כנס האנליטיקס, All Things DATA יתקיים בישראל ב-20 באפריל [3 כרטיסים חינם]
כנס הווב אנליטיקס הראשון בישראל יתקיים ב-20 באפריל עם נוכחות מומחים בעלי שם עולמי שישתתפו ב-8 הרצאות שונות. כל הפרטים בפוסט
All Things DATA הינו הכנס הראשון בארץ בנושא ווב אנליטיקס ושיפור יחס המרה. מטרת הכנס היא לקדם ולהוביל את תחום הווב אנליטיקס בישראל, על מנת לספק לאנשים העוסקים בשיווק באינטרנט כלים מתקדמים לניתוח ואופטימיזציה של אתרי אינטרנט.
לכנס יגיעו מומחי אנליטיקס מכל העולם שיביאו איתם את הידע, הפרקטיקה והנסיון המקצועי שלהם בתחום הווב אנליטיקס, ויתנו לכם כלים מעשיים לשיפור יחס ההמרה באתר שלכם.
למי נועד הכנס?
הכנס נועד לכל מי שעוסק בתחום האינטרנט, ורוצה ללמוד עוד על אופטימיזציה ושיפור יחס המרה.
בנוסף תקבלו בכנס נקודות הסתכלות חדשות, שלא רק יעזרו לכם להשתמש בכלי האנליטיקס בצורה טובה יותר, אלא אף יעזרו לכם להסיק את המסקנות הנכונות מה-Data שאתם מקבלים וילמדו אתכם איך לבצע A/B testing ואופטימיזציה בצורה טובה יותר.
רוב האנשים היום יודעים שצריך לשלם כסף על מנת להביא לאתר שלהם טראפיק – אבל רק מעטים מהם יודעים איך לגרום לגולשים הללו להמיר. הסטטיסטיקות מראות שאחוז גבוה מהגולשים לא יבצעו את הפעולה אותה אתם רוצים שהם יבצעו והמשמעות היא לא מעט כסף שהולך לאיבוד.
בעזרת כלי העבודה הפרקטים שתקבלו בכנס תוכלו לשפר את ביצועי האתר שלכם בצורה מקצועית ויעילה, ולהחזיר את מאות אלפי השקלים שהשקעתם בקידום ופרסום אבל לא הביאו לכם את התמורה הרצויה.
יש לנו 3 כרטיסים לחלק לכם
עדכון: התחרות הסתיימה, הודעה נשלחה לזוכים. ברכות יוגב דבי, איתי ליברמן ודימה קגנוביץ.
מחיר כרטיס לאירוע עומד במסגרת ההרשמה המוקדמת על 250 ש״ח ובעוד חמישה ימים יטפס ל-330 ש״ח. עם זאת, לנו יש 3 כרטיסים לחלק לכם.
על מנת להעשיר את קהל הקוראים שלנו, נשמח אם תשתפו אותנו בכלי אנליטיקס שאתם משתמשים בו, מאוד מרוצים ממנו ולמה בעצם?
3 התגובות המוצלחות ביותר שיבחרו על ידי צוות גיקטיים יזכו את המגיבים בכרטיס כניסה חינם לכנס.
שימו לב: התחרות תסתיים ביום חמישי הקרוב (19.2) בשעה 12:00 בצהריים. תגובות פייסבוק לא תבדקנה, אנא הקפידו להזין את כתובת המייל שלכם בשדה המתאים בתגובות. הכתובת לא תתפרסם, אך תשמש אותנו במקרה של הודעה על זכיה.
עדכון: התחרות הסתיימה, הודעה נשלחה לזוכים. ברכות ליוגב, איתי ליברמן ודימיטרי.
הגב
23 תגובות על "כנס האנליטיקס, All Things DATA יתקיים בישראל ב-20 באפריל [3 כרטיסים חינם]"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
אני משתמשת בcooladata. אמנם לא מתאימה לכל אחד (בטח לא ללקוחות קטנים) אבל מערכת מטורפת שיכולה לתת insights מדהימים
משתמש בכלי הBI של אקסל 2013. השמיים הם הגבול
MixPanel צמחה בשנים האחרונות כאחד משירותי האנליטיקה הטובים ביותר למוצרים ולאתרים. הפוקוס על אנשים ולא על ביקורים הוא אחד מהיתרונות המשמעותיים אבל יותר מהכל אני אוהב את הממשק שמאפשר ממש בקלות לבנות פאנלים חדשים על דאטה קיים, להסתכל מהר על איכות תנועה לפי אינדיקטורים שהוזנו לכל אירוע ותכלס באמת לקבל מידע שיכול לעזור להבין איפה אנשים נופלים, ואיזה מקור תנועה מביא תנועה איכותית יותר לכל אורך משפך ההמרה. אין סטארטאפ שאני לא ממליץ לו להתקין, למרות המחיר.
kissmetrics כלי מעולה! יודע לזהות אותו משתמשים במספר מכשירים. כך שגם אם לא בוצעה הרכישה במובייל, ואותו משתמש חוזר בערב ל PC, יקבל התראה לסיום הרכישה! הקפיץ את הרכישות! מצד שני, mixpanel.com יודעת לייצר לי כל Funnel שאני רוצה בלחיצת כפתור… לפעמים צריך גרפים כדי להבין
אני משתמש בגוגל אנליטיקס. יש שיגידו שזה לא מספיק/נדוש אך אני חושב שלא פחות חשוב מהכלי זה איך לנתח נכון את המידע המתקבל ממנו
אני משתמש בשילוב של ידע אנתרופולוגי, סוציולוגי ופסיכולוגי.
