דלפו: תמונה וסרטון ראשון של גלקסי נוט החדש
חרושת השמועות סביב המכשיר הבא בסדרת גלקסי נוט של סמסונג נמצאת בעיצומה ועכשיו גם החלו ההדלפות. בנוסף, יש הערכה מתי סמסונג תערוך את אירוע ההשקה שלו
האם ככה נראה הגלקסי נוט 6 (או 7, תלוי את מי שואלים) של סמסונג? תמונה ראשונה וסרטון וידאו קצר של מכשיר הפאבלט דלפו לרשת ומעוררים סקרנות רבה.
החומרים פורסמו לראשונה בחשבון הטוויטר של סטיב המרסטופר (Steve Hemmerstoffer), שמוכר יותר ברשת תחת הכינוי OnLeaks כמפרסם הדלפות סדרתי בכל הנוגע למכשירים חכמים שעוד לא הגיעו אל החנויות.
התמונה וסרטון הוידאו המדוברים נראים כמו מודלים תלת מימדיים שמיועדים לשמש להצגת המכשיר בתוך החברה או מול שותפות. מנקודת הנחה שאלה חומרים אותנטיים, ניתן ללמוד מהם כי בדומה לגלקסי S7 אדג', גם הגלקסי נוט החדש יהנה ממסך עם קצוות מעוגלים (curved edge). כרגע לא ניתן ללמוד הרבה מעבר לזה.
מידע נוסף ממקור שכבר הוכיח עצמו כאמין מגיעות משי מזרחי, שהעלה לחשבון הטוויטר שלו תמונה שמציגה לכאורה שרטוטים של הדגם החדש:
חרושת השמועות בעיצומה
אמנם אנחנו עוד לא יודעים כמעט דבר על המפרט הטכני של גלקסי נוט החדש, אבל בשמועות קודמות שפורסמו נטען כי המכשיר יגיע עם 6 ג'יגה בייט של זיכרון פנימי RAM, תמיכה בחיבור USB-C, זוג מצלמות אחוריות באיכות של 12 מגה פיקסל, כניסה לכרטיס הרחבה microSD וחסינות מפני מים ואבק. עוד צויין כי המכשיר מצוייד במסך QHD Super AMOLED בגודל של 5.8 אינץ', בסוללה של 4,000 mAh ויגיע עם אחד משני המעבדים הבאים: Snapdragon 823 של Quakcomm או Exynos 8890 של סמסונג. לגבי מימדים, השמועה אומרת כי גודל המכשיר עומד על 153 על 74.5 על 7.8 מילימטרים.
שמועה אחרת טוענת כי גלקסי נוט החדש יתמוך בהיקף אחסון של 256 ג'יגה בייט. שמועה זו מתבססת על העובדה שהטכנולוגיה של סמסונג נמצאת כבר בשלב הייצור ההמוני והיא עתידה לנחות על מדפי החנויות כבר בחודש יולי הקרוב, מה שאמור לתת מרווח זמן מספק עד להשקת המכשיר.
ואם כבר הזכרנו אירועי השקה, לפי ציוץ של מדליף מוכר אחר, Evan Blass, כבר יש תאריך להשקת המכשיר. לדבריו, אירוע ההשקה של גלקסי נוט 6, או גלקסי נוט 7 אם אכן יחליטו בסופו של דבר לשנות את שם המכשיר, יערך בדיוק בעוד חודשיים מהיום, בשני באוגוסט.
כמו בכל מקרה של שמועות והדלפות למיניהן, אנו ממליצים להתייחס אל המובא לעיל בעירבון מוגבל עד שסמסונג תגיב על הדברים באופן רשמי.
הגב
3 תגובות על "דלפו: תמונה וסרטון ראשון של גלקסי נוט החדש"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
לא הגיוני חחחח
מגניב, נקווה לתחרות מצד הנוט
נכון