Modu החל להימכר באנגליה; מציע ג'אקט משולב מצלמה ומסגרת דיגיטלית
מכשיר הסלולר הישראלי מודו יימכר בבריטניה ב-130 פאונד. בנוסף, חושפת החברה ג'אקט חדש למכשיר
מכשיר הסלולרי הישראלי, המודו, הושק רשמית ברשת החנויות Purely Gadgets באנגליה. המכשיר, שכבר עבר סקירה מקיפה באתר TGSpot, הוא מכשיר קטן מידות וקל משקל שהושק בישראל בהשקה רכה בשנה שעברה במספר מוגבל של יחידות. משתמשי ה-modu מסוגלים לשנות את עיצוב ותכונות המכשיר, כך שאלו יתאימו לפעילויות שונות ומגוונות בחיי היומיום, על ידי הכנסה של מכשיר הטלפון לתוך אחד ממכשירי סדרת ה- modu jackets והתאמתו לצורך העכשווי.
המכשיר נחשב בסיסי למדיי כולל מסך 1.3 אינץ' בטכנולוגיית OLED, רמקול מובנה, זיכרון פנימי 2GB ללא אפשרות הרחבה, נגן מוסיקה, 7 כפתורים לתפעול ופועל בדור 2.5 בלבד. בהשקה באנגליה נחשף ג’אקט חדש, ה-night jacket שכולל מצלמה 3.2MP וכן מסגרת תמונות דיגיטלית המציגה תמונות שצילמתם באמצעות הג’אקט.
מחירו באנגליה יעמוד על 130 פאונג, מחיר דומה לנמכר אצלנו ב-500 ש”ח. ה-night jacket ימכר ב-50 פאונד והמסגרת הדיגיטלית ב-80. בכל מקרה, עד כמה שיצליח המכשיר באנגליה, העולם ממתין לדור הבא, מבוסס אנדרואיד ומסך מגע כפי שהובטח בעבר.
הפוסט פורסם במקור באתר TGSpot.
הגב
5 תגובות על "Modu החל להימכר באנגליה; מציע ג'אקט משולב מצלמה ומסגרת דיגיטלית"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
העולם ממש לא ממתין לדור הבא
אני ממתין…
אתה לא העולם
אם עוד מוצרים יתמכו בזה…..
זה הולך להיות הדבר הבא!!!!!
זה נראה כמו אוסף של פלאפונים משנות ה90 כדאי לחברה להתעורר זריז להפסיק לשפוך כסף על הסוס המת בוודאות סופית הזה ולרוץ בכל הכוח אל הדגם הבא.