החיים אחרי האקזיט: הצצה למשרדים של Panaya

אי שם בהוד השרון שוכנת אחת החברות הבריאות ביותר שפגשנו. בין מתקני הכושר המגניבים, שיעורי הפילאטיס ובר הסלטים המרשים הם מוצאים גם זמן לפתח טכנולוגיה לניהול שינויים ובדיקות איכות ביישומים ארגונים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

חברת פאנאיה הוקמה ב-2006 על-ידי יוסי כהן. הפתרון של החברה עוסק בשדרוגים של מערכות לניהול המשאבים הארגוניים, ה-ERP שהינו אחד מהתחומים הבעייתים ביותר בעולם המיחשוב הארגוני. שדרוג והטמעה של מערכות SAP או ORACLE כרוכים בהשקעה של זמן ומשאבים רבים. הפתרון שמציגה Panaya מאפשר להפחית את העלויות של השינויים והשדרוג על-ידי הצגת ההשפעה הצפויה במערכות המחשוב בארגון. הפתרון של החברה מוצע כ-SaaS ולכן גם יכול להיות מיושם ומוטמע בארגון תוך שעות. בפברואר בשנה שעברה נמכרה החברה לענקית המיחשוב ההודית Infosys תמורת כ-230 מיליון דולר. כיום מועסקים בחברה יותר מ-200 עובדים שמשרתים יותר מ-1,200 לקוחות מסביב לעולם. לצערנו, לא יכלנו לבדוק את המשרדים של החברה באוסטרליה או ניו יורק, אז קפצנו לראות את המטה ומרכז הפיתוח של החברה בהוד השרון.

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

מהרגע שנכנסים למשרדים של Panaya אי אפשר להתעלם מאווירת ה-Well-being, כלומר הבריאות והכושר שמשרים המשרדים. החל מהנוף הפנורמי הירוק שמשתקף מהחלונות בקומה ה-8, דרך הצמחיה ואביזרי הכושר הרבים, וכלה בגולת הכותרת – המטבח הבריא.

המשרדים עוצבו עם כמה דגשים, על פי החזון של מנכ”ל החברה, דורון גרסטל, עם דגשים על הנוף הישראלי, ערך ה’ביחד’ וכמבון ה-Well being. המשרדים עוצבו על ידי אורי אורבך אדריכלים, כשעל תמונות הנוף והפסלים אחראי ערן סרנה, סטודנט מבצלאל.

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

ירוק מבחוץ, ירוק מבפנים. צילום: גיקטיים

יש קטע ב-Panaya עם מדרגות. כך שלא תוכלו למשל להגיע ישירות במעלית לקומות השונות של המשרדים. במקום זאת, תאלצו להיכנס בכניסה הראשית ואז לעלות או לרדת במדרגות. מצד אחד, טוענים בחברה, מדובר בפעילות גופנית מצויינת, ומצד שני, ככה פוגשים יותר אנשים בדרך. מגבש, לא?

צילום: גיקטיים

לירן, נחום, הודיה, אריק , יפה וכרמי מצוותי הפיתוח. צילום: גיקטיים

 

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

 

צילום: גיקטיים

ג’ני, QA Engineer. צילום: גיקטיים

 

צילום: גיקטיים

עומרי, שיר ואופיר מקבוצת ה-Omega. צילום: גיקטיים

קוביה הונגרית אנחנו מכירים, אבל לא כאלו

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

הדפסים של אחד מעובדי Panaya, חובב צילום. צילום: גיקטיים

הדפסים של אביחי, עובד Panaya, חובב צילום. צילום: גיקטיים

כמה אנשים חשובים בישיבה…

צילום: גיקטיים

מיה, HR, ואמיר, ר”צ פיתוח ועומרי, מפתח. צילום: גיקטיים

וכשהם לא בישיבה, הם בעמידה.

