מיקרוסופט חושפת רשמית את המחיר של ה-Xbox Series X ומועד ההשקה
אחרי לא מעט דיווחים ושמועות, מגיע האישור הרשמי: קונסולת הדור הבא של מיקרוסופט תהיה זמינה לרכישה מוקדמת החל מעוד כשבועיים ותגיע למשתמשים ב-10 בנובמבר. המחיר – 499 דולרים
אחרי שאישרה אתמול את רשמית את קיומה של הקונסולה המוזלת שלה, ה-Xbox Series S, מיקרוסופט חושפת היום (ד') את תאריך ההשקה הרשמי של קונסולת הדור הבא שלה, ה-Xbox Series X, ואת המחיר שלה. הדור החדש של ה-Xbox יושק רשמית ב-10 בנובמבר ומחירו יעמוד על 499 דולר – בהתאם לדיווחים על כך בימים האחרונים. המכירה המוקדמת של ה-Series X תחל בעוד פחות משבועיים – ב-22 בספטמבר, אולם עדיין לא ברור מה יהיה מועד ההשקה הרשמי של הקונסולה בישראל.
קונסולת הדור הבא של מיקרוסופט קרובה מתמיד
ה-Xbox Series X מורכבת ממעבד Zen 2 בעל 8 ליבות של AMD במהירות שעון של 3.8GHz, ומעבד גראפי RDNA 2-class, גם הוא של AMD, עם 12 טרהפלופס ו-52 יחידות עיבוד שמסוגלות להגיע למהירות שעון 1.825GHz. בנוסף, הקונסולה תגיע עם 16 גיגה של זיכרון RAM מסוג GDDR6 וכונן איחסון בנפח טרה מסוג NVME SSD. כל אלו אמורים לאפשר לגיימרים לשחק במשחקים ברזולוציית 4K וב-60 פריימים לשניה.
בתור צ'ופר, הודיעה מיקרוסופט כי כל מנויי Game Pass, שירות המינוי של ה-Xbox ייהנו ללא תשלום גם מ-EA Play (לשעבר EA Access), ספריית המשחקים של EA, שכוללת עשרות משחקים בהם Mass Effect, הסימס, פיפ"א ו-Battlefield.
לצד ההכרזה הרשמית של מיקרוסופט על מחיר ה-Series X, עולם הגיימינג מחכה עתה בקוצר רוח גם לחשיפת פרטי המחיר ומועד ההשקה של קונסולת הפלייסטיישן 5 של סוני. עד עתה היו נתונות החברות במעין מלחמה קרה, כדי לראות מי תמצמץ קודם ותחשוף את מחיר הקונסולה המובילה שלה.
האחות הקטנה ב-299 דולר
אתמול אישרה מיקרוסופט את קיומה ואת המחיר של ה-Xbox Series S, וכעת ניתן לומר גם שהיא תהיה זמינה לרכישה מוקדמת החל מ-22 בספטמבר ותושק רשמית ב-10 בנובמבר. בסרטון ההכרזה הרשמי שלה על ה-Series S חשפה מיקרוסופט כי הקונסולה תהיה דיגיטלית לחלוטין, תגיע עם אחסון NVME SSD בנפח של 500GB, תתמוך בקצב ריענון של 120 פריימים בשנייה ורזולוציה של 1440p וצפייה בתכני 4K ו-Upscaling ל-4K במשחקים.
הגב
3 תגובות על "מיקרוסופט חושפת רשמית את המחיר של ה-Xbox Series X ומועד ההשקה"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
וואלה הייתי קונה אותה אם היא לא הייתה נראית כמו מקרר…
נראה לי מחיר הוגן בהתחשב בעובדה שסמארטפון חזק עולה מעל 1000$
קונסולה טובים רק בלי כותרים, בגלל זה תמיד סוני יעקפו אותם במכירות.