מיהו יזם השנה הישראלי לשנת 2014?
מתוך 5 מועמדים רק 1 יזכה בפרס יזם השנה הישראלי ל-2014. אתם אלו שקובעים
בינואר הקרוב נקיים בנמל יפו זו הפעם השנייה אירוע חגיגי במסגרת טקס חלוקת הפרסים של זוכי Geek Awards 2014 שיתקיים כאירוע סגור למוזמנים בלבד. זוהי השנה החמישית שהתחרות מתקיימת ואם לשפוט על בסיס השנים הקודמות, נראה שמי שיזכה להופיע ברשימה הזו עשוי לייצר לא מעט כותרות בהמשך הדרך.
באירוע יוענק פרס לזוכה יחיד בכל אחת מ-16 הקטגוריות השונות והפעם בחרנו להתמקד במועמדים לפרס יזם השנה:
המועמדים
1. אדם סינגולדה (Taboola)
2. משה חוגג (Mobli)
3. אורי לוין (Feex)
4. ירון גלאי (Outbrain)
5. רון יקותיאל (Kaltura)
לוח זמנים
שלב ראשון: הצעת מועמדים – מועד סיום: 27.11.
שלב שני: הצבעה למועמדים המובילים – מועד סיום: 31.12.
שלב שלישי: הכרזה על המועמדים בטקס Geek Awards 2014 בנמל יפו בינואר 2015.
ההצבעה נפתחה
בהמשך הפוסט הנוכחי תתבקשו לבחור את המועמדים שלכם עבור 16 הקטגוריות המשתתפות בתחרות. שלב זה יסתיים ביום רביעי, ה-31 בדצמבר 2014 לקראת ההכרזה על הזוכים הגדולים בטקס שיערך בסוף חודש ינואר.
הגב
4 תגובות על "מיהו יזם השנה הישראלי לשנת 2014?"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
הטקס הזה כל כך מגוחך ולא במקום.
כמעט כל החברות פה הן חברות פרסום. התרומה של היזמים האלו לחברה היא בד"כ שלילית ומציגה את סצנת הסטרטאפים הישראלים באור שלילי (מעצמת הטולברים, פרסום, פורקס, פורנו וכו'…).
במקום לקדם סטרטאפים ייחודים ופורצי דרך , אתם בוחרים להתמקד בסטרטאפים עם הכי הרבה יחסי ציבור. ולמי שלא מאמין, שיסתכל על שנת 2011. זה רק מוכיח כמה הבחירות שלכם הזויות.
ומה הקטע בלהאדיר קרנות הון סיכון ומשקיעים ? אני באמת מנסה להבין את זה ולא מבין.
זו תחרות ממש אינפנטילית וילדותית שדי משקפת את הרמה של האתר הזה.
תחרות מגוכחת לאתר מגוחך
אף סטארטאפ ברשימה הוא לא סטארטאפ… בת כמה אי-טורו? ויבר? השאר?
כמה כסף השקיעה העלמה אסיה? אבא אולי השקיע אבל היא סוג של מתווכת בין חברים של אבא למיזמים.
תחרות טיפשית ורוב המועמדים לא מעוררים השראה.
אני יוצא מנקודת הנחה שכל המגיבים פה תרמו הרבה יותר לאנושות מאשר המועמדים בתחרות, נכון?