פורלין, #פידמי!

באירוע ראשון מסוגו שנקרא איט&טוויט אירחה מסעדת פורלין בתל אביב כ- 20-25 טוויטריסטים. הערב לווה בטוויטים רבים של אנשי הסעודה שלווו בתמונות מטלפונים סלולריים ומלפטופים שהונחו על השולחן. התמונות בפנים (והרבה).

באירוע ראשון מסוגו שנקרא Eat&Twitt אירחה מסעדת פורלין בתל אביב כ- 20-25 טוויטריסטים. בתפריט נכללו במנה הראשונה טרטר סלמון (עם אפרסקים, צנוברים וכוסברה), סרדינים כבושים (בכבישה ביתית נוסח מארסיי), קרפצ’יו פילה בקר (עם חומץ בלסמי וגבינת פרמזן) וסלט תמנונים (תמנונים כבושים, עלי תרד, עלי בייבי, אגוזי קשיו וזיתי קלמטה). המנה העיקרית כללה פילה בקר (בשר מיושן ברוטב פטריות יער עם פירה ושום קונפי), פילר מוסר ים (צלוי על הגריל התוספת סלט סלסה של מלפפונים, ענבים, אשכוליות וצנוניות) ומנת פירות ים (סרטנים, מולים, שרימפס וקלמרי מוקפצים ברוטב פרובנסיאל או ברוטב קרם שום). הקינוחים כללו קרם ברולה וקרפצ’יו אננס עם סורבה קוקוס. בין המנה הראשונה לעיקרית הוגש סורבה קמפרי אשכוליות. תוך כדי הוגשו מספר יינות מיין עגור, לבן, רוזה, אדום ושחור.

את האירוע אירגנה ליאת ורדי בר מפורלין והצמד יוסי תאגורי וערן קאמפף שהגו את רעיון #fiddme לצילום מאכלים לטוויטר.

כאמור, זהו אירוע האוכל הראשון בארץ שמארגנת מסעדה ומזמינה אליה טוויטריסטים. אירועים דומים שאפשר למנות עד היום הם אירועי הסרטים של קולנוע לב והאירוע הקרוב של ניוזגיק, הסינמה טוויט שיקרה ביום שלישי הקרוב בסינמה סיטי. עוד אפשר לציין את אירועי הטוויטאפ המתארגנים על ידי חברי קהילה בהם נבחר בר מקומי (תל אביב / ירושלים) בהם נפגשים חברי טוויטר לאוכל, שתיה וחברה נעימה, אך בעיקר ממירים את ההכרות אונליין עם הכרות פנים אל פנים. כאמו, הערב לווה בטוויטים רבים של אנשי הסעודה שלווו בתמונות מטלפונים סלולריים ומלפטופים שהונחו על השולחן.

מערכת גיקטיים

גיקטיים, שהוקם בגלגולו הקודם כניוזגיק במרץ 2009, פונה לאנשי טכנולוגיה ואינטרנט בארץ הרוצים לקבל חדשות, עדכונים וכתבות בתחומים אלה בעברית. בנוסף לסיקור טכנולוגי לקח על עצמו גיקטיים לקדם את תעשיית ההיי טק בארץ.

הגב

5 Comments on "פורלין, #פידמי!"

avatar
Photo and Image Files
 
 
 
Audio and Video Files
 
 
 
Other File Types
 
 
 
Sort by:   newest | oldest | most voted
maya567
Guest

היה מעולה! כל הכבוד לפורלין ולליאת על התעוזה והארגון.
אהבתי שעשית “בוק” לקרפצ'יו אננס בפליקר – הוא היה שווה את זה :)

Sarah
Guest

Wow. The photos are just beautiful!

trackback

[…] כאלה שלא הבינו מה פתאום ובאיזו זכות ארגון עסקי בוחר לקדם ולשווק את עצמו בדרך חדשנית. יש לי הרבה מה להגיד על זה ומן הסתם […]

trackback

[…] נוספת: ניוזגיק, גל גרנוב, ששת שץ, שרה פגין, דביר רזניק, פורום ביקורת […]

trackback

[…] שם העלתה anatc כמה תמונות שצילמתי בזמן אמת. ניב קלדרון ב-Newsgeek, בקפה דה מרקר גל גרנוב, הבלוג של כפיר וגל ששת, הקדירה של […]

wpDiscuz

תגיות לכתבה: