כחול-לבן: 4 אפליקציות חדשות ומומלצות
הפעם במדור: משחק ארקייד צבעוני וממכר, אפליקציה שמרכזת את כל קבוצות הוואטסאפ הפתוחות לפי קטגוריות ועוד אפליקציות ישראליות חדשות על המדף
1. Groups For Whatsapp – עוד קבוצה לאוסף
אם אתם מרגישים שאתם לא משתייכים למספיק קבוצות וואטסאפ ויש לכם עודף זמן פנוי, מצאנו עבורכם אפליקציה. “Groups For Whatsapp By Country” (כן, זה השם המלא שלה) תזהה את המדינה בה אתם מתגוררים ותציע לכם להצטרף לקבוצות וואטסאפ פתוחות לפי קטגוריות. כך לדוגמא, תוכלו להצטרף לקבוצות ספורט (‘אוהדי ברסה האמיתיים’, ‘כדורגל בראשון לציון’), טכנולוגיה ומדע (‘האקדמיה לביטקוין’, ‘טכנולוגיה ויזמות לגיל ה-3’) אהבה ויחסים (קבוצות להיכרויות – מי צריך טינדר?) ואם לא מצאתם את מה שאתם מחפשים – תוכלו גם לפתוח קבוצה חדשה משלכם. בקצרה, מדובר במעין אינדקס שמתעדכן כל הזמן עם כל קבוצות הוואטסאפ הפתוחות בפני כל אחד, בהן ניתן להתכתב עם אנשים שאתם לאו דווקא מכירים על תחומי עניין משותפים.
מחיר: חינם
2. StairJump – פשוט וממכר
מצד אחד מדובר בעוד משחק ארקייד עם תכלית די ברורה שבו עליכם לקפץ כדי לברוח ממכשולים או לצבור נקודות. מצד שני, ניכר כי הוקדשה לא מעט השקעה במשחק והתוצאה היא משחק צבעוני, מאתגר ודי ממכר. נכון לעכשיו StairJump פועלת בתצורה של “endless game”, כלומר אין חיים מוגבלים ותוכלו להמשיך ולשחק בו עד אינסוף ולנסות ולשפר את הדירוג שלכם, תוך כדי שתפגשו יצורים ומכשולים שונים בדרך.
מחיר: חינם
AppToU 3 – נגמרו התירוצים
אפליקצית AppToU מיועדת לאלו מכם שממש רוצים להתחיל לבצע פעילות גופנית כלשהי או להשלים סוף סוף את שביל ישראל, אבל לבד הרי אין סיכוי שתעשו את זה. בעזרת האפליקציה, גם אם כל החברים הפוטנציאלים שלכם לפעילויות הללו עסוקים, תוכלו למצוא שותפים אלטרנטיביים שמתגוררים בסביבתכם, כשהמכנה המשותף שלכם הוא אותה פעילות. לצד האפשרות לחפש שותפים, תוכלו גם להצטרף לקבוצה או אירוע קיימים – נניח שיעורי יוגה ביתיים, קבוצת כדורגל או אפילו סדנאות אפייה. כדי שלא תמצאו את עצמכם עם אנשים המבוגרים או צעירים מכם באופן משמעותי, ניתן לסנן את החיפוש לפי גיל, מין ורמת קושי. מיותר לציין שהאפליקציה מתבססת על מיקום, כך שכדי שהיא תעבוד כראוי תצטרכו להעניק לה גישה למיקום המכשיר שלכם.
מחיר: חינם
4. SymboTalk – שפת סימנים
אפליקצית SymboTalk מסייעת לבעלי הפרעות תקשורת למיניהן כדוגמת אוטיזם לבטא את עצמם באמצעות סמלים. באמצעותה ניתן ליצור ‘לוחות’ לפי נושאים (צעצועים, רגשות, מאכלים) וכאשר המשתמש מעוניין לדבר באמצעותה עליו ללחוץ על סמל ספציפי, והאפליקציה תקריא ותפרש אותו לנמען (אם אין סמל תואם – ניתן ליצור אחד חדש). האפליקציה פונה בעיקר להורים או לבעלי מקצוע כמו קלינאי תקשורת שצריכים פתרון פשוט לניהול אינטראקציה שכזו, ללא צורך ברכישה של מכשיר ייעודי לכך (הרי כמעט לכל אחד יש סמארטפון). בצורה זו גם ילדים קטנים שעדיין לא רכשו אוצר מילים רחב יכולים להתבטא באופן חופשי יותר, ולהסביר להוריהם מה בדיוק מטריד אותם, מדוע הם עצובים/בוכים (שכן בסופו של דבר מדובר בסוג של משחק, ואיזה ילד יסרב לסמארטפון?).
מחיר: חינם (In-App Purchases)
הגב
2 תגובות על "כחול-לבן: 4 אפליקציות חדשות ומומלצות"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
היי
היי תוכלי לצרף אותי לקבוצה שלך?