שיאומי משיקה את ה-Pocophone F1 בישראל
עכשיו אתם יכולים לקבל מכשיר מבוסס סנאפדראגון 845 ב-1,800 ש"ח. מה עוד כולל המפרט של מכשיר הפרימיום החדש של החברה?
אחרי הטיזרים בשבוע שעבר מגיעה ההכרזה הרשמית וחברת המילטון, יבואנית שיאומי, מודיעה כי תשיק בישראל את ה-Poco F1, מותג הפרימיום החדש, שיזכה לתג מחיר אטרקטיבי יחסית למכשירי דגל אחרים עם מפרטים דומים.
מפרט פרימיום במחיר של סמארטפון מוזל
ה-Poco F1 מגיע עם מסך 6.18 אינץ’ ברזולוציית FHD עם יחס ניגודיות של 1:1500, וכמו רוב מכשירי הדגל של שנת 2018, גם הוא מגיע עם מגרעת (שניתן “להעלים” בהגדרות המכשיר). בתוך המגרעת, ולצד מצלמת הסלפי, ישנו חיישן אינפרא-אדום שמאפשר את פתיחת המכשיר באמצעות פני המשתמש, בדומה ל-Face ID של אפל. הפיצ’ר הזה עובד גם בחשיכה, ולא אמור ליפול בתחבולות פשוטות כמו מסכה או תמונה של המשתמש.
המכשיר מגיע עם מעבד Snapdragon 845 של קוואלקום במהירות 2.8Ghz ומעבד גראפי Adreno 630. כמו כן, החברה שילבה מערכת צינון מבוססת מים שתגן על המכשיר מפני התחממות בעת עבודה מאומצת כמו גיימינג או צילום. החברה אף מייעדת את המכשיר לגיימרים וטוענת שבמבחנים שלה, קירור המערכת יעיל יותר ב-300% מהמערכות הקונבנציונאליות, שאינן מבוססות על קירור נוזלי.
מבחינת סוללה, מגיע ה-Poco F1 עם סוללה ענקית בקיבולת 4,000mAh, שלדברי החברה תספיק ליום שלם של שימושים כבדים – ביניהם 8 שעות רצופות של גיימינג – וכשתיגמר לכם הסוללה, תוכלו ליהנות מטעינה מהירה בתקן QC3. מחבר הטעינה הוא כמובן USB-C, והמכשיר אפילו מצויד ביציאת אוזניות סטנדרטית.
מערך הצילום האחורי של ה-Poco F1 הוא כפול, כאשר המצלמה הראשית מצוידת בחיישן של סוני IMX363 ברזולוציית 12 מגה-פיקסל, והמצלמה השניה מצוידת בחיישן 5 מגה-פיקסל של סמסונג. המצלמה הקדמית של המכשיר היא מצלמת 20 מגה פיקסל ובחברה מדגישים כי הם משתמשים ביכולות המצלמה של ה-Mi 8 ואף שיפרו אותן כדי להגיע לתוצאות צילום אף יותר טובות מאלו של מכשיר הדגל של שיאומי שהושק לאחרונה.
המכשיר שיגיע לארץ מגיע עם 6 גיגה RAM ונפח אחסון של 64GB עם אפשרות להרחבה ל-256GB בעזרת כרטיס MicroSD, ואנדרואיד 8.1 וממשק MIUI של שיאומי. המכשיר יימכר בישראל החל מיום חמישי הקרוב (30.8) ומחירו יעמוד על 1,800 ש"ח עם שנתיים אחריות יבואן.
הגב
23 תגובות על "שיאומי משיקה את ה-Pocophone F1 בישראל"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
לא מתביישים? מכשיר עם MSRP של 300$! כלומר 1100 בערך. איך 1800₪ הם מחיר הגיוני?
ההגיון היחיד פה הוא ההגיום של היבואן לא לעשות קניבליזציה לשאר דגמי שיאומי שנמכרים פה ביוקר יחסי.
נקווה שהיבוא המקביל יחסל את התופעה המגעילה הזו
חחח אהבתי שלאור התגובות הזועמות שיניתם את הכתבה מ"מחיר הגיוני" ל"מחיר אטרקטיבי יחסית למכשירי דגל אחרים". כלומר: אנחנו גונבים אתכם על שאר מכשירי הדגל אז למה שזה יעלה הרבה פחות? נגנוב אתכם גם פה"
זה כבר במחיר של op6 באינטרנט
איפה??? עכשיו אני קונה op6 במחיר הזה…
כנס לקבוצה בפייס …https://www.facebook.com/BuyWithUsIsrael/
פעם בשבוע הם מעלים מכשיר op6 בעלות הזאת
הגזימו ממש עם המחיר, ציפיתי ל1300-1350 גג.
מה זה החוצפה הזאת להגיע ל1700?!
300 דולר בחו"ל. בארץ 1800 שח לכו תבינו.
