מביך: הפרסומת החדשה של מיקרוסופט ל- Surface Pro 3 [סרטון יומי]
מיקרוסופט ניסתה לשחרר פרסומת מצחיקה בכדי לקדם את טאבלט ה-Surface Pro 3 שלה. לפי התגובות ברשת היא לא ממש הצליחה
למרות ההצלחה המוטלת בספק שלה בשוק המובייל בכלל והטאבלטים בפרט והפיטורים הנרחבים האחרונים עליהם הכריזו בחברה, מיקרוסופט מנסה לחדש בדרכים המיוחדות שלה ומתחברת להיסטוריה ארוכה של צילום סרטוני וידאו מטופשים. בפעם הקודמות זה היה קמפיין ה-Scroogled, אשר ניסה להסביר לאנשים בדרך מביכה במיוחד מדוע היותם רשומים אל מגוון השירותים של גוגל, ביניהם GMail מעמיד את הפרטיות האינטרנטית שלהם בסכנה.
הפעם, במיקרוסופט החליטו להביך את עצמם על ידי עשיית Remake מקורי ללהיט ״I'm Sexy and I Know It״ של להקת LMFAO משנת 2011, שהפך ל-"Click It and I Note It״. המטרה של סרטון הוידאו היא לקדם את מכשיר הטאבלט החדש של החברה, ה-Surface Pro 3 ואת אפליקציית OneNote אשר עברה שדרוג גדול בזמן האחרון. בפועל, לא נראה לנו שהמטרה הושגה. הסרטון הורד מהאוויר זמן קצר לאחר עלייתו, אך גורמים שונים ברשת הצליחו לשמור עותק עובד שלו ולגרור את גל הביקורות מעולם הטכנולוגיה.
מבלי להכביר יותר מדי במילים, אתם מוזמנים לצפות בסרטון ולשפוט בעצמכם.
הגב
10 תגובות על "מביך: הפרסומת החדשה של מיקרוסופט ל- Surface Pro 3 [סרטון יומי]"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
זה נראה כמו סירטון פנימי שמישהו מהשיווק שכנע כמה מהנדסים לככב בו.
לתייג את זה בתור פרסומת זה כמו לקרוא לכרטיס ביקור קורות חיים.
אולי הגיע הזמן להפסיק לשבת על הreddit אבישי..
אם זהו כרטיס הביקור של מיקרוסופט, הם בצרה צרורה…
חוץ מזה, גיקים אמיתיים לעולם לא מפסיקים לשבת על ה-Reddit :>
סבבה, כשתפגוש כמה כאלו, תודיע לי
זה אפילו לא פרסומת. תגיד, נשבר לך כפתור הtranslate?
מה מביך? צוחקים תשתחרר…
יאללה – מי הראשון שמביא תגובה מעידן, הבחור הלגמרי ישראלי שמופיע שם?
וזה דווקא חמוד :-)
והסרטון הקודם שהם עשו עוד יותר חמוד:
עוד אחלה סרטון שלהם!
כל הכבוד להם!
תודה רבה על הקישור :-)
זה ממש לא פרסומת ל SURFACE, זה סרטון שהצוות של ONENOTE עשה לכבוד גרסה חדשה, דיי נחמד, בטח שלא מביך.. כן ירבו!
דווקא אחלה סרטון!
אני ממש אהבתי :-)
עוד פרסומת מוצלחת מבית היוצר של מיקרוסופט…………………