יס עושה נטפליקס: מוסיפה פיצ'רים מתבקשים מאוד ל-Yes Plus
שירות הסטרימינג של יס מקבל שדרוג עם פרופילי צפייה ואפליקציית מובייל חדשה עם אפשרויות להורדת תכנים לצפייה אופליין
לפני כמעט 3 שנים הודיעה חברת yes על המהלך הדרמטי של מעבר משידורים בלווין לשידור על גבי תשתית IP, ובדרך למעבר הזה היא השיקה את Yes Plus. היום (ב') מודיעה החברה על פיצ'רים חדשים שמגיעים לשירות הסטרימינג שלה שעומד להפוך לדרך היחידה שבה לקוחות החברה יוכלו לצרוך את השידורים שלה. הפעם נראה שיס מנסה ליישר קו עם נטפליקס, ואולי לחסוך על הדרך כמה מריבות בסלון.
פרופיל לכל צופה
גולת הכותרת של שדרוג הממשק של Yes+ היא פרופילים אישיים. אם יש לכם מינוי, תוכלו ליצור עד 6 פרופילים לכל אחד מבני המשפחה, וכמו בנטפליקס, לכל פרופיל יהיו את הערוצים המועדפים עליו, את תוכני ה-VOD שהוא צופה בהם, תוכני ה-Catch Up שלו וגם המיקומים שלו בתכנים ישמרו בנפרד בכל פרופיל. Yes מאפשרת גם יצירה של פרופיל לקהל "בוגר", פרופיל מותאם לילדים שכולל טיימר להגבלת צפייה וגם פרופיל ל"Tweens" שמותאם לבני נוער ומגביל את הצפיה לתכנים המתאימים לגילם – עד שהם ישיגו את הקוד שלכם, כמובן.
במקום בר הניווט הקלאסי, יס יצרה תפריט קיצורי דרך שכולל גישה לערוץ האחרון שצפיתם בו, ולשני הערוצים המועדפים על כל משתמש, וזאת בנוסף לאפשרות ל-StartOver, הקלטה ושמירה למועדפים. כעת, במקום לדפדף בין הערוצים השונים, תוכלו גם להקליד את המספר שלהם ולעבור אליהם מיד.
לצד הפיצ'רים הללו יס משיקה ממיר מבוסס אנדרואיד חדש שכולל תמיכה ב-WiFi 6, מהירות הורדה שמותאמת לסיביים אופטיים (עד 1Gbps) ושלט חדש שמגיע בין היתר גם עם כפתורי קיצור דרך לנטפליקס, אמזון פריים וידאו, רשת, קשת ויוטיוב.
בנוסף, יס משיקה אפליקציית מובייל חדשה בשם Yes+Mobile שהיא בעצם גירסת מובייל של שירות הסטרימינג, וגם היא תכלול את הפרופילים האישיים ושאר הפיצ'רים לצד בונוס מתבקש מאוד שאיכשהו לא קיים בשום שירות ישראלי אחר: הורדות של תכנים – כך שתוכלו לצפות בהם גם כשאתם לא מחוברים לאינטרנט או כשאתם בחו"ל. עם זאת, לשאלת גיקטיים נמסר כי כרגע ההורדות תומכות אך ורק בתוכני ה-VOD, ולא בכל הערוצים שקיימים בשירות.
הפיצ'רים החדשים של Yes+ יגיעו בהדרגה ללקוחות החברה בשבועות הקרובים ללא תוספת תשלום, אם כי ב-Yes לא מסרו מחירים לממיר והשלט החדשים.
הגב
3 תגובות על "יס עושה נטפליקס: מוסיפה פיצ'רים מתבקשים מאוד ל-Yes Plus"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
יאללה סלקום עכשיו תורכם. נמאס לי לנסות לזכור באיזה פרק בסדרה אני כי עוד מישהו במשפחה גם רואה אותה במקביל.