הושק: מיני רחפן ישראלי שנכנס לכיס ויודע ללכוד תמונות או וידאו בקליק
פיתוח ישראלי חדש מציג קייס לסמארטפון שהוא גם מיקרו-רחפן עם מצלמה. אין צורך בידע טכני או בכישורי טיסה, פשוט לשלוף את הרחפן והוא יצלם אתכם בסטילס או בוידאו מהאוויר
חברת SELFLY הישראלית רוצה לעזור לכולנו לייצר את הסלפי המושלם בעזרת מצלמה אוטונומית מרחפת. המצלמה עצמה מאוחסנת בתוך קייס סטנדרטי לסמארטפון (די מאסיבי אמנם, אך רגיל) שניתן לנתק ממנו תוך שנייה כדי לצלם. בגדול, הרעיון הוא להחליף את מוט הסלפי המביך ולצלם וידאו או סטילס תוך כדי תנועה, בלי שימוש בידיים, באמצעות רחפן קטן שגודלו מסתכם ב-9 מילימטר ומשקלו עומד על 70 גרם.
תיקח את הסלפי שלכם לגבהים חדשים
ה-SELFLY הוא רחפן מצלמה זעיר אשר משמש גם כקייס לסמארטפון. כדי לבדל עצמו מכל אותם רחפני צעצוע הנמכרים בשוק, המצלמה כאן משתמשת ביכולות ייצוב מתמקדמות ובעלת מערך צילום הכולל מצלמת 8 מגה פיקסל שמאפשרת לצלם וידאו באיכות של 1080p בקצב של 30 פריימים בשניה. השימוש ברחפן מובטח להיות נוח ופשוט, כאשר כל מה שצריך לעשות הוא לנתק אותו מהסמארטפון, להניח אותו באוויר (בהתאם למיקום שממנו אתם רוצים לצלם) ולתת לו לעשות את העבודה, בלי צורך במערכת בקרה ושליטה. באפשרותכם לשלוט במיקום הרחפן, אך בהתחשב בכך שחיי הסוללה שלו מסתכמים ב-5 דקות (או 20 תמונות סלפי) כאשר הסוללה טעונה במלואה, לא היינו ממליצים לכם לבזבז זמן יקר.
החברה הישראלית בחרה לפנות לקיקסטארטר כדי לגייס 125,000 דולר במטרה לשלוח את המוצר לרוכשים כבר ביוני הקרוב. אם הרעיון מצא חן בעיניכם אתם יכולים לרכוש יחידה תמורת מחיר מוזל של 79 דולר כולל משלוח לישראל (300 ש״ח), כאשר מחיר המחירון עומד על 140 דולר. אגב, מבחינת התאימות של הקייס לסמארטפונים – עליכם לציין את סוג המכשיר שיש לכם במועד ההזמנה כדי לקבל קייס ייעודי לכם (נכון לעכשיו רק לאייפון 6 ומעלה או גלקסי S6 ומעלה) בעוד ששאר המכשירים יקבלו קייס אוניברסלי למכשירים בגודל של 4 עד 6 אינץ׳.
הגב
4 תגובות על "הושק: מיני רחפן ישראלי שנכנס לכיס ויודע ללכוד תמונות או וידאו בקליק"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
9 מ"מ? נראה לי שטעיתם במידה…
החברה ישראלית אבל על "דמי משלוח לישראל" לא יוותרו
ענק
אני מתלבט אם לקנות את החרפן מישהו יכול לספר לי מה דעתו