אחסון עצום: Western Digital חשפה דיסק-און-קי בנפח 1TB שמתחבר גם לסמארטפון
מדובר בכונן האחסון הקטן בעולם שמציג נפח בסדר גודל כזה שמגיע גם עם חיבור USB-C
בשנים האחרונות הפכו כונני האחסון הניידים למוצר מעט פחות פופולארי, בעיקר בשל שירותי האחסון בענן שמהווים פתרון נוח וידידותי יותר לגיבוי ולאחסון. עם זאת, בתקופה שבה הסמארטפון שלנו לוכד וידאו ב-4K והמצלמות רק הולכות ומשתפרות, הצורך בנפח אחסון זמין ופרטי עדיין קיים.
אמש (ב׳) חשפה Western Digital (תחת מותג SanDisk) כונן אחסון נייד וקטן בתצורת Disk On Key בנפח של 1TB. פרט לנפח העצום מציג הכונן החדש גם חיבור פרקטי למדי: USB-C, כזה שיתמוך בכל המכשירים החדשים שהושקו בשנתיים האחרונות ויושקו בעתיד הקרוב הן בגזרת המחשבים, הטאבלטים והסמארטפונים. עם זאת, המוצר שחשפה החברה עדיין לא מוצע לקהל הרחב והיא בחרה בינתיים שלא לחשוף את מועד השקתו או מחירו שצפוי לעמוד על מאות דולרים ליחידה.
הישראלית שנרכשה
חברת SanDisk נחשבה במשך שנים לפורצת דרך בתחום האחסון הדיגיטלי והחלה את דרכה כחברה ישראלית אותה ייסד אלי הררי בשנת 1988. לפני כשנתיים נרכשה החברה על ידי ענקית האחסון Western Digital תמורת 19 מיליארד דולר. על אף רכישתה ולאור חוזקו של המותג בחרה WD להותיר את שמה ופעילותה ולא לבלוע אותה לתוכה והיא ממשיכה להציג מוצרים חדשים עד היום תחת המותג SanDisk.
כל ההכרזות וכל החדשות מ-CES 2018 מחכות לכם כאן
הגב
רוצה להיות הראשון להגיב?
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.