זה לא בדיוק מחליף כלים מקוונים, אבל מהווה תוספת משמעותית לידע שמתקבל מכלי אנליטיקס שונים.
אני משתמש באינטרקום INTERKOM.IO
מבחינתי כל דבר שאיריס שור החברה מהפודקאסט “השבוע” ממליצים עליו- הוא גאוני. וזה עוד מוצר כזה…
אני משתמש ב marketshare.com strategy and action
באמצעותם אפשר למדוד את הפקטיביות של הפרסום הדיגיטאלי בנוסף לטלוויזיה, רדיו, עיתונים וכו
שילוב של cross channel attribution and marketing mix modeling
אני משתמש במוח שלי, שמתבסס על נתונים ודוחות שנשמרים לרוב בגוגל אנליטיקס. אבל התובנות האמיתיות והאיכותיות ביותר מגיעות מהמוח.
בנושא של אנליטיקס הכי פשוט הכי קל:
לוקחים את גוגל אנליטיקס ומזרימים אליו מידע דרך הAPI של MixPanel.
לאחר מכן אוספים במקביל מידע מINTERKOM.IO וגם מ kissmetrics וכמובן והכי חשוב מFlurry.
מכאן עושים קונבולוציה א-פרמטרית ושיערוך חלופי כדי להוציא את המידע הרלוונטי ביותר…נדמה לי :/
אולי כדאי שאני אקבל כרטיס לכנס ואני אדע קצת יותר טוב איך להשתמש בכלים האלה…..
כמפתח אנדרואיד העדפה שלי היא לגוגל אנליטיקס שמגיע כחלק מ-Google Play Services שממילא נמצא באפליקציות שלי. באופן כללי שתי המגרעות המרכזיות שלו מבחינתי הן: (1) המגבלה ל-10M אירועים בחודש מעליה צריך לשלם 150K$ או להפעיל Sampling של אירועים, (2) העדר יכולת מובנית לחישוב Retention וטבלאות Cohort. הדרך שלי לחישוב Retention היא להעביר את תאריך התקנת האפליקציה כ-Custom Variable מה שמאפשר לי לבצע גם חישוב Retention וגם טבלאות Cohort (ע”י ייצוא הנתונים מהכלי).
בכל מקרה, באנדרואיד יש רק 2 בחירות אמיתיות לכלי אנליטיקס – גוגל אנליטיקס ו-Flurry כל השאר הם כלי נישה: http://www.appbrain.com/stats/libraries/tag/analytics/android-analytics-libraries
משתמשת בכלי לקיצור וספירת הקלקות goo.gl. הכלי פשוט ומהיר כדי לקצר לינקים ולספור הקלקות בצורה נוחה ומהירה. בניגוד לbit.ly לא כל אחד יכול להיות כמה קליקים היו לאותו קישור. הכלי מאפשר תצוגה מאיפה היו הקלקות, תצוגה לפי יום/שבוע/חודש וכו’. כלי נוח ופשוט.
כמו כולם, גם אני משתמש ב Google Analytics, אבל כדי לקבל את התמונה המלאה באמת, אני מוסיף גם ניתוחים של log files מתוך S3. העובדה שאנליטיקס תופס רק גולשים עם cookies גורמת להרבה מידע ללכת לאיבוד. השילוב של ga עם מידע מבוסס שרת מאפשר לקבל תמונה יותר מדויקת.
וכמובן, אחרי כל המשחקים והפילטורים, את התובנות המשמעותיות מקבלים באקסל… :-)
מה זה “GA” ?
Google Analytics
רק בקצר … :-)
בעבר השתמשתי בכל הכלים שמוצעים כמו StatCounter או/ו Google Analytics. אבל כמפתח אני מעדיף פתרונות קוד פתוח שאפשר להתקין תוספות או לכתוב תוספות חדשות על מנת לקבל את מלוא הדינאמיות והפרטיות. דוגמאות טובות לכך הם PIWIK שהוא פרוייקט קוד פתוח עם המון תוספות וכמובן ניטור המרות והשגת יעדים. כלי נוסף שאני ממליץ הוא YOURLS שהוא מקצר כתובות כמו bit.ly אבל שוב קוד פתוח עם המון תוספות הכוללות סטטיסטוקות וממשק API שאפשר כמובן להטמיע במערכת נפרדת. הפתרונות הללו בהחלט מהווים כלים חזקים לניטור והסקת מסקנות וכולם בחינם ובקוד פתוח.
קישורים:
http://piwik.org/
http://yourls.org/
האמת? גוגל אנליטיקס. אני עסק קטן אז לא נראה לי שאני צריכה את הדברים המתוחכמים יותר
Crazyegg.com – כלי מדהים למיפוי התנהגות הגולשים באתר, מאפשר אפילו הקלטה של SESSIONS לראות מדוע הדברים לא מתנהגים בצורה שהם אמורים להתנהג, CASE STUDY נהדר שעשינו היה להחליף באנרים ממקום למקום ושינויי צבעים שגררו מספר קליקים גדול יותר והמרות גבוהות יותר. כלי מומלץ מאד!
הייתי בכנס, בזבוז זמן משווע , כל דובר הציג ודחף את עסקיו
הייתי בכנס, בזבוז זמן משווע, מדוע מחקתם תגובתי ?