מיקרוסופט השיקה את אחת האפליקציות השימושיות ביותר לאנדרואיד
באמצעות Clip Layer, כל תוכן בכל אפליקציה הופך להיות לחיץ וזמין להעתקה ולשיתוף
אפליקצית אנדרואיד חדשה מבית מיקרוסופט (כן, קראתם נכון) תאפשר לכם ׳לגזור ולשמור׳ כל תוכן מכל אפליקציה. בלי שנרגיש, כולנו משתפים מידי יום כתבות, תמונות, הוראות הגעה וכו׳ באמצעות הסמארטפון. יחד עם זאת, אם נניח ונתקלתם בפסקה סופר מעניינת ורלוונטית בכתבה שאתם רוצים לשלוח למכר שלכם, לא כל אפליקציה תאפשר לכם לעשות זאת. אז ברוב המקרים או שאנחנו שולחים לינק ישיר לכתבה, או שנבחר באופציה של צילום מסך וחיתוך התמונה. בעזרת Clip Layer של מיקרוסופט כבר לא תצטרכו להסתבך.
הכל זמין לשיתוף
לא מעט אפליקציות חוסמות בכלל את האפשרות להעתיק תוכן ספציפי ולשתף בו, אך גם בכאלו שכן מאפשרות זאת, מדובר בתהליך מסורבל ומעיק; לפני הכל צריך לבצע לחיצה ארוכה ולהמתין שתיפתח האופציה לשתף. לאחר מכן יש לשחק ולגרור את ה׳תוחמים׳ בהתאם לפסקה שאותה אתם רוצים לשתף. בקיצור, מדובר בפעולה אפשרית בהחלט – אבל לא הכי נוחה לביצוע.
אפליקצית Clip Layer נוצרה במסגרת מיזם 'The Garage', המאפשר לעובדי מיקרוסופט ברחבי העולם לפתח אפליקציות ופרוייקטים שבסופו של דבר עשויים להגיע אל הציבור הרחב. הרעיון מאחוריה הוא די פשוט; מדובר במעין ׳שכבת על׳ המתווספת על פני כל מסך בכל אפליקציה, המאפשרת לבחור קטע מסוים בכתבה, להעתיק אותו ולשתף אותו בקלות ובמהירות דרך מגוון יישומים אחרים הזמינים במכשיר שלכם.
כפי שניתן לראות בתמונות מעלה, ברגע שמתקינים את Clip Layer, כל תוכן באפליקציה הופך ללחיץ וזמין להעתקה. כן, זה כולל גם את הכותרת, שם הכתב וכמות התגובות שפורסמו לכתבה. אתם יכולים לראות את האייקון הירוק שמופיע מצד ימין למעלה ואת תפריט השיתוף בתחתית המסך.
האפליקציה זמינה להורדה בחינם דרך Google Play (מההתנסות שלנו – עבור חלק מחברי המערכת האפליקציה זמינה ועבור חלק עדיין לא).
אגב, חיפוש מהיר ושטחי למדי הוביל אותנו ל-Universal Copy, Copy Text On Screen ו-Copy Paste, אפליקציות נוספות שמציעות פחות או יותר את אותו הדבר. לשיקולכם.
הגב
11 תגובות על "מיקרוסופט השיקה את אחת האפליקציות השימושיות ביותר לאנדרואיד"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
לא מבין מה הקטע של הכתבה והאפליקציה. יש את זה בכל אנדרואיד עם גרסה מעודכנת גם בלי זה
האפליקציה אינה זמינה בישראל
כרגע לא זמין בישראל
לא זמין בישראל
המוצר איננו זמין בישראל.
לא מצליחים לפתח מערכת הפעלה למובייל אז מנסים להתערב במערכות הפעלה של אחרים… מייקרוסופט חברה כושלת.. אולי לא כספית אבל מבחינת פיתוח…
לא זמין בישראל, תעדכנו בכתבה לפחות
לא זמין בישראל?
כל אנדרואיד מרשמלו מכיל את זה. לחיצה ארוכה על דף הבית ואפשר לסמן כל טקסט או תמונה
שימושי כמו ווינדוס-פון… חחח