כנס המפתחים השנתי של גיקטיים מתקרב ואנחנו מחלקים לכם 10 כרטיסים חינם
ביום רביעי, 6 ביוני, ייערך כנס Geektime Code, עם הרצאות וסדנאות מרתקות ב-3 מסלולים שמקיפים את כל הנושאים שמעניינים את אנשי הפיתוח. 10 מכם יקבלו מאיתנו כרטיס מתנה
הכנס השנתי של גיקטיים לקהילת המפתחים – Geektime Code – חוזר. ביום רביעי, 6 ביוני, אנחנו מזמינים אתכם לעזוב את המחשבים, לצאת מהמשרדים ולהגיע לביתן 10 בגני התערוכה יחד עם כ-1,000 מפתחים וליהנות מיום שלם שיוקדש כולו לשפות, קוד, ספריות, באגים וכל מה שמעניין את אנשי קהילת הפיתוח.
>>>לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים <<<<
בכנס ייערכו למעלה מ-20 הרצאות וסדנאות מקצועיות ב-3 מסלולים שונים, במטרה לחשוף את המשתתפים לטכנולוגיות החדשות, לדרכי העבודה של מפתחים בחברות מובילות ולקולגות שמתמודדים עם בעיות דומות ביומיום. יחד הם יקיפו את כל מה שמפתחים כיום צריכים לדעת כדי להיות מקצועיים יותר, וכדי שיוכלו להתקדם ולהתפתח בקריירה. עוד על המסלולים והדוברים השונים אפשר לקרוא כאן.
רוצים לקבל כרטיס חינם?
לקוראי גיקטיים מגיעים מאיתנו 10 כרטיסים חינם ל-Geektime Code. בין שלושת המסלולים שייערכו לאורך הכנס, נמצא גם מסלול Developer Philosophies, שיעסוק בכל מה שחשוב למפתחים ולא עוסק ישירות בטכנולוגיות: אורח החיים של המפתחים, התקדמות מקצועית ואישית והכישורים שיכולים להקפיץ את הקריירה. ההרצאות במסלול זה יועברו על ידי מפתחים, למען מפתחים.
כדי לקבל כרטיס חינם לכנס ספרו לנו בתגובות על הדרכים שעזרו לכם להתקדם בקריירה: הרצאה שפתחה לכם את הראש בכל הנוגע לנטוורקינג, מודל לחיקוי שעזר לכם להפסיק להתבייש או אפילו סדר יום שיצרתם ושעזר לכם להיכנס לפוקוס – כל מה שעולה על דעתכם.
את התגובות יש לכתוב במערכת התגובות באתר עד יום ראשון, 13 במאי, בשעה 12:00. שימו לב: תגובות פייסבוק לא תיבדקנה. עשר התשובות שייבחרו על ידי צוות גיקטיים יזכו את כותביהן בכרטיס חינם לכנס.
ואם אתם כבר רוצים להבטיח את מקומכם בכנס המפתחים הגדול של השנה, מחכה לכם כעת הנחה מיוחדת של כרטיס שני ב-50%.
הפעילות הסתיימה, הודעות נשלחו לזוכים.
הגב
27 תגובות על "כנס המפתחים השנתי של גיקטיים מתקרב ואנחנו מחלקים לכם 10 כרטיסים חינם"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
מה שעזר לי להתקדם היו בעיקר הרצאות של Uncle Bob, רביצה מול טוויטר, Reddit ו-HackerNews בלילות, קהילות וואטסאפ מסויימות (פלוס אחת שהקמתי בעצמי), מיטאפים שהלכתי אליהם ומיטאפים שאני מארגן מיוזמתי עם חברים, האזנות לפודקאסטים (מאד ממליץ על "מפתחים חסרי תרבות"), ודחיפת הצוות שלי קדימה מבחינת מתודולוגיות עבודה ומבחינה טכנולוגית. :)
ההרצאה של סמנכל גוגל בשנה שעברה בgeektime code הייתה מרתקת ומשכה אותי לעולם התכנות בעוצמה בלתי רגילה!
אני כל כך אוהב סטארט אפ וכל העולם הזה פשוט מדהים, גוגל עם המצאותיה ואיך שהעולם מתקדם : google i/o וכדומה חבר שכנע אותי להצטרף לעולם הטכנולוגי ואני מממש מודה לו על זה
[email protected]
מיטאפים!
