אחרי הפיבוט המשמעותי מגיע הגיוס: DealHub גייסה 20 מיליון דולר
קרן IGP השקיעה בדילהאב, פלטפורמה ישראלית שמאפשרת לארגוני מכירות לנהל את תהליכי המכירות הדיגיטלים במקום אחד
הסטארטאפ הישראלי DealHub.io, שפיתח פלטפורמה שמאפשרת לארגוני מכירות לנהל את תהליכי המכירות הדיגיטלים במקום אחד, הודיע היום (ד') על השלמת סבב גיוס B בגובה 20 מיליון דולר. הסבב הובל על ידי IGP) Israel Growth Partners) והשתתפו בו גם המשקיעים הקיימים Cornerstone Venture Partners.
"חדר עסקה דיגיטלי"
הפיתוח של החברה מאפשר לאנשי מכירות לנהל את התקשורת עם הלקוח שלהם, לכל אורך תהליך המכירה, במה שבחברה מכנים "חדר עסקה דיגיטלי שיתופי נושם". זהו למעשה מתחם שתוכנו ניתן להתאמה, כדי לאפשר לקונה לקדם תהליכים של קבלת החלטות פנימיות. ל"חדר העסקה" הזה ניתן להזמין נציגים מצד הקונה ומצד המוכר, שיעזרו לקדם את התהליך, ונמצאים בו בין היתר סרטונים שמסבירים את הפתרון, מצגות, הצעות מחיר, מחשבון ROI, חוזה משפטי שניתן לעריכה בזמן אמת וחתימה ועוד.
DealHub.io, הוקמה ב-2014 (ונקראה אז Valooto), על ידי שלושה מייסדים: אייל אלבכרי, מנכ"ל החברה, אלון לובין, ה-CTO ואייל אורגיל, ה-CRO. החברה מעסיקה קרוב ל-80 עובדים במשרדיה בתל אביב וטקסס. בין לקוחות החברה ניתן למנות מספר חברות ישראליות גדולות כמו Sisense, Yotpo, monday.com, WalkMe, Gong.io, Zerto, Allot, WhiteSource, Optibus, Hibob, Logz.io, Algosec, Cloudinary, DriveNets.
לפני 3 שנים עברה DealHub פיבוט משמעותי, ובשיחה עם גיקטיים מספר אייל אלבכרי, מייסד-משותף ומנכ"ל החברה, כי הוא כלל בין היתר שינוי שם, שינוי מיקוד מוצרי ומיקוד עסקי: "למעשה, היא התחילה מחדש". במסגרת הפיבוט, הפכה החברה מכלי להפקת הצעות מחיר ל"פלטפורמה לניהול כל שלבי העסקה מרחוק, הפקת תובנות על התנהגות לקוח הדיגיטלית ורמת העניין, והמלצות לפעולה שיבטיחו הצלחה מירבית" אומר אלבכרי. על פי DealHub, החברה צומחת בקצב שנתי של 300 אחוז, כמעט ללא נטישת לקוחות.
הגב
2 תגובות על "אחרי הפיבוט המשמעותי מגיע הגיוס: DealHub גייסה 20 מיליון דולר"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
מעניין שכמעט כל הרשימת לקוחות שלהם זה חברות ישראליות אבל גדולות (יוניקורנים וכאלה). משהו לא אופייני לסטארטאפים.
בהצלחה בכל מקרה.
נראה שגיקטיים בחרו לציין לקוחות ישראליים , באתר של החברה יש עוד מלא לקוחות מכל העולם, אבל כן, נראה שאחוז לא פרופורציונלי מתוכם הם יוניקורנים