ThinkNext 2010 דמו – Eyesight
כמה פעמים רציתם לשלוט במכשיר הטלפון הסלולרי שלכם ללא מגע? חברת Eyesight הציגה ב-ThinkNext פתרון מבוסס תוכנה המאפשר לכם לשלוט באספקטים שונים של הטלפון באמצעות זיהוי תנועה (בדומה לפרויקט נאטאל).
חברת EyeSight הראתה לנו אפליקציות מבוססות זיהוי תנועה למכשירים סלולרים וניידים. למעשה, מדובר בשיטת ממשק המנצלת את המצלמה המובנית של הטלפון או המחשב הנייד על מנת לאפשר שליטה על המכשיר ללא מגע. נציגת החברה הראתה לנו כיצד אפליקציות שונות כגון דפדפן אינטרנט, גלרית תמונות, ואפילו תוכנת ניווט מנצלות את המצלמה של המכשיר ומאפשרות למשתמש לנווט בתוכנות הללו באמצעות תנועות של היד מול המצלמה. כך נפנוף של היד ימינה או שמאלה הזיז את התמונות ימינה או שמאלה וכדומה באלה.
היחוד של החברה הוא שהם לא מפתחים פלטפורמה ריקה, אלא את הטכנולוגיה בלבד – אותה הם מקווים למכור לחברות תוכן וטכנולוגיה על מנת שאלה ישלבו אותה במכשיריהם. היתרון הנוסף בשיטה זו הוא שהקוד של זיהוי התנועה מובנה ישירות לתוך התוכנות והמשחקים, ולכן הוא לא תלוי פלטפורמה ולמעשה מתאים לכל מכשיר עם מצלמה, לא משנה מה מערכת ההפעלה שלו.
בינתיים, הם מציעים מגוון תוכנות ומשחקי 'תצוגת תכלית' למגוון רב של מכשירים, בעיקר לנוקיה. את התוכנות והמשחקים שהם הציגו בכנס ועוד ניתן כבר להוריד ישירות דרך Ovi Store בכתובת: http://store.ovi.com/publisher/eyeSight
הגב
1 תגובה על "ThinkNext 2010 דמו – Eyesight"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
נראה מעולה בתור פיצ'ר, זה יכול להיות פיצ'ר נהדר לכל המכשירים- אבל לא משהו שהייתי משלם עליו כסף בנוסף למכשיר הקיים.