אתם משתמשים במוצרי גוגל כל יום, אבל האם אתם יודעים כמה מהם פותחו בישראל?
מרכז המחקר והפיתוח של Google בישראל מציין 15 שנה להקמתו ומזמין אתכם ל-Decode15, בו תשמעו על פריצות הדרך הטכנולוגיות בישראל, על מוצרים חדשניים שפותחו כאן ועל הקסם שנוצר במפגש שבין כישרון, יצירתיות ויזמות
כולנו – כלומר, מיליארדים ברחבי העולם – משתמשים במוצרי Google באופן יומיומי. מה שלא כולם יודעים הוא שהטכנולוגיות מאחורי רבים מהמוצרים האלו נולדו במרכז המחקר והפיתוח של ענקית הטכנולוגיה בישראל, אותו מוביל מנכ"ל המרכז, פרופ' יוסי מטיאס, סגן נשיא בחברה.
Decode15, האירוע של Google שיתקיים ב-21 באפריל, הוא הזדמנות לחגוג את החדשנות שנולדה במרכז במלאת 15 שנה לפעילותו. באירוע תוכלו ללמוד על פריצות הדרך בישראל, טכנולוגיות חדשניות שפותחו כאן ועל הקסם שנוצר במפגש שבין כישרון, יצירתיות ויזמות.
באירוע תוכלו להכיר מפתחות ומפתחים, חוקרות וחוקרים, מנהלי מוצר וחוויית משתמש, מנהלות ומנהלים ב-Google שיספרו על מחקריםֿ, פיתוחים ומוצרים פרי עבודתם הנמצאים בחזית הטכנולוגיה עם השפעה גלובלית, ועל האתגרים המקצועיים שהם מפצחים בימים אלה.
בנוסף יספרו הדוברים השונים על ארגון המחקר והפיתוח, חידושים בתחום המובייל, טכנולוגיות AI, חידושים בתחום הענן, הפיתוחים האחרונים בתחום הבריאות, תוכנית חובקת עולם בתחום ה-Crisis Response וכיצד צוותים במרכז רתמו טכנולוגיות ומוצרים לעזור באופן גלובלי בתקופת הקורונה.
האירוע יתקיים באופן מקוון ובחינם, בהרשמה מראש, והוא מיועד לכל תעשיית ההייטק הישראלית, ובמיוחד לאלו שלהוטים לשנות את העולם באמצעות חדשנות וטכנולוגיה.
באירוע תהיה גם פינה מיוחדת עם צוות הפודקאסט “גיקונומי” – ראם שרמן יראיין כמה ממובילי המחקר והפיתוח במרכז שיספרו על המוצרים שהם עובדים עליהם, על האתגרים וגם על החיים ב-Google.
אז את מי תפגשו?
פרופ' אבינתן חסידים וד"ר דבי כהן ידברו על אימפקט וחדשנות בארגון המחקר וה-AI של Google; ד"ר טל כהן ומוראד עבד אלרחמאן ידברו על חידושים בעולם החיפוש, על מה זה להיות Googler ועל איך שומרים על כושר מקצועי לאורך שנים; זהבה קשאי ועמוס יפה ידברו על Pinpoint ועל המוצרים החדשניים שמחוללים שינוי באופן העבודה היומיומי של עיתונאים; בני שלזינגר יספר איך בונים מוצר למיליארדים בתשעה חודשים בלבד וספיר כדורי תספר על מוצר מבוסס AI בעל השפעה עולמית, שנולד מתוך להט אישי שלה לסייע לאנשים באמצעות טכנולוגיה.
בין הדוברות והדוברים תוכלו לשמוע גם את יוסי מטיאס, שידבר על 15 שנות חדשנות בישראל ויקיים שיחה על עתיד הבינה המלאכותית עם ג'ף דין, סגן נשיא בכיר העומד בראש ארגון המחקר והבריאות של Google, ד"ר קארן דה-סאלבו העומדת בראש תחום הבריאות בחברה בחברה ואורי פרנק, שהצטרף ממש לאחרונה לשורותיה של Google להקמת הפעילות של פיתוח סיליקון לשרתים.
בנוסף, ידברו מובילי תחומי מחקר ופיתוח נוספים בארץ, בהם דניאלה רייכמן שתספר על פיתוח טכנולוגיות בתחום תשתיות הענן וגם על איך בונים תשתית סקיילאבילית לרשת ענן; יואב רייך ידבר על מיגרציה ומודרניזציה אוטומטית ובסקייל של תהליכים ואפליקציות עסקיות לענן בין אם כמכונות וירטואליות ובין אם כקונטיינרים שרצים על גבי מנוע קוברנטיס של Google; יואב צור יספר כיצד משתמשים ב- Google Duplex כדי ללמד את מכשירי הטלפון לנהל עבורנו או במקומנו חלק מהמשימות היומיומיות שלנו; מור שלזינגר תספר כיצד שימוש בטכנולוגיה להנגשת מידע יכול להיות מציל חיים במצבי משבר ואסונות טבע; תמר זונדינר תדבר על אתגרים בחישוב מסלולים בווייז; טל שטרנזי תספר כיצד Google מתעתדת לשפר את חווית המשתמש בתחום ההתראות (Notifications); וסלע נבו יספר על המיזם לחיזוי שטפונות באמצעות AI וחישובי ענן.
הגב
8 תגובות על "אתם משתמשים במוצרי גוגל כל יום, אבל האם אתם יודעים כמה מהם פותחו בישראל?"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
פעם זה היה פיזי
פעם לא היה קורונה????
וואוו אני מבייץ מרוב דייברסיטי
אנדרואיד אוטו עדין חסום בישראל
עובד אצלי בישראל. אולי נציגי יבואן כלשהו עבדו עליך?
לא ניתן להוריד את האפליקציה מהחנות. זה עובד אם במקרה מותקן לך מראש או הורדת את ה APK ידנית
פרסומת זולה לגוגל במסווה של "כתבה עיתונאית"
פרסומת זולה במסווה של "כתבה עיתונאית" עאלק