הסטארטאפ Solebit נמכר לחברה אמריקאית ב-88 מיליון דולר
החברה שמסוגלת לזהות איומים ללא תלות בסוגי הקבצים או שיטות ההתקפה, נרכשת על ידי Mimecast האמריקאית
עוד אקזיט מרשים לתעשיית הסייבר הישראלית: חברת הסייבר האמריקאית Mimecast (מיימקאסט) הודיעה היום (ג') כי היא רוכשת את חברת הסייבר הישראלית Solebit בסכום של 88 מיליון דולר. בעקבות הרכישה תהפוך חברת Solebit (סולביט) למרכז פיתוח הסייבר של Mimecast בישראל.
לזהות מתקפות בתוך הרשת או בענן
הפלטפורמה של Solebit מאפשרת לזהות מתקפות על סמך מכנה משותף שקיים ברוב המוחלט של התקיפות, גם ללא שימוש במידע קודם. המערכת מזהה איומים של קוד זדוני בשלב הראשוני, בין אם בתוך הרשת האירגונית או בענן, וזאת על ידי בחינה של כל פריטי המידע ואיתור של קודים בלתי מורשים. החברה מסוגלת לזהות איומים ללא קשר לטכניקות ההתחמקות הננקטות על ידי ההאקרים, סוג הקובץ, מערכת ההפעלה או היישום שבשימוש הלקוח. כמו כן, המערכת מספקת ללקוחות תובנות בנוגע לאיום שזוהה.
"שיטות זיהוי כדוגמת אנטי-וירוס מבוסס חתימה או הרצה בסביבת Sandbox מוגבלות מדי כשמדובר באיומים מתקדמים הקיימים כיום. הגיע הזמן לגישה יותר יעילה, מהירה ואמינה", אמר פיטר באואר, מנכ"ל Mimecast. "אנו שמחים לקבל את Solebit למשפחת Mimecast, מכיוון שכעת אנחנו יכולים להציע ללקוחות גישה חדשה אשר משפרת באופן מהותי את אבטחת הסייבר שלהם".
"לתוקפים עדיין יש יתרון, במיוחד בהתקפות Zero Day למרות ההשקעות הרבות בפתרונות אבטחה. בגישתנו אנו מניחים כי אין סיבה לגיטימית לנוכחותו של קוד הרצה ברמת ה-CPU בקובצי נתונים." כך מסר בוריס ויינברג, מנכ"ל ומייסד Solebit. "הטכנולוגיה שפיתחנו מזהה באופן מוחלט וחוסמת תכנים פעילים זדוניים כדוגמת קוד מאקרו זדוני, תוך שימוש בניתוח קוד מתקדם ובטכניקות הערכה וחיזוי מדויקות במטרה לחשוף את האיום. אנו מתרגשים להצטרף למשפחת Mimecast ושמחים על האמון שניתן בנו להקים ולהוביל את מרכז הפיתוח בארץ".
בגיוס הכספים האחרון שלה, גייסה Solebit עוד 11 מיליון דולר, והביאה את סך ההשקעות בחברה ל-13 מיליון דולר. Solebit הוקמה בשנת 2014 על ידי בוריס ויינברג, מני פרג'ון ויוסי שרה. החברה מחזיקה במשרדים בהרצליה, והיא מעסיקה כיום כ-35 עובדים.
הגב
3 תגובות על "הסטארטאפ Solebit נמכר לחברה אמריקאית ב-88 מיליון דולר"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
איפה הבנות בתמונה? למה תמיד בהייטק הבנות במיעוט??
מיותרות
ברכות, השאלה כמה מענק ישחררו לעובדים היקרים