פיצ׳ר חדש של גוגל יאפשר לכם למקם נמר ישירות בסלון שלכם
פיצ׳ר ה-AR החדש של גוגל, עליו היא הכריזה בכנס המפתחים שלה בחודש שעבר, ישדרג את תוצאות החיפוש שלכם ויוסיף להן פן אינטראקטיבי וקצת יותר מציאותי
במסגרת Google I/O, כנס המפתחים האחרון של גוגל, היא חשפה לא מעט עדכוני תוכנה וחומרה. אחד הפיצ׳רים שהיא הציגה בזמנו הוא חיפוש אינטראקטיבי יותר ושימוש ב-AR, שאולי הרגיש מעט שולי ולא כזה שלא שתוכלו להסתדר בלעדיו, אבל כעת הוא זמין לקהל הרחב ונראה לנו שתשמחו להתנסות בו.
רוצים לקרוא עוד דברים מגניבים מעולם הטכנולוגיה?
הצטרפו עכשיו לעמוד הפייסבוק שלנו. 100 אלף עוקבים כבר שם
לא חיוני, אבל מגניב
גוגל החליטה לשדרג את מנוע החיפוש היחסית שגרתי שלה במובייל ולהוסיף לו פן אינטראקטיבי באמצעות AR. מה זה בעצם אומר? בפעם הבאה שתחפשו נמר, דב פנדה או שועל – לצד מידע ״ויקיפדי״ עליו כמו פרטים, סרטונים ותמונות, הוא יופיע לכם על המסך כאובייקט תלת מימדי שתוכלו לחקור מכל הכיוונים.
אם זה לא מספיק מרגש אתכם, תוכלו ללחוץ על הכפתור החדש שיופיע לכם ותוכלו למקם את הנמר למשל ישירות בסלון הבית שלכם או באופן ספייס במשרד. כנראה שעבור קהל בוגר יותר מדובר בעיקר בגימיק שההתלהבות ממנו תחלוף די מהר (ואחרי שתפרסמו תמונה ראויה באינסטגרם, כמובן), אבל עבור ילדים ומוסדות חינוך למיניהם מדובר בדרך עשירה יותר להעביר חומר לימודי בצורה קצת יותר רלוונטית לתקופה שבה אנחנו חיים.
כדי להתנסות בפיצ׳ר החדש עליכם להחזיק במכשיר שתומך ב-ARCore (אנדרואיד) או ARKit-ready (אפל). באנדרואיד – יש להיכנס לכרום או לאפליקציית Google (או לעשות תנועת סווייפ אם יש לכם מכשיר פיקסל למשל), ופשוט לחפש את שם החיה שתרצו לראות בתלת מימד. הפיצ׳ר זמין גם ב-iOS – ואפילו נתמך בספארי. פשוט הזינו את הכתובת Google.com דרך הדפדפן ומתחת לתוצאות החיפוש הראשיות תופיע לכם האפשרות לראות זאב/דב פנדה/נמר/אריה/פינגווין באופן עשיר יותר. סביר להניח שבהמשך היצע האובייקטים הניתנים לחיפוש יתרחב, לאו דווקא לחיות.
It’s AR of the tiger!
If you’ve got an AR-enabled phone, you can now bring select animals right into your space for a safari (or safe snuggle) with Search. pic.twitter.com/kWpudETgeq
— Google (@Google) May 31, 2019
הגב
12 תגובות על "פיצ׳ר חדש של גוגל יאפשר לכם למקם נמר ישירות בסלון שלכם"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
גלקסי נוט 9 ולא עובד לי
זה רק לפיקסל
זה אמור לעבוד לי יש את הגלקסי 8 פלוס
כל המכשירים החדשים אמורים לעבוד עם זה
אולי זה משהו בהגדרות שקשור לarcore
זה לא נמר, זה טיגריס
#הייתי_חייב
מדליק ביותר!
עובד על נוט 8, תעשו עדכונים…
גוגל או לא גוגל מי שלא מבין האפליקציות האלה לרוב לא אדפטיביות לעברית.
יש לנו עוד הרבה עבודה כדי שהאפליקציות יכילו את כל הפונקציות ולא רק באנגלית
זה לא עובד לי ב oneplus6
צריך לשנות שפה מעברית לאנגלית וארץ לאנגליה או ארצות הברית
הי יש לי וואווי P20 לא זה אמור לעבוד?
היי יש לי שיוימי 8 האחרון.. למה לא עובד לי?
גם לי לא עובד…יש לי אנדרואיד.