ועידת המובייל הישראלית 2012 [כרטיסים]
באמצע חודש יוני תערך ועידת המובייל הישראלית ב-YesPlanet ברמת גן בהשתתפות דוברים מובילים מהתחום, לנו יש שלושה כרטיסים לחלק לכם
ביום שלישי, ה-12 ביוני תערך ועידת Israel Mobile Summit 2012 המתקיימת זו השנה השנייה ותערך ב-YesPlanet ברמת גן. הועידה נחשבת לאחד האירועים המרכזיים של תעשיית המובייל הישראלית ונערכת בשיתוף פעולה עם מובייל מאנדיי תל אביב וכן עם קהילות נוספות בתחומי המובייל, המשחקים וממשקי משתמש, כמו גם גופי מדיה מובילים.
לרגל הכנס יתארח לראשונה בארץ יארי טאמיסטו, מנכ"ל ארגון MobileMonday העולמי. יארי אחראי במידה רבה לגידול המואץ של ארגון מובייל מאנדיי שפעיל כיום בלמעלה מ-140 ערים ברחבי העולם, ביניהם גם תל אביב, ועוזר לפיתוח תעשיית הסלולר. על הגדילה הבינלאומית הזו קיבל יארי פרס רשמי מנשיאת פינלנד.
כמו כן, יגיעו לכנס דוברים נוספים מחברות מובילות בתחום המובייל מרחבי העולם שישתתפו בהרצאות ובפאנלים על הנושאים הבוערים שמעסיקים את תעשיית הסלולר. בנוסף ידברו בכנס זוהר לבקוביץ' (Amobee) ורונן סופר (Telmap) שיספרו על שני האקזיטים הסלולריים הגדולים שהתרחשו במהלך השנה החולפת.
גולת הכותרת של הכנס היא תחרות הסטארטאפים: בתחרות זו יזכו להציג 8 סטארטאפים מתחום המובייל בפני חבר שופטים ובנוסף יקבלו מקום תצוגה בתערוכה שבכנס. הסטארטאפ הזוכה יזכה להציג בכנס MWC בברצלונה במסגרת אירוע מפתחי האפליקציות WIPJam.
פרטים על הכנס והרשמה ניתן למצוא באתר הכנס.
רוצים לזכות בכרטיסים חינם?
כרטיסים לאירוע ניתן לרכוש כבר כעת במחיר מוזל: 200 ש"ח לאלו שיזמינו עד ה-17 למאי, לאחר מכן יעלה הכרטיס ל-250 ש"ח לזמן מוגבל ולקראת הועידה המחיר הרגיל יעמוד על 300 ש"ח.
ניוזגיק קיבל שלושה כרטיסים לחלק לכם, וסביר להניח שלא מעט קוראים ישמחו לקבל אותם. מאחר וכך, ובמטרה שתוכלו להעניק ערך מוסף ליתר הקוראים, נשמח אם תספרו לנו בקצרה על אפליקציה מיוחדת שהורדתם לאחרונה ואהבתם במיוחד, כך נוכל לזכות כולנו בהמלצות ליישום חדש שיתכן ופספסנו, ואתם – בכרטיסים לועידת המובייל השנתית. שלוש התגובות שיחשפו אותנו לאפליקציות המעניינות ביותר יזכו בכרטיסים חינם לאירוע הקרוב.
אנא שימו לב כי אתם משאירים בתגובה כתובת מייל אמיתית (כתובת המייל לא תחשף בתגובה עצמה, אך תשמש אותנו על-מנת ליצור איתכם קשר במקרה של זכייה). במידה ואתם מגיבים באמצעות פייסבוק ואתם בין הזוכים, אנו ניצור איתכם קשר דרך הפרופיל האישי.
הבחירה במנצחים תהיה על פי הסיפורים והפתרונות המעניינים ביותר שיבחרו על-ידי צוות השופטים של ניוזגיק. את התגובות יש להשאיר כאן בתחתית הפוסט.
התחרות תסתיים ביום שלישי, ה-15 במאי, בשעה 23:00 – הזוכים יקבלו עדכון על זכייתם במהלך השבוע שלאחר מכן.
הגב
19 תגובות על "ועידת המובייל הישראלית 2012 [כרטיסים]"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
טרם הורדתי, אבל היום שמעתי על אפליקציה מגניבה שכל אוהבי הקפה יאהבו:
Coffee call
ואם לא היה לי בלאקברי הייתי מנסה אותה בעצמי – אולי כרטיס למובייל יפתור את הסוגיה הזאת :))
אפילקציה מגניבה שגיליתי – Babylon Touch
(http://itunes.apple.com/mo/app/babylon-touch/id503549879?mt=8):
חברת בבילון שיחקה אותה בגדול כשהציגה לפני כמה שבועות אפליקציה באפסטור שמאפשרת "לצלם" מילה לא מוכרת בטקסט (ספר, תפריט, מאמר, עיתון), ולקבל תרגום מיידי שלה לשלל שפות.
כמה פשוט – ככה גאוני!