צילום: גיקטיים

אריק ועינת מצוות פיתוח. צילום: גיקטיים

 

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

מי שבעניין יכול לעלות על הסאפים שפזורים במשרד. מי שלא בעניין, יכול ליהנות מקבוצת הליכה, קבוצת ריצה ושיעורי TRX ופילאטיס חופשיים

צילום: גיקטיים

יפית, אחראית Well being. צילום: גיקטיים

שילוב של כושר, שיווי משקל וקונסולת משחק

צילום: גיקטיים

ארז, כרמי ולירן מצוותי פיתוח ו-Operation. צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

לברון יכול לישון בשקט

צילום: גיקטיים

טל ואיתי. צילום: גיקטיים

וכן, אחרי כל הפעילות הזו, מחכה לכם מקלחת מפנקת.

למנה העיקרית

12:29. הכל רגוע ושקט. זה הולך להשתנות תוך 60 שניות.

 צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

12:30. תנו לחגיגות להתחיל

כעבור דקה. צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

מאסטר-שף גרסת Panaya. החומוס והטחינה אגב טריים ומוכנים מדי יום עבור העובדים.

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

בכל יום ב-12:30 נפתח בקפיטריה בר סלטים חופשי להרכבה עצמית. לפי כמות העובדים שראינו שם, האוכל הבריאותי נותן פייט יפה לכל האסייתיות וההמבורגריות באיזור.

ככה זה נראה לפני…

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

3

וככה זה נראה אחרי…

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

קינוחים בריאים, anyone?

צילום: גיקטיים

ולשעת הקפה… עוגיות בריאות מקמח מלא

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

לכל אורך היום עומד לרשות העובדים מבחר פירות עם לימונדה טריה

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

אבל ב-Panaya השביעו אותי שאני לא אוציא אותם “בריאים” מדי והודו שגם הם צריכים את החטאים המתוקים שלהם. אז אם אתם סובלים מנפילת סוכר, כדאי שתקפצו רגע למדף 8-ב’ בקפיטריה.

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

ואחרי החטא… בא עונשו.

צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

לריסה וקרן מה-Customer successes. צילום: גיקטיים

 

צילום: גיקטיים

שנהב ומורן ממשאבי אנוש עם אבי, טלי, נועה, עדי, רונן, אריאלה ורפי מה-Marketing. צילום: גיקטיים

ב-Panaya תמצאו כמה חדרים לשימושים שונים כמו לניהול שיחות ועידה חוצות אוקיינוס למשל. כל חדר כולל נקרא על שמה של אגדת ספורט אחרת וכולל ציטוט מעורר השראה שלה.

צילום: גיקטיים

חדר בוב בימון. צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

חדר מראדונה. צילום: גיקטיים

צילום: גיקטיים

חדר ג’ורדן. צילום: גיקטיים

ביי ביי, Panaya

צילום: גיקטיים

מיה מה-HR והדובי מ-Panaya. צילום: גיקטיים

 

משרד: אורבך הלוי אדריכלים
בעלים ושותפים: אורי הלוי ודפנה בירן
מנהלת פרוייקט ומעצבת פנים: אורלי טייכטל

מדור הצצה למשרדים הוא חלק ממוצר הכלול ב-Geektime Insider, למידע נוסף

יניב אביטל

עורך אתר גיקטיים, ובזמנו החופשי גיק, קופירייטר, אבא, חולה על גאדג'טים וקוד, לא בהכרח בסדר הזה

להגיב

29 תגובות

  1. עירד הגיב:

    מה ש”נהדר” בזה שאין מעליות זה שאי אפשר להעסיק נכים.

    • מיה הגיב:

      יש מעלית אל כל הקומות גם ישירות כמובן . מעודדים לעלות במדרגות בגלל הרצון לעבור בין הקומות ולהכיר עובדים ממחלקות אחרות

  2. שניר הגיב:

    נראה זוועה, מרוב מאמץ בא להקיא, שורה תחתונה רוצים רק לטחון את העובדים 24/7.