הם צצים כמו פטריות אחרי הגשם וכל אחד יותר מעניין מהשני.
מועברים בנושאים טכנולוגיים שונים ומגוונים כך שאם אין תמיד זמן לבדוק באופן אישי כל באז טכנולוגי, אז כשיש מיטאפ מתוזמן זה עוזר ומכניס מהר לאווירה.
האחרון שהייתי בו השווה בין טכנולוגיות קליינט: Angualr/React/vue.js והמרצה היה על סף הסטנדאפיסט.
אמנם לא עברתי לעבוד על vue.js אבל אין שיש לי חשק לבחון אותה לעומק בקרוב.
הדרך הטובה ביותר שאני מכיר היא לעקוב אחרי מובילי דעה ודפים של כלים טכנולוגיים ב Twitter כמו כן להירשם לnewsletters בנושאים טכנולוגיים שמעניינים אתכם, ללכת למיטאפים ולפלסף עם שאר הנוכחים, ולקרוא כמה שיותר ספרים, האהובים עליי הם Clean Code ו Growing Object Oriented Software. בהצלחה לכולם, מת להגיע לכנס
כחייל משןחרר טרי, כל פעם שאני מקבל התראה מכם על עוד חברה שנמכרה ועוד סטרטאפ שהצליח רק מעלה בי את המוטיבציה לחשוב על משהו בעצמי ולהצליח לגרום לחברות הגדולות להתעניין ברעיון שלי
מה שעזר לי להתקדם היה הספר "How to Talk to Anyone".
הוא ממש פתח לי את התודעה, איך לגשת לטיפוסים שונים של אנשים ואיך לתקשר איתם על אותו גל.
תקשורת בינאישית היא הבסיס לפרודקטיביות ולהרגשה טובה בעבודה ובחיים.
הקשבה למנטורים שהם מודל לחיקוי שלי עזרו לי מאוד להבין איך להתקדם נכון, בין היתר זה להתמקד במשהו אחד ספציפי ולא לפזר את עצמי בכל מיני מקומות, בנוסף קבוצות בוואטצפ שנותנות מענה לכל שאלה תכנותית, ובזמן האחרון הפנוי שלי התחלתי להאזין לפודקאסטים שעוזרים נורא להתמקד ולהתקדם בקריירה האישית/הצוותית
עבודה עם אנשים מוכשרים, בניה של פרוייקטים אישיים ולא רק בעבודה.
יצירת חברויות רשת שמאפשרות שיתוף פעולה ועזרה הדדתי.
כשיש לך ראש צוות שדוחף ודוחף ונותן משימות שנראות לפעמים בלתי פתירות ואחרי מאמץ אתה מצליח להעלות על דרך ליישום ואז אתה מבין שהכל אפשרי :) וכמובן כל הזמן ללמוד ולקרוא בלוגים טכנולוגים, לחפש טכנולוגיות חדשות, להעז ולנסות גם לפתח דברים מורכבים.
קריאת אוטוביוגרפיות של אנשים מצליחים דחפה אותי להכנס לעולם הטכנולוגי כמקצוע לחיים. בין היתר, מעכב אחר אתרי תוכנים רלוונטים (כולל אתכם) עזרו לי לראות מה מעניין ולהתעדכן ומשם כבר לקחתי את זה על עצמי להמשיך לחקור.
לפני כ15 שנה כשהייתי בן 17 חברה הסכימה לקבל אותי כמתכנת למרות שלא היה לי נסיון באף חברה אחרת מן הסתם עקב גילי הצעיר, שם הייתה נקודת הקפיצה בקריירה כיוון שמאז לא הייתה לי בעיה להתקבל לחברות.
"טוב לצדיק וטוב לשכנו", כשאתה ליד אנשים מוכשרים שיודעים טוב לבנות קוד זה מדבק.
תנאי הכרחי זה לקבל מאחרים הערות. אני תמיד מחפש code review מאנשים חזקים, אני לא אוהב לקבל CR מאנשים שלא אומרים לי לתקן דברים… פידבק ולדעת לקבל אותו הכי עוזר לגדול!
