סקוור לא לבד : הכירו את Paypal Here
פייפל משיקה תוסף חומרה בצורת משולש שיילחם בהצלחה המסחרית של הריבוע של סקוור. במי תבחרו?
התחרות על הכיס שלכם, ובעקבותיו גם על אפשרויות הסליקה מתחממת. הפעם תורה של פייפל להכריז מלחמה, ולהצטרף לקלחת הלוהטת שיצרה סקוור (Square), עם אמצעי חומרה קטן ואפליקציה לצידו, שיכולים להפוך כל אייפד לקופה רושמת. כעת, גם פייפל רוצה נתח מעוגת הסליקה, והיא לא מתכוונת להישאר מאחור.
אסור להישאר מאחור
ההצלחה המסחרית של סקוור הבהירה לפייפל, שאם בכוונתה להמשיך ולהיות בין המובילים בשוק הסליקה האלטרנטיבי, זה המספק לצרכנים אפשרויות שחברות האשראי הגדולות לא יכולות לספק, עליה לשים לב לשינויים בשוק ולא להישאר מאחור.
סקוור, שהביאה לשוק את הרעיון של תוסף חומרה קטן בצורת ריבוע המתחבר לשקע האזניות של הסמארטפון או הגאדג’ט, ובאמצעות אפליקציה ייעודית יכול להפוך את אותו מכשיר למכשיר סליקה נייד, שינתה את שוק הסליקה, מבחינת בתי העסק, שבמשך שנים רבות היה רדום. לאחרונה הכריזה סקוור על האפשרות להפוך את האייפד שלכם או של העסק שלכם, לקופה רושמת מודרנית, הכוללת שלל אפשרויות סליקה.
על רקע ההצלחה של סקוור, וההכרזה האחרונה, משיקה פייפל שירות חדש העונה לשם Paypal Here. במסגרת השירות החדש מציעה פייפל תוסף חומרה בצורת משולש המתחבר לשקע האוזניות של האייפון או האנדרואיד שלכם. לאחר שתורידו אפליקציה ייעודית, תוכלו להשתמש בתוסף החומרה כדי לסלוק כרטיסי אשראי מהסלולרי שלכם.
סליקה של שיקים דרך המצלמה הסלולרית
בשונה מסקוור, פייפל הוסיפה גם אפשרות של צילום של שיקים וסליקה שלהם כך. הבדל נוסף הוא בהתחייבות של פייפל שהכסף שתסלקו יתעדכן בחשבון שלכם עוד באותו היום (למעט השיקים), מה שאומר שישר אחרי הסליקה תוכלו לראות את היתרה בחשבון ולהשתמש בה לפי הצורך. בסקוור, לצורך ההשוואה, הכספים מתעדכנים רק ביום הבא.
בדומה לסקוור, גם פייפל לוקחת אחוזים מכל עסקה. בעוד שסקוור לוקחת 2.75%, פייפל מסתפקת כעת ב-2.7% מכל עסקה שנסלקת. בנוסף, פייפל מציעה את תוסף החומרה והאפליקציה בחינם, רק תרשמו, תקחו ותשלמו לה אחוזים. האם בכך היא תצליח למשוך מספיק עסקים כדי להפוך את המיזם לרווחי? על השאלה הזו נוכל לענות רק אחרי שפייפל תפתח את שערי התוכנית לציבור הרחב.
נכון למועד כתיבת שורות אלו נדרשת הרשמה מראש לשירות והמתנה לאישור פייפל. כל עוד התוכנית של פייפל מוגבלת, מבחינת כמות המשתמשים ואמצעי הסליקה, היא מוגבלת לא רק כניסוי מקומי או אזורי, אלא בעיקר בהיקפים שלה. ברגע שפייפל תתן דרור לתוכנית, ותאפשר לכל אחד להצטרף נוכל לראות האם בתי העסק נוהרים לכיוונה של פייפל, או בוחרים בסקוור.
הגב
4 תגובות על "סקוור לא לבד : הכירו את Paypal Here"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
2.7% מכל עסקה זה המון המון כסף בתור עמלה
מבחינתי Square הייתה ותמיד תהיה האופצייה המובילה יותר. ב-SQUARE יש דגש על ממשק המשתמש ועל הקלות בה ניתן לבצע עסקאות בין אם זה באמצעות הקורא או ע”י הזנת פרטי אשראי
מתי יגיע לארץ?
הלוואי וכבר paypal Here יגיע לישראל מצפה לזה בקוצר רוח