3 סיפורים שמבהירים עד כמה העולם מצפה לסרט The Force Awakens
עוד קצת פחות מחודש הסרט השביעי בסדרת מלחמת הכוכבים יגיע לאקרנים, ואפשר לומר שהעולם משתגע
Air France מציגה: טוס וצפה
׳גורלם׳ של מעריצי מלחמת הכוכבים שטרם הצליחו להתארגן על כרטיס להקרנת הבכורה של הסרט עדיין לא אבוד. Air France יצאה ביוזמה מעניינת ומציעה טיסות ב-15 בדצמבר מסן פרנסיסקו, ניו יורק או לוס אנג׳לס לנמל התעופה בפריז, כאשר למחרת היום כל התיירים הנרגשים יעלו על הסעה ייעודית לאולם הקולנוע כדי לצפות בסרט הנחשק (באנגלית). עלות הטיול, הכוללת טיסה, הסעה וכרטיס וקולנוע, מתחילה ב-1,300 דולר, ועשויה להגיע עד ל-5,000 דולר, הכל תלוי באיזו מחלקה תבחרו לנסוע. הדיל נולד משיתוף פעולה של חברת התעופה ביחד עם חברת אולמות הקולנוע EuropaCorp, המציגה ׳דור חדש׳ של צפייה עם איכות שמע ווידאו שמובטחת להיות מוצלחת במיוחד.
לפרטים נוספים אודות הדיל הביזארי/מעניין
הזמין את כל הכרטיסים באולם כדי לצפות לבד
מעריץ מושבע במיוחד החליט לרכוש את כל כרטיסי הקולנוע להקרנת הבכורה של The Force Awakens כדי שיוכל לצפות בסרט לגמרי לבדו, ובלי לעיסות פופקורן ברקע.
האיש שמשאלתו האחרונה הייתה לצפות בסרט החדש
הסיפור הבא הצליח לרגש לא מעט אנשים מרחבי העולם ומשלב בין סיפור עצוב להגשמת משאלה.
לדניאל פליטווד, חולה סרטן סופני בן 31 מטקסס שימיו ספורים, הייתה משאלה אחרונה – להספיק לצפות בסרט החדש בסדרה – The Force Awakens. אשתו של פליטווד, אשלי, יצאה בקמפיין רחב ברשתות החבריות השונות ביחד עם ההאשטאג – ForceForDaniel#, כדי להגשים לבעלה את משאלתו האחרונה. מהר מאוד הקמפיין הפך ויראלי והגיע אל הידיים הנכונות, בין היתר אל הבמאי ג׳יי ג׳יי אברמס.
לפני כשבועיים, ב-5 בנובמבר דיסני אישרה כי פליטווד יזכה לצפות בהקרנה פרטית של הסרט, למעלה מחודש לפני הגעתו לאקרנים ברחבי העולם. בהתחשב במצבו הבריאותי הירוד ההקרנה התקיימה בביתו עם נציגות רשמית של הפקת הסרט. בסיום ההקרנה עידכנה אשתו בסטטוס מרגש בו כתבה: ״דניאל בדיוק סיים לצפות בגרסה הלא גמורה של מלחמת הכוכבים; The Force Awakens. אנו רוצים להודות לבמאי המוכשר והמדהים ג׳יי ג׳יי אברמס שהתקשר אלינו אתמול כדי לספר לנו שדניאל יקבל את משאלתו״.
למרבה הצער כחמישה ימים לאחר אותה הקרנה מיוחלת, שיתפה אשתו של דניאל פליטווד כי הוא הלך לעולמו בזמן שישן, לאחר מאבק ממושך עד הרגע האחרון, וכתבה כי ״כעת הוא עם אלוהים, ועם הכוח״.
הגב
1 תגובה על "3 סיפורים שמבהירים עד כמה העולם מצפה לסרט The Force Awakens"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
קצת מלחיץ שכל מי שצפה בסרט החדש של מלחמת הכוכבים מת…