חד-קרן בדרך: חברת הסייבר SentinelOne גייסה עוד 120 מיליון דולר
ביחד עם הגיוס הנוכחי, סך ההשקעות בחברה מתקרב ל-250 מיליון דולר
חברת הסטארטאפ הישראלית SentinelOne, שמאפשרת לזהות ולמנוע מתקפות סייבר בזמן אמת על כל מכשיר או מחשב קצה באמצעות בינה מלאכותית, הודיעה היום (ד’) גם על גיוס של 120 מיליון דולר, מה שמעמיד את היקף ההשקעות בחברה מאז הקמתה על 230 מיליון דולר. את סבב הגיוס הובילה קרן ההשקעות האמריקאית Insight Partners בהשתתפות קרן ההשקעות של סמסונג NextEquity והמשקיעים הקיימים בחברה.
אלטרנטיבה לאנטי-וירוס המסורתי
מוצר האבטחה של SentinelOne (סנטינל וואן) מאפשר זיהוי ומניעת מתקפות סייבר בזמן אמת על מגוון רחב של מכשירי קצה, החל ממחשבים ניידים ועד למחשוב ענן. הפתרון מנוהל דרך הענן, והוא מספק הגנה מלאה גם כאשר מחשבי הקצה מנותקים מהרשת. הטכנולוגיה שלה מאפשרת לחסום התקפות סייבר (EPP) ובמקביל משמשת כפלטפורמת תגובה, הגנה ונראות של מחשבי הקצה (EDR). מטרת העל של המוצר שלה הוא להציע אחוזי הצלחה גבוהים יותר בשוק בהשוואה למוצרי אנטי וירוס ותיקים. הפלטפורמה מנטרלת מתקפות מתוך המערכת גם ללא צורך בחתימה ספציפית או גישה דרך הענן ונתמכת ב-Linux, MacOS וחלונות. כמו כן, מוקדם יותר השנה השיקה החברה פתרון המספק מענה גם לסיכונים אליהם חשופים מכשירים המחוברים לרשתות הארגוניות.
בהתייחסו לגיוס, מסר תומר וינגרטן, מנכ״ל ומייסד SentinelOne: ״מחשבי הקצה נמצאים בכל מקום בימינו, החל ממחשבים ניידים, נייחים, דרך מחשוב ענן, מרכזי נתונים או דאטה סנטר (Data center), ועד לכל מכשירי IoT, כך שלמעשה הם הופכים להיות חלק מהרשת שלנו ולכן חלק מההגנה ההיקפית הנדרשת על מנת להגן”. על פי וינגרטן החברה היתה הראשונה לאחד את תחום מניעת ההתקפות (EPP) עם תחום התגובה והניראות (EDR): “היום אנחנו מספקים מוצר אחד שלם הנותן מענה למניעת התקפות, גילוי התקפות סייבר, תגובה אוטומטית והאנטינג (hunt), והיכולת לראות ולחקור כל פעילות ברשת”.
SentinelOne הוקמה ב-2013 על ידי תומר ווינגרטן ואלמוג כהן. הגיוס ישמש אותה להאצת תהליכי הגדילה העסקית שלה ולהרחבת היצע מוצרי ההגנה שלה.
הגב
6 תגובות על "חד-קרן בדרך: חברת הסייבר SentinelOne גייסה עוד 120 מיליון דולר"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
מכובד מאוד, בין הסטארטאפים הישראלים היחידים עם הכנסות משמעותיות. יאללה להנפיק בשנה הבאה.
לי נשמע שהחברה גייסה כרגע את אותו סכום גדול מזה שהיא גייסה במשך 6 שנים הראשונות שלה.
אם היא כל כך מצליחה למה היה נדרשת להרחבה כל כך משמעותית ? אחרי 6 שנים היא לא הגיעה להכנסות מספיק גבוהות ? מה החברה מתכננת לספק למשקיעים בתמורה להשקעה הזאת ?
משפט אחרון “הגיוס ישמש אותה להאצת תהליכי הגדילה העסקית שלה ולהרחבת היצע מוצרי ההגנה שלה.”
יש הכנסות ויש הוצאות ויש צמיחה מואצת…
יש בעיקר הוצאות אדירות. בין אם זה שכר, מרקטינג שמראה ש”לי יש את ההכי גדול”. רווחיים הם לא.
אוי, מרחם על העובדים שם (שהייתי פעם בינהם). האופציות שלהם עכשיו שוות קצת פחות מכלום, בעוד המנכל וה- CTO מוכרים אם המניות שלהם ועושים כסף.
חברה שרוצה להיות CrowdStrike אבל בפעול לא מתקרבת לשם.
להתרחק כמו מאש
נשמע שהם דווקא גדלים בהכנסות בצורה משמעותית.
איזה חברות סייבר ישראליות הצליחו יותר עסקית בשנים האחרונות?
רוב החברות שנמכרו ב100 מליון לא מכניסות דולר וקונים אותן רק בשביל גולגלות