בקיצור מזמינים מגירבסט. תודה
מ1400 לדגם הבסיסי ל1800 ליקר יותר…זה היה אמור להיות הסדר…לא ברור למה עשו בדיוק ההפך
הדולר כבר 6 שקלים?! וואו! חבל שלא קניתי כשהיה 4
מי קונה מקלינטון משהו?
אני אומר חרם צרכני
בהודו 29K רופי (1500 שקל) לגרסא עם ה8GB RAM בושה של מחיר.
אין גרסת android one?
מתאי מגיע מכשיר עם זכרון 128 או יותיר
בארץ אצל היבואן הרשמי יקר רצח אז רק בגלל העקרון אני אקנה מיבוא מקביל!
רוב המפרט של פוקו F1 זול ביותר – ללא ייצוב תמונה אופטי ois ,ללא הגנה אפילו מטיפות מים, הגנת זכוכית מסך בתקן ישן, החומר פלסטיק, אין לו שבב NFC לתשלום מיידי להבנתי, ועוד וועוד.
שימו לב שמעבד Snapdragon 845 לא הופך כל מכשיר לפרימיום, והניסוח מטעה אנשים פשוטים. יש מכשירי ביניים זולים יותר בישראל (וחבל שוואוי בישראל לא רציניים ושכחו את 10 HONOR הזול והחזק 6GB ובכלל לא מייבאים את OPPO).
ישראל נמצאת באסיה, אייר אינדיה טסה לישראל והמחירים צריכים להיות כמו בהודו. 300 דולר גג למכשיר בינוני.
בקיצר. השיווק ומחיר "מכשיר דגל" יצרו ציפיות מתסכלות.
חבל שיאומי
"השיווק ומחיר “מכשיר דגל” יצרו ציפיות מתסכלות."
מתנצל להרוס לך, אבל או שאתה שתול או שאתה לא מבין שוק אם זה מה שיש לך לומר, מי שהרג את המכשיר- הוא חד וחלק היבואן הרישמי, המכשיר נמכר באזור ה 300-430 דולר כאשר הגבוהה הוא לגיסרת קאבלר עם 256, בהמרה פשוטה ועם יבוא של חברה צד שלישי, אני הגעתי למחיר של 1700 וקצת- רוצה להסביר לי איך יבואן רישמי שקונה את המכשיר ביותר זול, שעלויות השילוח שלו יותר זולות פר מכשיר הגיע לסכום שהוא יותר גבווה ממני פרט להסבר של חזירות?
אז כן, מתנצל להרוס אבל לא, לא שיאומי הרסה את המכשיר- אלא היבואן.
שיאומי הרסה את המוצר? לא הבנת את המיתוג. מכשירים פשוטים עם ביצועי דגל. רוב האנשים לא מעוניינים בחלק גדול ממה שכתבת אלא מקסימום תמורה למחיר. מי שירצה מכשיר איכותי עם מפרט בינוני יקנה סמסונג A.
אז מי שהורס את המוצר הוא היבואן שמתמחר ומשווק אותו כמו מכשיר דגל בגלל תאוות בצע רגעית כדי לצוד לקוחות שמחפשים מכשיר דגל וחושבים שיקבלו כזה בזול, לא שיאומי שכוונה ללקוחות שוק High mid range.
מוזמנים לקבוצה החדשה למכשיר
https://www.facebook.com/groups/319146421986676/?hc_location=ufi
הנהלת האתר שלום,
לאחר קריאה עמוקה והתעסקות בנושא אבקשכם לערוך את כותרת המשנה לכתבה למשהו יותר ענייני והגיוני, לא ייתכן שהכותרת משנה תיהיה "מפרט פרימיום במחיר של סמארטפון מוזל" בעוד שהיבואן הרישמי גונב (כן כן, ממש ככה מרגיש) מהכיס של הצרכן עוד 50-75% לפיחות מעלות הטלפון, הייתי ממלית על "מפרט פרימיום במחיר של עקיצה" או "מפרט פרימיום במחיר שיתאים יותר ליבואן"… משהו בסיגנון, אני בטוח שיש לכם אנשים מוכשרים שמה שימצאו אפילו משהו שיתפס.
בתודה, הצרכנים השפויים שמבינים כמה היבואן הרישמי מנסה לעקוץ.
תקנו בחו"ל או יבואן מקביל..יבואן רשמי תמיד היו ותמיד יהיו גנבים בני גנבים רמאים
מעניין עם שיומי יודעים שהיבואן שמייצג אותם בארץ כזה חזיר?
צריך לספר להם לדעתי אל איך שמכשיר שעולה $300 עולה פה מעל 30% יותר, כאשר הנקודת מכירה האיכרי שלו היה אמור להיות המחיר הנמוך. כרגע זה סתם עוד מכשיר במחיר הזה.
פשוט לא קונים