מק ו-Windows: הנה כל מה שחדש ב-Visual Studio 2019
מיקרוסופט שיחררה את העדכון המשמעותי של ויז׳ואל סטודיו, וכוללת בו שינויים לעיצוב, שיפורים מעניינים באמצעות AI ואפשרות עריכה ודיבאגינג משותפת
מיקרוסופט שיחררה סופסוף באופן רשמי את גירסת 2019 של Visual Studio, סביבת הפיתוח הסופר-פופולארית שלה. זוהי הפעם הראשונה שמיקרוסופט משחררת את הגירסה הציבורית לווינדוס ולמק במקביל (לשעבר Xamarin Studio), ויש בה לא מעט חידושים שעשויים לשנות את אופן העבודה שלכם, אז בואו נצלול אליהם.
תפריט התחל חדש וכלי שיזהיר אתכם מפני שגיאות, ואפילו יתקן אותן
מיד כשתפעילו את גירסת 2019 של ויז׳ואל סטודיו, תוכלו לראות את תפריט ההתחל החדש שמזכיר במעט את תפריט ההתחל של אפליקציות אופיס. לא רק שתוכלו להתחיל פרויקט חדש, לפתוח פרויקט שנערך לאחרונה ולפתוח פרויקטים קיימים, אלא שכעת תוכלו להתחיל פרויקט ישירות משכפול של Repositories מגיטהאב ופלטפורמות נוספות. אם תבחרו לפתוח פרויקט חדש, תוכלו להשתמש בפיצ׳ר החיפוש שמיקרוסופט מטמיעה בכל המוצרים שלה או להשתמש בפילטרים שונים כדי למצוא את הטמפלייט שאתם רוצים לעבוד איתו.
לאחר שתתחילו לעבוד על פרויקט כלשהו, וודאי תשימו לב לכך שהצבע הכחול הוחלף, וכעת הוא די סגלגל ותואם את לוגו הסביבה. כמו כן, התפריט העליון של הסביבה צומצם, ובכך משאיר יותר מקום ל-Editor, ופחות לאייקונים שאתם לא תמיד משתמשים בהם. פונקציית החיפוש של מיקרוסופט הוטמעה גם ברמת העריכה, כך שתוכלו לחפש פעולות מסוימות, להפעיל אותן ישירות במקום לחפש אותן בנבכי התפריטים, ואפילו לראות את קיצור הדרך שלהן, כדי שבפעם הבאה תוכלו לקצר עוד יותר את תהליך העבודה שלכם.
הבינה המלאכותית של מיקרוסופט תנסה לעזור לכם עם הצעות וסימוני שגיאות
מיקרוסופט הוסיפה אינדיקטור קטן בדמות סימן קריאה בתחתית העורך, שיופיע במקרה שבו האפליקציה מזהה שגיאה או אזהרות בקוד ואפילו יכול לתת לכם הצעות. כדי להשתמש בו, לחצו קליק ימני עליו ותוכלו לעבור בין שגיאה לשגיאה. בנוסף, תוכלו להשתמש בכלי התיקון (שעליו אתם יכולים לשלוט בנפרד), שיתקן באופן אוטומטי שגיאות על פי החוקים שתציבו לו.
כלי הדיבאגר גם הוא שופר משמעותית, ובמיקרוסופט מדווחים כי הוא יעיל יותר בעד 50%. כלי החיפוש של מיקרוסופט הוטמע גם כאן, כך שלא תצטרכו לחפש בין רשימות אינסופיות ב-Autos, Locals, ו-Watch.
מיקרוסופט הטמיעה (בתצוגה מקדימה בלבד כעת) את IntelliCode, כלי ה-AI של החברה, שידע לתת לכם המלצות על בסיס הדפוסים והספריות שאתם משתמשים בהם, וזאת בנוסף להמלצות אחרות המבוססות על אלפי פרויקטי קוד-פתוח אחרים. פיצ׳ר נוסף ומבורך שהוטמע באופן רשמי הוא Live Share, שיאפשר לצוות שלכם לעבוד ביחד על פרויקט ישירות מתוך האפליקציה, מבלי שתצטרכו להשתמש בכלים אחרים או לשכפל Repos, ממש כמו באפליקציות עריכת מסמכים.
Visual Studio 2019 זמינה כעת לווינדוס ול-Mac ואם אתם רוצים לראות את כל מה שחדש בה (ויש עוד לא מעט), אתם מוזמנים לקרוא הכל כאן.
הגב
4 תגובות על "מק ו-Windows: הנה כל מה שחדש ב-Visual Studio 2019"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
פעם הייתה סביבת פיתוח טובה,
בשנים האחרונות הפכה ל-bloatware.
חבל מאד.
אין על intelij edea
idea
היי אני סטודנט לתוכנה בדיוק מסיים שנה א’ ואני לומד שפת C עד עכשיו עבדתי עם codeblocks ורציתי לעבור ל visual התקנתי את ה-visual stdio החדש (2019) קיבלתי את הבחירות אל מול עיניי אך אינני יודע במה לבחור אשמח לעזרה תודה בדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה לעניין