מיקרוסופט עם הצצה ראשונה ל-Windows 8.1 [סרטון יומי]
מיקרוסופט בחשיפה ראשונה לחלונות 8.1, מציגה מספר פיצ'רים בולטים לקראת תצוגה מקדימה ומקיפה יותר שתתקיים ב-26 ביוני
סרטון קצר שפירסמה לפני שעות אחדות מיקרוסופט חושף לראשונה את חלונות 8.1 ומספר פיצ'רים מרכזיים שמתלווים לעדכון מערכת ההפעלה.
בין השינויים המודגמים בסרטון: מסך הפתיחה החדש, שיפורים הנוגעים לממשק וחווית המשתמש וחלון חיפוש משודרג.
את הפיצ'ר הישן-חדש וללא ספק המסקרן ביותר העדיפה מיקרוסופט לא לחשוף עדיין, החזרת כפתור ההתחל למערכת. ההנחה הרווחת היא שמיקרוסופט טרם החליטה באופן סופי על הדרך שבה ישולב הכפתור, וכי לקראת סוף החודש, נדע קצת יותר.
הצגה מלאה של המערכת החדשה תחשוף מיקרוסופט ב-26 ביוני.
הגב
1 תגובה על "מיקרוסופט עם הצצה ראשונה ל-Windows 8.1 [סרטון יומי]"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
כמובן לא דיבר על ההתחל בסרטון.. ברור שלא יהיה כמו ב 7