מחר זה קורה: כל מה שידוע על הנוט 8 ואיך לצפות באירוע ההכרזה
בקרוב סמסונג תתמודד עם המבחן האמיתי. האם היא תצליח להשאיר את סאגת הנוט 7 מאחוריה? אם לשפוט על סמך ההצלחה של ה-S8, כנראה שכן
בעוד קצת יותר מ-24 שעות סמסונג צפויה להכריז על מכשיר הדגל הבא שלה, הנוט 8 באירוע בניו יורק. אנחנו לא באמת צריכים להזכיר לכם מה עלה בגורלו של הנוט 7, אבל מה שבטוח זה שהציפיות גבוהות. אם לשפוט על סמך ההצלחה של הגלאקסי s8 אגב, נראה לנו שיהיה בסדר. תמונות ופרטים הנוגעים למפרט הטכני של המכשיר דלפו כהרגלם עוד לפני ההכרזה, אבל מחר בשעה 18:00 שעון ישראל תוכלו לצפות באירוע בלייב ואנחנו כמובן נהיה כאן כדי לסקר אותו (ונצרף לינק ברגע שיהיה זמין). בכל מקרה, הנה סיכום על כל מה שידוע עד עכשיו על המכשיר המצופה.
יצליח כמו ה-S8?
הגלקסי נוט 8 צפוי ליישר קו עם מכשיר הדגל החדש של סמסונג, הגלקסי S8, שהושק מוקדם יותר השנה ונחשב להצלחה מסחררת עבור החברה. המסך שלו (יש האומרים בגודל 6.3 או 6.4 אינץ') ימתח מקצה לקצה עם יחס מסגרת מסך מינימלי והוא צפוי להגיע בשלושה צבעים שונים. בדומה לגלקסי S8 ובניגוד לשמועות המתייחסות להטמעת טביעת קורא האצבע במסך המכשיר, החליטה סמסונג להציב את החיישן הביומטרי גם כאן בסמוך לעדשות המצלמה. סמסונג זכתה לביקורת רבה יחד עם השקת הגלקסי S8 על המיקום הבעייתי של חיישן טביעות האצבע שמוצב במיקום לא נוח ומאלץ את המשתמשים ללכלך את עדשת המצלמה באופן תדיר.
אגב מצלמה, המכשיר צפוי להגיע עם מערך צילום כפול, זאת לראשונה בתולדות סמסונג. לדברי המדליף הסדרתי והמוערך איוון בלאס, מערך הצילום הכפול יורכב מ-2 מצלמות עם חיישן 12 מגה-פיקסל, ולידן יופיע קורא טביעות האצבע, בדומה לגלאקסי S8. פרט נוסף שידוע לגבי המכשיר נוגע לכך שהוא יגיע עם ה-S Pen, בנוהל. מבחינת המפרט הטכני מתחת למכסה המנוע, הוא צפוי להגיע עם מעבד Qualcomm Snapdragon 835
נכון לעכשיו אף אחד מהפרטים הללו לא קיבל אישור של סמסונג, אבל בקרוב מאוד הכל יתבהר, ואנחנו כאמור נעלה עם סיכום של כל הפרטים המעניינים מהאירוע.
הגב
4 תגובות על "מחר זה קורה: כל מה שידוע על הנוט 8 ואיך לצפות באירוע ההכרזה"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
יאללה שיצא כבר… הנוט2 שלי רוצה לצאת לפנסיה
וואלה? עדיין סוחב?
עושה עבודה לא רעה בכלל. קצת לאגי, את הסוללה החלפתי כמה פעמים והאנדרואיד נתקע על 4.2, אבל עדיין סוחב הכל כולל משחקים עתירי משאבים
כדאי לצפות עם ווסט חבלה
הולך להיות השקה פיצוץ.