האם זה השילוב המושלם בין קינדל לטאבלט אמיתי?
סופסוף יש טאבלט רציני שמגיע עם מסך E-Ink שיאפשר לכם לקרוא ולכתוב כמו שצריך. ועוד במדור מימון ההמונים שלנו: סטטוסקופ אלחוטי ותחליף לניילון הנצמד
קיקסטארטר ואינדיגוגו הן פלטפורמות גיוס ההמונים הגדולות והפופולאריות בעולם, המעניקות במה לפרויקטים רבים מתחום הטכנולוגיה ומחוצה לו ומאפשרות להם לגייס כספים לטובת פיתוח וייצור בעזרת הציבור. למרות זאת חשוב לזכור שלא מדובר בחנות או בחברות ותיקות, וכבר קרו לא מעט מקרים של פרויקטים שכשלו והותירו את התומכים ללא מוצר וללא הכסף, אז קחו זאת בחשבון.
מי צריך קינדל כשיש את ה-E-Pad?
אחד היתרונות המשמעותיים ביותר של קינדל על פני אייפד או טאבלט סטנדרטי, הוא השימוש בטכנולוגיית E-Ink שממש מרגישה כמו קריאה מתוך דף, לא מאמצת את העיניים ומאפשרת קריאה גם באור חזק יחסית. עם זאת, הקינדל לא עוצמתי כמו טאבלטים רגילים שמריצים אפליקציות. הכירו את ה-E-Pad שמנסה לשלב בין שני העולמות. זהו טאבלט אנדרואיד מלא עם תצוגת דיו אלקטרוני, כך שתוכלו להריץ עליו פחות או יותר כל אפליקציה לאנדרואיד (לא שאת כולם תרצו על מסך לא צבעוני). הוא אפילו תומך בסטיילוס כך שתוכלו לשרטט עליו בכיף, ותומך ב-4G כך שתוכלו להיות מחוברים בכל מקום. בקיצור, טאבלט אנדרואיד עם מסך מושלם לקריאה של ספרים ומסמכים, אבל פחות מיועד לחולי מולטימדיה.
מחיר יחידה: 514 דולר, כולל משלוח לישראל; מועד משלוח: אוגוסט 2019
די לניילון הנצמד
ניילון נצמד ואלומיניום במטבח. איך אומרים? Can’t live with them, can’t live without them. הם די מעצבנים, לא תמיד נצמדים, ואין לאף אחד ספק שהם מזהמים של ממש לאור העובדה שהם חד פעמיים. אז אם בא לכם לשדרג את המטבח שלכם ולהיות קצת יותר ירוקים, אולי כדאי שתכירו את Food Wrap. זוהי יריעת סיליקון שמתפקדת ממש כמו ניילון נצמד, אבל פשוט יותר טובה בכל צורה אפשרית. אתם יכולים להצמיד אותה לקערות, צלחות ואפילו למאכלים עצמם, היא עמידה בחום של עד 235 מעלות כך שהיא מתאימה לתנור ולמיקרו (BPA Free, כמובן), יכולה ליצור וואקום, חסינה למים וגמישה עד פי 3 מגודלה הרגיל. והכי טוב, כשאתם מסיימים את העבודה עם ה-Food Wrap, אתם פשוט יכולים לשטוף אותו ביד או אפילו במדיח ולהשתמש בו בשנית, והוא אפילו מגיע בכמה צבעים.
מחיר יחידה: 101 שקלים, כולל משלוח לישראל; מועד משלוח: יוני 2019
תמיד חלמתם לגלות איך עצים נשמעים? לא? אה.
מחפשים שדרוג לסטטוסקופ של הילדים שלכם? ה-Stemoscope הוא סטטוסקופ בלוטות’ די זול שנראה כמו דיסקית קטנה (ולא היינו ממהרים להצביע עליו כאביזר רפואי). הסטמוסקופ מתחבר לסמארטפון שלכם באמצעות אפליקציה בסמארטפון והאוזניות שלכם. תוכלו להאזין לדפיקות הלב של חיות המחמד, ילדים ובחברה אפילו מדגימים איך אפשר לשמוע אפילו את התנועות הפנימיות של עצים. ניתן לשמור את הסאונדים באפליקציה, וכמובן להעביר אותן לחברים שינסו להבין מה לעזאזל שלחתם להם. אנחנו מודים שזה אחד המוצרים היותר מוזרים שראינו, אבל לאור העובדה שהוא גייס מעל לחצי מיליון שקלים עד עכשיו, כנראה שיש אנשים שמוצאים לו שימוש.
מחיר יחידה: 141 שקלים, כולל משלוח לישראל; מועד משלוח: מאי 2019
הגב
4 תגובות על "האם זה השילוב המושלם בין קינדל לטאבלט אמיתי?"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
אמזון מלאה בטאבלטים עם E-INK ובמחירים הרבה יותר שפויים. מה חדש כאן ? ואם המטרה היא קריאה כתיבה וכל היתר מי צריך אנדרואיד ? הרי לא אשחק או אצלם עם מסך EINK.
אלו קוראי ספרים ולא “טאבלטים”, אבל גם מי שרוצה קורא ספרים עם אנדרואיד כבר יכול למצוא. יש יתרונות בכך, אנדרואיד מתאימה כבר לכל שפה ומאפשרת לך לבחור את אפליקצית הקריאה המועדפת עליך, או אפליקציות לימוד אחרות כגון חומר מפורטלים מוסדיים וכו. ויקיפדיה ועוד.
הסיבה שרוב הקוראים אינם אנדרואיד היא כי לרוב האנשים היכולות הללו אינן נדרשות, ובעיקר כי זה דורש חומרה הרבה יותר חזקה, יקרה וזוללת סוללה. אף אחד לא רוצה להטעין את קורא הספרים שלו מדי יום.
יש מוצרים שמאפשרים כתיבה כזאת? חיפשתי מעיין מחברת אלקטרונית כדי להפסיק ללכת ללימודים עם מחברות, אבל מה שמצאתי ניראה זול ולא מאפשר שמירה של הדפים
יש הרבה מוצרים כאלה, אבל הם יקרים.
לדוגמה, הנה אחד הזולים שבהם, שעולה “רק” 300 דולר:
https://goodereader.com/blog/electronic-readers/onyx-boox-nova-pro-e-reader-review