרת עדשת הטלפוטו (לקבלת תמונה עם ״זום״ קרוב יותר). המצלמה אמורה להשיג תמונות טובות מתמיד בתנאי תאורה פחות אופטימליים, בעזרת מפתח צמצם של f/1.7.
המכשיר מאפשר לכתוב פתקים או שרטוטים מהירים ללא הדלקה של המכשיר הודות לתצוגת ה-Always on, על ידי נקישה כפולה על המסך באמצעות ה-S Pen המצורף למכשיר (שגם הוא עבר שיפורים קלים). בנוסף, ניתן לסמן טקסט במכשיר ולקבל תרגום או המרת מטבע בקלות.
ה-Note 8 מגיע עם ערכת הצ׳יפים Snapdragon 835 של קוואלקום, וזכרון ה-Ram הורחב ל-6 גיגה. בנוסף, המכשיר מגיע עם זכרון פנימי בנפח 64 גיגה ואפשרות הרחבה בעזרת כרטיס Micro-SD. כמו כן, הנוט החדש עמיד בפני מים ואבק בתקן IP684.
סוללת המכשיר (בתקווה שהפעם תישאר באותו מצב צבירה) מגיעה בנפח של 3,300mAh, ויכולה להטען בעזרת חיבור ה-USB-C וטכנולוגיית ההטענה האלחוטית של סמסונג. כמו סדרת ה-S8, גם הנוט 8 מציג כפתור ייעודי בצד המכשיר לעוזרת של סמסונג, ״ביקסבי״ (שהשירות הקולי שלה הושק השבוע גם בישראל). בניגוד לכיוון של לא מעט מהיצרניות, סמסונג בחרה לשמור על חיבור האוזניות הסטנדרטי גם בנוט 8.
המכשיר יושק בארבעה צבעים שונים: שחור חצות, אפור סחלב, זהב מייפל, כחול ים, ויהיה זמין החל מה-15 בספטמבר. באופן מעניין, מחירי הנוט 8 לא נחשפו באירוע, אלא רק כמה שעות לאחר מכן, והסיבה נראית ברורה. ה-Note 8 הוא אחד הסמארטפונים היקרים ביותר שהחברה הציעה למכירה, ויגיע לארצות הברית בגירסה לא נעולה למפעילה (Unlocked) במחיר של 930 דולרים. סמסונג מנסה להחזיר את אמון רוכשי הנוט 7, על ידי מתן הטבה משמעותית מאוד: רוכשי הנוט 7 יוכלו לקבל הנחה משמעותית של 425 דולרים ברכישת נוט 8.
ההכרזה על המכשיר החדש מגיעה פחות משנה לאחר פרשיית ה-Note 7. המכשיר שהיה אמור להיות ספינת הדגל של החברה, אשר הסוללות שלו החלו להתלקח ולהתפוצץ. פרשייה שגרמה לעצירת מכירת המכשיר, והסתיימה ב-Recall לכל המכשירים אשר נרכשו. כבר בתחילת הערב התייחסה סמסונג לפרשיית הנוט 7, ובסרטון הפתיחה הציגה סרטונים וציוצים של משתמשים שהחזירו בצער את המכשיר המסוכן. החברה הודתה למשתמשים שהמשיכו להאמין בה ולהשאר נאמנים אליה למרות הפרשיה הקשה.
האם ה-Note 8 החדש יצליח להחזיר את התהילה לסדרת המכשירים המצליחה? על פי ההצלחה של סדרת ה-S8, התשובה עשויה להיות חיובית.
הנה הרמז הבא שלכם
הגב
8 תגובות על "מנסה מחדש: סמסונג השיקה את ה-Galaxy Note 8"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
האמת מפרט מרשים.. מתלבט האם לחכות לפיקסל 2. מה דעתכם?
דעתי תתאבד ניר
אתה חזיר חיים… למה להגיב ככה?
עדיף לחכות, מקסימום תקנה את הנוט 8 אחרי שיהיה בטוח שהוא לא מכשיר מתאבד
מכיר את תו התקן IP68 אבל מה זה תו התקן IP684? לא מצאתי הגדרה לזה בשום מקום
כנראה ברח להם מספר
אין בו שום דבר מעניין
די זהה ל-Galaxy s8 plus