חברת MIXER מגייסת 40 מיליון דולר כדי לפתוח עוד סניפים
מתחם העבודה בגני התערוכה מגייס סכום נאה מאוד, ומתכנן להתרחב לאירופה וארצות הברית
מה שהוגדר בהתחלה כטרנד הופך להיות תופעה. מתחמי העבודה המשותפים צצים כפטריות אחרי הגשם ברחבי העולם, רובם מציעים לסטארטאפים קטנים וגדולים אפשרות לוותר על הקמת משרדים משלהם, מה שכרוך בהשקעה כספית גדולה ולא מעט תכנון מראש. לא בדיוק מה שמתאים לסטארטאפ שרק הולך ומתרחב.
מתחמי העבודה המשותפים מאפשרים ליזמים ולחברות להשכיר משרדים ולהתאים אותם לצורכיהם ולשלב שבו הם נמצאים. חברת MIXER (מיקסר), אשר מחזיקה במתחם חללי העבודה בגני התערוכה בתל אביב, הודיעה הבוקר (ב') על השלמת סבב גיוס A בהיקף של 40 מיליון דולר, בהובלת הווארד שור, מייסד Shore Capital founder וחברת ההשקעות שבבעלותו, Puma Brandenburg, ומשקיעים נוספים. לגיקטיים נודע כי הכספים שגויסו ישמשו להתרחבות החברה לשווקים נוספים, לפיתוח טכנולוגיות ולצמיחה אורגנית. החברה מקימה בימים אלו מתחמים נוספים גם בישראל.
שתי קומות בשטח של 2,300 קמ"ר
חברת MIXER הוקמה בשנת 2016 על ידי דרור קציר, איל נוה ועומר גרנית, והאחרונים מכהנים כמנכ"לים משותפים. "אנו נרגשים על ההצטרפות של קבוצת משקיעים כל כך מכובדת בראשותו של הווארד ומהיכולת להגשים את החזון שלנו", נמסר מהחברה.
המתחם של MIXER מכיל מגוון של משרדים וחללי עבודה משותפים, משתרע על פני שתי קומות ושטחו כ-2,300 מ"ר. הוא מציע שולחן קבוע במרחב עבודה משותף (Open Space) ומשרדים פרטיים בגדלים שונים, וכן מאפשר להרחיב או לצמצם את סביבת העבודה בהתרם לצרכי העבודה המשתנים. בסמוך למתחם העבודה ישנו טרקלין עסקים המאפשר אירוח ועריכות אירועים כמו כנסים, מסיבות עיתונאים, השקות, מיטאפים וכדומה.
בשנים האחרונות תחום מרחבי העבודה תופס תאוצה והופך להיות פתרון מועדף בעבור מספר רב של סטארטאפים הנמצאים בתחילת דרכם, ולעיתים אף חברות יחסית גדולות ומבוססות. רק בשבוע שעבר התבשרנו כי סטארטאפ ישראלי המאפשר השוואה והזמנה של מתחמי עבודה ברחבי העולם גייס מיליון דולר.
הגב
2 תגובות על "חברת MIXER מגייסת 40 מיליון דולר כדי לפתוח עוד סניפים"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
איזה יתרון חדשותי יש לפרסום של כתבה כזאת? אנחנו אמורים לקרוא אותה בתור משקיעים? בתור חידוש? בתור יזמים שמחפשים להשכיר מקום? לא שזה כואב לי לקרוא או שמישהו הכריח אותי, אבל מעניין לדעת את ההיגיון מאחורי פרסום כתבה כזאת.
תיקון קטן בפתיחה – יותר נכון לאמר:
"מה שהוגדר בהתחלה כתופעה הופך להיות טרנד."
תופעה – אירוע, יכול להיות חד-פעמי.
טרנד – מגמה.