מה שעזר לי להתקדם היה הרצון שלי ללמוד ולהכיר לעומק תכנים טכנולוגיים שונים. לעבוד על פרוייקטים משלי. קריאת Newsletters רבים בנושאים שונים כמו Frontend, Security, DevOps. מעקב אחרי Hacker News של ycombinator והSubreddit Programming. וגם ההרגשה שלי להתחכות אחרי שני אנשים שאני מכיר והם מעבירים הרצאות על Security ומנהלים פרוייקטים.
קצת לצאת מהקופסה ולהסתכל סביב
דרכים להתקדם פחות משמעותיים, זה השינוי שהיינו חלק בו!
מה שעזר לי זה סדר יום קבוע! כל יום בערב רושם משימות חדשות למחר, מגיע בבוקר קורא מיילים ומתחיל לעבוד משימה משימה, עבודה בscrum לפי הספר עם כל הצוות. ניהול זמן ניהול זמן ניהול זמן!
הקשרים החברתיים המשמעותיים בעבודה ובבית :)
מלבד חיפוש בלתי פוסק אחרי מידע באינטרנט, Meetups, הרצאות קורסים אינטרנטים וכו'.
בעייני ומה שעזר לי בנוסף לכל אלו זו הסביבה. זה מתחיל בסביבת העבודה צוות ומנכ״ל שנותנים חופש פעולה ו״זורמים״ עם הרעיונות שלך. וזה ממשיך בבית שיש מישהו שתומך : הורים, בת זוג אפילו ילדים אם יש לך ילדים בגיל הנעורים שמתעניינים בך וב-drive שלך זה תמיד נותן את הכח לחפש אחרי דברים חדשים ולהתפתח.
במקרה שלי זו הייתה אשתי :)
כולנו טובים ואיכותיים אך מה שמבדיל בעיקר הוא מה אתה עושה עם הידע שלך גם לעולם.
חברות מחפשות את העניין הזה לכן חשוב להתנדב בפרויקט קוד-פתוח כלשהו כ-OpenOffice
בהצלחה !
בתור חייל בקבע ולקראת שחרור עדיין לא התקדמתי המון בקריירה :) אבל מה שעוזר לי הוא עבודה עם אנשים טובים, קריאת בלוגים ו-newsletters בנושאי AI (יש המון והם מעולים!), וגם לימודים לתואר שני.
מה שהכי עזר לי להתקדם זה פשוט להיחשף כמה שיותר למידע! לשמוע פודקאסטים, לקרוא בלוגים במדיום וגם לקרוא כתבות ממש פה בגיקטיים. בתחום הזה להישאר מעודכן זה must ואילו הדרכים לעשות זאת
במהלך הקריירה קיבלתי מספר טיפים שהופכים אותי למפתח טוב יותר בכל יום שעובר. להקיף את עצמי באנשים שמאתגרים אותי מקצועית ונכונים לעזור לי להתרומם ולהצליח. לא לפחד לשאול שאלות גם אם הן הכי קטנות וכן אם זה מול האנשים הכי גדולים מאחר ועדיף לעצור ולשאול מאשר להנהן, לצאת אידיוט ולהיכשל במשימה. ביום שאני מרגיש שאני כבר לא אוהב ללכת לעבודה זה הזמן לגוון. אלו רק חלק מהנקודות שמאפיינות את מהפילוסופיה האישית שלי, וגם אם לא אזכה בכרטיס אני מקווה שאחרים ימצאו בהן הגיון ואולי אף תרומה. בהצלחה לכולם.
אני רוצה לקבל כרטיס כי אני ממש אוהב את התחום. ואני חייל ואין לי כסף לשלם.
אני חייל בצוות פיתוח שמתעסק בweb שקוצים להכניס mechine learing לצוות ואין לנו שום מקור ידע ביחידה. למרות שהיחידה צמאה לתוכנות שפועלות עם mechine learing אין צוות שנכון להיום מתעסק בתחום. הכנס יכול לתת לנו נקודת פתיחה מעולה! הבעיה היא שלא הצלחנו להשיג תקציב לקנות כרטיסים ועלות הכנס לא מתאפשרת במשכורת של חייל. קבלת כרטיס תוכל לעזור לנו ולכל היחידה!