מצחיק שם קראו לזה Babylon Touch
הרי מי שיודע באמת מה זה בבילון – אחד הספאמים הגדולים באינטרנט אם לא ה – בחיים לא נוגע בזה, אפילו עם מקל.
איזה מקל, אני לא נוגע בבבילון אפילו עם סמן לייזר.
האפליקציה CallmyName היא ממש סבבה, ניסיתי אותה על אייפון וגם על Android Nexus
עוזה את החיים ממש נוחים, אפשר להגיע (כמעט) לכל אחד ולכל עסק רק לפי השם
תנסה את vlingo
ולאן עבר ידידנו אריאל אפרתי?
הוא עוד צועד בראש CallmyName, אני רק קצת עוזר להם…
אחת האפליקציות הכי חמות בשוק כרגע, היא Evernote.
הם קיבלו מימון בשווי של מעל מיליארד דולר, ובדיוק הוציאו גירסה של האפליקציה בסינית.
יש להם מיליוני משתמשים בכל העולם, בכל הפלטפורמות.
יש להם מעל מיליון משתמשים רשומים שמשלמים על השירות שלהם!
זו בעצם אפליקציה של פתקים ותזכורות, היא חוצת פלטפורמות (PC\MAC\Android\iOS\Web\RIM) ומאכסנת בענן את כל הפתקים של המשתמשים..
אמנם היא קיימת המון זמן, אבל לאחרונה הורדתי אותה והתחלתי לשתמש בה, ואין ספק שזו אחת האפליקציות הכי טובות בסגנון.
האפליקציה מוצעת בצורת Freemium , ורוב הפיצ'רים הבסיסיים ניתנים בחינם. מי שצריך יותר מקום איחסון , או פיצ'רים קצת יותר מתקדמים יכול לשלם יותר.
ES File Explorer – אפליקציית File System לאנדרואיד שעובדת, בצורה שקופה למדי, עם מערכת הקבצים המקומית, עם בלוטות', על גבי הרשת, חיבור לשרתי FTP, שרתי ענן שונים (Box, Dropbox), ועוד.
האפליקציה נותנת גם אפשרויות ניהול שונות של המכשיר כמו אפ-מנג'ר, Root Explorer, ועוד הרבה מאוד אפשרויות מגניבות.
2 אפליקציה מגניבות אולי ישנות ואולי היו פה באתר אבל ננסה ..
sms and walk
מאפשרת צילום של הדרך שמלפניך בעת כתיבת SMS
http://androidspin.com/2010/07/15/walk-safely-with-the-samsung-road-sms-app/
וגם CINEMGRAM האפליקציה מאפשרת ליצור אנימציה של חלק מהתמונה שצולמה בוידאו, ולשלב אותה לתמונה מיוחדת, שהרוב בה סטאטי אבל חלק קטן ממנה דינאמי.
http://cinemagram.tumblr.com/
תהנו :)
text and walk
viddy – אינסטוגרם בוידאו, מה יש להוסיף? פשוט, כיף ווירלי :)
אפלקיציית endomondo היא חובה לכל מי שעוסק בריצה, צעידה, נסיעה על אופניים וכו'… מודדת זמנים, מרחק, קצב, נותנת התראות בזמן אמת, מספקת סטטיסטיקה מדוייקת + מפה ומאפשרת גישה לנגן המוזיקה המובנה (וע"י כך המוזיקה נחלשת בכל פעם שהאפליקציה מעדכנת על המרחק).
טוב אז ההמלצה שלי היא : Brewzor Pro BETA
האפליקציה הזו היא לא כוס התה של כולם , או ליתר דיוק לא כל כוס בירה של כולם
החלטנו להתחיל תחביב חדש במשפחה , בישול בירה ביתית
(השגר הראשון עוד לא סיים את הלידה)
רעיון הבריק במוחו של בעלי היקר- אולי נכתוב אפליקציה שתעזור לנו עם החישובים והזמנים
אך הפלא ופלא נמצאה אחלה של אפליקציה ועוד חינם (יש עוד כמה – זו מומלצת)
עכשיו רק נשאר לנו לחכות עוד כמה שבועות ……..הבאסה שאני לא אוהבת בירה , מה לא עושים לתמיכה בבעל העיקר זמן איכות – מה לא יכולנו לבחור ליקרים?
לדעתי אחת מהאפליקציות היותר טובות שראיתי והפחות מוכרת היא Poynt שזאת אחת מהדרכים הטובות להיחשף לאירועים, מקומות, אוכל וכו' מקומיים היכן שאתה נמצא.
האפליקציה זמינה במגוון רחב של פלטפורמות (אנדרויד, אייפון, נוקיה ובלקברי).
בזמן שהותי בחו"ל מאוד נהנתי להשתמש בה למצוא דברים מעניינים לעשות ולראות.
(לצערי היא לא בדיוק זמינה לישראל אבל נקווה שבקרוב)
מי זכה?
למה לא מודיעים?
כבר עבר התאריך
הי מיכל,
שלושת הזוכים הם:
עודד – cinemagram
עמית – endomondo
שי – POYNT
הודעות על הזכייה והנחיות הרשמה ישלחו לזוכים במייל בימים הקרובים.