כנס Jenkins העולמי יתקיים בישראל ב-16.7 [3 כרטיסים חינם]
מעל ל-100,000 התקנות ועם למעלה מ-1,000 פלאגנים- בשנה שעברה השתתפו בכנס ג׳נקינס העולמי שהתקיים בישראל 400 איש והשנה הוא יתקיים זו הפעם החמישית. יש לנו כרטיסים לחלק לכם
כנס ג׳נקינס העולמי, יתקיים זו השנה החמישית בישראל באמצע חודש יולי. הכנס, שמארחת JFROG, נערך במסגרת סדרה בינלאומית של אירועים דומים שיתקיימו באנגליה, גרמניה וארה”ב. מדי שנה משתתפים באירוע מאות מפתחים ואנשי Devops. הכנס צפוי להתקיים ביום חמישי, 16.7.2015, במלון דיויד אינרקונטיננטל בת”א.
אורח הכבוד יהיה מייסד ג’נקינס, Kohsuke Kawaguchi, שמגיע במיוחד לישראל בכדי לקחת חלק באירוע. בנוסף, ההרצאות השנה יהיו מגוונות ויכללו נושאים רבים, בהם: Docker, Big Data,,Devops Microservices, The Cloud CI in ועוד.
ההרצאות יתנהלו על גבי שלוש במות, כשבכל אחת ינתנו חמש הרצאות. הדוברים יהיו נציגי חברות: HP, Blazemeter, CloudBees, VMWare, RedHat, SalesForce, MSys-Clogeny, eToro, Primary Data, Infonova GmbH, FoundBox , Alooma, Sys-Clogeny ו-Supersonic.
יואב לנדמן, CTO וממייסדי JFrog, ציין כי “זוהי הזדמנות מדהימה למפתחים ואנשי DevOps להיפגש עם מומחים עולמיים ולהיחשף לחידושים האחרונים בתחומים של Continuous Integration ,Continuous Delivery ו-Continuous Distribution”.
יש לנו 3 כרטיסים לחלק לכם
עדכון: הפעילות הסתיימה, הודעה נשלחה לזוכים. ברכות לאבישי, ליעוז ואמיל.
מחיר כרטיס לאירוע עומד על 420 ש״ח אבל לנו יש 3 כרטיסים לחלק לכם. על מנת לזכות בכרטיס היינו שמחים אם תשתפו אותנו בתגובות עם הנושא שהכי הייתם רוצים שיקבל חשיפה בכנס ויזכה להתייחסות רחבה בהרצאות עם נימוק קצר מדוע בחרתם דווקא בו.
בין המגיבים יבחר צוות גיקטיים 3 תגובות שיזכו את המגיבים בכרטיס כניסה לכנס. שימו לב: יש להגיב באמצעות מערכת התגובות המובנת באתר – תגובות פייסבוק לא תבדקנה. התחרות תסתיים ביום חמישי (18.6) בשעה 12:00 בצהריים.
אלו מכם שלא יזכו בתחרות יכולים להתנחם גם בהנחה שווה במיוחד (10%) לקוראי גיקטיים. על מנת לנצל את ההנחה תוכלו להשתמש בקוד GEEKTIME_JUC2015 עד ה-20.6.15.
עדכון: הפעילות הסתיימה, הודעה נשלחה לזוכים. ברכות לאבישי, ליעוז ואמיל.
הגב
18 תגובות על "כנס Jenkins העולמי יתקיים בישראל ב-16.7 [3 כרטיסים חינם]"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
מעוניין לראות דברים שמשתמשים ב Jenkins מחוץ לעולם ה ci cd, אלא יותר iot או נניח משהו שמזמין לך מונית וכדומה.
התעסקתי בג׳נקינס יותר לבדיקות, והייתי רוצה לשמוע יותר על deployments על סביבה מרובת שרתים, כולל שרת db, caching, sessions וכדומה
כל מיני פיצרים למכשירים החכמים שיהפכו את החיים ליותר קלים ונוחים
הרחבות וכלים אוטומטיים משופרים ל CI לריבוי שרתים ועבודה גנרית עם פלטפורמות שונות לרבות מובייל
הייתי רוצה לקבל מידע על השינויים (Features) הגדולים הבאים במוצר
– כל פיטצ’ר חדש שמקל על יצירת תהליכי Deployment עם Docker.
– בנוסף הייתי מעוניין לראות use-cases של NodeJS deployments.
פלאגינים, bootstraps ותהליכי CD שקשורים ל-Node יהיו רלוונטיים מאוד עבורי.
הייתי רוצה לקבל מידע על מימושי אוטומציה למובייל על ידי ג׳נקינס
הייתי שמח לשמוע בהרחבה על Docker, ויכל להיות נחמד גם התייחסות ל-Docker בשרתי Windows (היו שמועות ב-Build). התחילו להשתמש עם זה אצלנו בחברה ואני מרגיש לא בעניינים. ;-)
הייתי שמח לשמוע על השלבים של תהליך אופטימלי להטמעת Continuous Deployment בחברת סטארטאפ בתחילת דרכה באמצעות ג’נקינס, עם שימוש בטכנולוגיות שעושות את התהליך לפשוט ומהיר יותר. (כמו Docker למשל…)
I would like to hear how to manage CI / CD using Jenkins and particularly in the mobile world (automatic mobile testing etc.)
הייתי רוצה להגיד שאני מעוניין לשמוע על פיטצ׳רים חדשים שיעזרו לי עם ה CI, אוטומציה ועל אופציות התממשקות לחומרה באצעות פרוטוקולי תקשורת. אבל ת’אמת אני יותר מקווה להכיר פלאגינים כגון צ׳אק נוריס ו green balls, משהו שיגרום לנינג׳ות לעוף על המסך במידה וה branch שבור.
יהיה נחמד לשמוע על נסיון של חברות במעבר שרתים וסביבות פיתוח/פרודקשין מ ON PREMISIS ל – CLOUD בעבודה עם JENKINS, והתמודדות עם בעיות טכניות.
כיצד הסבו תהליכי CI פנימיים ? איזה כלים נוספים או PLUGINS השתמשו בעובדה עם JENKINS ע”מ לייעל את תהליכי ה BUILD/DEPLOY.
הייתי שמח לשמוע על:
1. שימוש ב-Docker בשילוב עם Jenkins.
2. Scaling.
אשמח לשמוע על אפשרויות להשתמש בJENKINS
1. בסביבות מובייל כמו אנדרואיד
2.אופציות עבודה של JENKINS מול סביבות באמזון
3. וכמובן גם DOCKER :)
תודה,
docker!, why? because web-services is going to the direction of micro services!
In one year, you will not have a server running, you will have a micro-task docker,ECS
development=production
Docker.geek
מעוניין לראות שימוש בקונטיינרים של Jenkins slaves שנוצרים דינאמית גם בסביבת לינוקס וגם בסביבת וינדוס אם אפשרי.
מעוניין לשמוע על מערכת המלצות דינאמית או סטאטית לפי שימוש, כלומר לדוגמה אחרי ריצה של בילד והמערכת מזהה שזה Maven ואין לדוגמה FindBugs אז היא תמליץ להשתמש.
אם תראה שאתה מחזיק הרבה Jenkins Slaves ואתה רץ בלינוקס תמליץ על שימוש בקונטיינרים ….
כלומר מעין כפתור אנליזה שינתח את ההתנהגות של הבילדים שלך ויתן המלצות (מעין חוכמת ההמונים).