    • רינת הגיב:

      מירמור לא עושה טוב לעור הפנים…
      בניגוד לך, אני עבדתי שם ואתה טועה בגדול
      יש שם אחלה אנשים ואין אחד שמחזיקים אותו בכוח

  3. אור הגיב:

    נמאס מכל הפרצופים שמנסים להראות כמה כיף להם כל היום. תכלס מקום עבודה ואתם לא כאלו מיוחדים. חבורת מתלהבים

  4. נו באמת הגיב:

    העתון הזה הפך לסוג של פנאי פלוס … וזו לא מחמאה

  5. PGP הגיב:

    קומה 11 רולז

  6. יוסי הגיב:

    מחריד. בזבוז הכספים שיש בקשקוש הזה שנקרא טק.

    • דיוויד הגיב:

      אני ושלושה אנשים נוספים (3 מדרגים שליליים) מאוד רוצים לדעת כיצד כתבת את התגובה הזו… יכול להיות שהשתמשת ב-“קשקוש הזה שנקרא טק”?

    • שוקי הגיב:

      תן לי לנחש: שפייסבוק אתה למדת באוניברסיטה של החיים ועובד אצל בורא עולם?

  7. מאיה כותבים עם א\' הגיב:

    סתם פלצנים

  8. עודד הגיב:

    ישראלים תתחילו לפרגן!
    אני עובד כמפתח אנדרואיד בחברה גדולה ואני מודה שאני מת שיהיו לי חצי מהדברים שיש להם
    אם לא היה להם טוב העובדים היו עוזבים. אז קבלו פירגון ואל תקשיבו לקנאים

  9. קקטוס הגיב:

    נראה טוב!

  10. איילי הגיב:

    מיה הזאת ממתק אמיתי! פנויה?

  11. עובדיה הגיב:

    נראה מעולה! כל הכבוד! כל חברה שמשקיע זה נהדר. יש מקומות שחונקים את העובד מרוב עבודה ולא נותנים לו כלום בחזרה. אז פרגון לא יזיק לאלו שמנסים טיפה לשדרג את חייהם של העובדים.

  12. יוסי הגיב:

    ינעל העולם, מתי תתחילו לייצר דברים? מתי תמציאו מערכת שמשפרת את החיים של האנשים ולא עוד קקה של לופט-גשפט??

  13. אדון שוקו הגיב:

    1. מתי באים ומתי ומתי הולכים?
    2. כמה מרוויחים?
    3. האם זה שוק עבדים או חברה LAID BACK?

    כל השאר לא מעניין

  14. ירחמיאל הגיב:

    מרשים ביותר!!!
    סוף סוף חברה שדואגת לעובדים שלה ולא רק סוחטת מהם תפוקה מקסימאלית בכלוב של זהב

  15. ריצ\'ארד הזאב הגיב:

    למה לא צילמו את הדלת המסתובבת?
    רוב האנשים שמצולמים בכתבה יפוטרו מ PANAYA תוך שנה, אז הם יפסיקו לחייך.
    עדיף לא להתפתות למשרדים יפים ומטבח מלא כל טוב

  16. רון הגיב:

    מרשים מאוד! יפה שמשקיעים בעובדים, גם אני רוצה כזה בר סלטים.

  17. פלוני אלמוני הגיב:

    משרדים יפים אבל אי יציבות ומלא פיטורים. בחודשים האחרונים כבר מלא מהאנשים בתמונה לא אובד בפאנאיה. היו פיטורים בשיווק ומחירות, סגירת sales development, וגם עזיבות במשאבי אנוש. פרקס יפים להסורדים אבל חברה פוליטי ולא יציב

  18. פלוני אלמוני הגיב:

    חוץ מכל הפיטורים וחוסר יציבות שם. בפיתוח זה בסדר אבל מלא פיטורים בשיווק ומכירות

תגיות לכתבה: