חדש על המדף: 4 אפליקציות בפיתוח כחול-לבן ששווה לבדוק
הפעם במדור: אפליקציה שתאפשר לכם להפוך את הכשרון שלכם לכסף, כזו שתאפשר לכם לשלוח הודעת וואטסאפ גם למספרים שלא נמצאים באנשי קשר שלכם ועוד אפליקציות חדשות ומעניינות
1. Challenge Hero – מימון המונים לכשרונות
כולנו מכירים את אינדיגוגו, קיקסטארטר או הדסטארט הישראלית, אבל אפליקציה חדשה בשם Challenge Hero מציגה פלטפורמת מימון המונים קצת אחרת; באמצעותה, תוכלו לקבל מימון מהציבור הרחב בתמורה לכישרון שלכם; מאכילה של פיצה ענקית ב-3 דקות ועד לשירת אופרה. על מנת לגייס את הכסף עליכם לצלם סרטון קצר שבו אתם מציגים מה בדיוק אתם הולכים לעשות ובדיוק באיזו שעה, שכן השידור יועבר בזמן אמת. אם תצליחו לגייס את סכום היעד (אתם מגדירים אותו, יש לכם עד שבוע) תקבלו על כך התראה, וכל מה שתידרשו לעשות הוא לעמוד בהבטחה שלכם, ולשדר את הפעילות בזמן אמת לקהל התומכים. מאפיין חברתי נחמד של האפליקציה היא האפשרות להגדיר שחלק מהסכום המבוקש או כולו ילך ישירות לעמותות (בדומה לאתגר ה-ALS).
מחיר: חינם
2. WhatsPro – וואטסאפ לכולם
שליחת הודעות וואטסאפ היא משימה מאוד פשוטה אמנם, אבל רק לנמענים שנמצאים ברשימת אנשי הקשר שלכם בסמארטפון. אלא שלפעמים אנחנו רוצים לשלוח הודעת וואטסאפ לאנשים טובים שאנחנו פוגשים באמצע הדרך, זה יכול להיות טכנאי, עמית חדש בעבודה או כל אדם שהאינטראקציה שלכם איתו צפויה להיות מוגבלת בזמן. כאן נכנסת לתמונה אפליקצית WhatsPro שמאפשרת לשלוח הודעות וואטסאפ גם למספרים שלא שמורים באנשי הקשר שלכם. כמו כן, ניתן לשלוח באמצעותה הודעה לכל מספר מרשימת השיחות האחרונות שלכם או להעתיק מספר ישירות אליה.
מחיר: חינם
3. DARIMPO – ועד בית חכם יותר
אפליקצית DARIMPO מסייעת לכל בניין מגורים לנהל תיק דיגיטלי הכולל בתוכו את היסטורית התיקונים והתקלות שלו מאז הקמתו (כנראה שבמרבית הבתים ההיסטוריה תהיה רלוונטית רק מרגע התקנת האפליקציה). התיק יכלול גם מידע בנוגע לתקציב הבניין, המפרט שלו וכן אפשרות לצפות בדיווחי תשלומים של הדיירים וחיובים. האפליקציה מאפשרת לדיירים להתעדכן על תיקונים ותקלות אחזקה וכן לבצע פעולות כדוגמת דיווח על תקלות או קבלת מידע, וגם לשלם את חשבון ועד הבית. בצד השני של המתרס, יש את חברות ניהול הנכסים או את הועד עצמו שיכולים להתעדכן ולעדכן את הדיירים באופן שוטף, ולהסתמך קצת פחות על ניירת – ויותר על הסמארטפון.
מחיר: חינם
4. Sociallix -ניהול רשתות חברתיות
אז נכון, פייסבוק אולי כבר לא בשיאה, אבל עדיין כל עסק "שמכבד את עצמו" מחזיק בעמוד ברשת החברתית אותו הוא גם צריך לנהל ולעדכן באופן תדיר. אפליקצית Sociallix רוצה לפשט את העניינים, ולאפשר לכם לנהל את כל החשבונות של הרשתות החברתיות הפופלאריות – אינסטגרם, פייסבוק, לינקדאין וטוויטר ממקום אחד. באמצעותה, ניתן ליצור ולשתף בתוכן לכל הרשתות בלחיצת כפתור אחת, לקבל מידע חיוני בנוגע להתפלגות הקהל (עוקבים חדשים ואבודים, נעקבים שלא החזירו מעקב) או תובנות בנוגע לביצועים הכוללים ברשתות השונות (עוקבים חדשים, עוקבים שעזבו). כמו כן, האפליקציה כוללת התממשקות עם מאגר התמונות החינמי Unsplash, כדי שלא תצטרכו לפתוח טאב נוסף ולחפש תמונה שתשלים את הסטטוס. נכון, יש לא מעט אפליקציות כאלו, אבל מעטות כחול-לבן.
מחיר: חינם, In-App Purchases
הגב
2 תגובות על "חדש על המדף: 4 אפליקציות בפיתוח כחול-לבן ששווה לבדוק"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
אין על Sociallix פשוט מעולה!
משתמש בה המון והיא מאד עוזרת לי.
Sociallix מצוינת