האייפון הבא יהיה הרבה יותר דומה לאייפון 5 מאשר לאייפון 11
דיווח חדש חושף כי אנחנו צפויים ל-4 דגמים חדשים של אייפון 12, כשלפחות דגמי הפרו ייראו לכם מוכרים; בנוסף, יזכו לשידרוג כמעט כל שאר המכשירים שמייצרת אפל – החל מהמקבוק פרו ועד הרמקול החכם שלה
אם הדיווח האחרון של בלומברג נכון, הרי שמכשיר הדגל הבא של אפל ייראה לכם מוכר למדי – משהו בין גרסה מוקטנת של האייפד הנוכחי – לאייפון 5 מלפני 8 שנים.
4 אייפונים חדשים
דיווח חדש של בלומברג מתאר את מפת הדרכים של אפל למכשירים שהיא צפויה להשיק ב-2020 – שכוללים בין היתר 4 מכשירי אייפון – מתוכם 2 מוזלים, מקבוק פרו חדש וסטרימר אפל tv. כל האייפונים החדשים צפויים לתמוך ברשתות 5G.
נתחיל בעיצוב, והדיווח החדש מאשש למעשה את התחזית של האנליסט מינג-צ'י קו, אחד האנשים שמכירים את אפל והמוצרים שלה הכי טוב. על פי בלומברג, האייפון החדש יכלול גב מתכת – ולא זכוכית; וכן, גוף עם קצוות ומסך שטוחים, בדומה לאייפד פרו החדש וכמו האייפון 5 הוותיק – רק עם שוליים הרבה יותר דקים כמובן. עם זאת, לא ברור אם רק מכשיר הדגל יזכה לעיצוב החדש-ישן או שמא גם צמד הדגמים הזולים יותר, שיחליפו את האייפון 11.
בנוסף, יכלול ליין המכשירים של אפל 2 מכשירי אייפון פרו עם מערך צילום משולש ואת חיישן ה-LiDAR, שנועד ללכוד סביבה תלת-מימדית, לשמש ביישומי AR שונים וכמובן לשדרג את צילומי הפורטרט. מדובר ככל הנראה באותו חיישן שהגיע עם האייפד פרו החדש, שהושק לפני כשבועיים. דגמי האייפון הרגילים צפויים להגיע ככל הנראה עם זוג מצלמות.
על פי הדיווח של בלומברג, הדגם הגדול יותר של האייפון פרו יכלול מסך "גדול יותר" במקצת מאשר מסך ה-6.5 אינץ' של האייפון פרו מקס; מה שיתכווץ לעומת זאת היא המגרעת (Notch) שבתוכה נמצא חיישן ה-Face ID.
לא רק אייפונים
על פי מפת המוצרים של אפל, צפויה החברה להכריז עוד השנה על רמקול HomePod חדש שצפוי להיות קטן יותר במחצית ומוזל יותר. בכך תיישר קו אפל עם סדרות הרמקולים החכמים של גוגל ואמזון – שכוללות רמקולים במגוון רמות מחירים.
חוץ מזה, למעט המקבוק אייר, שזכה לאחרונה למתיחת פנים, אנחנו צפויים לקבל השנה עדכונים לכמעט כל המוצרים של החברה: החל מהמקבוק פרו, דרך ה-iMac, סטרימר האפל tv ואפילו אייפד מוזל. עם זאת, הדיווח לא כולל פרטים נוספים, כך שנצטרך להתאזר בסבלנות.
ההכרזות, כמו כל שנה, צפויות להתקיים בספטמבר, אולם עם מגפת הקורונה המשתוללת ברחי בעולם – דבר אינו בטוח. עם זאת, על פי דיווחים שונים, באפל לא צופים שמגפת הקורונה תשפיע על ההשקות הקרובות – בוודאי עכשיו כשבסין חוזרים לאט לאט לשגרה.
הגב
4 תגובות על "האייפון הבא יהיה הרבה יותר דומה לאייפון 5 מאשר לאייפון 11"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
מישהו שם לב שאפל כל הזמן אומרים שהאייפד הוא הרבה יותר טוב וחזק מרוב הלפטופים אבל כמעט כול שנה מוצאים מודל מקבוק חדש ?
תומך 5G? אז אני מחרים.
And who cares if the device supports 5G ? It will take years till 5G will be available for everyone everywhere.