3 תוספים מומלצים לכרום שתמיד טוב שיהיה
למצוא כתובת מייל של כל אחד בלחיצת כפתור (אפילו בלינקדאין), לסדר את כל האתרים המועדפים, השירים האהובים והווישליסט באיביי בצורה קצת יותר הגיונית וליהנות ממאגר גיפים אינסופי – 3 תוספים שכדאי שתכירו
1. Giphy for Chrome – גיפים בכל מקום
גיפים, אותן תמונות מונפשות שלוקחות את האימוג׳י צעד אחד קדימה ומאפשרות לנו לחסוך כתיבה של משפט שלם, נמצאים כבר כמעט בכל מקום, אבל עדיין לא מספיק. כדי שתוכלו לצרף קובץ גיפ בכל רגע נתון בלי להיכנס לאתר ייעודי, אתם מוזמנים להוריד את תוסף Giphy for Chrome ולהתחיל ולצרף לכל ציוץ, אימייל או סלאק תמונה מונפשת הומוריסטית. לחיצה על כפתור התוסף תציג בפניכם רשימה של כל הגיפים החדשים והפופלאריים כרגע ברשת, ובמידה ולא תמצאו בה את מה שחיפשתם – תוכלו לבצע חיפוש לפי קטגוריות או חיפוש ממוקד יותר לפי מילות מפתח.
2. Raindrop.io – יעשה לכם סדר בתגיות
תוסף Raindrop הוא תוסף חוצה פלטפורמות, מה שהופך אותו לזמין בגרסאות עבור מגוון דפדפנים (כרום, פיירפוקס, ספארי), אייפון, אנדרואיד ודסקטופ. אבל בואו נדבר רגע על גרסת הכרום, שהיא בסופו של דבר הכי נוחה לשימוש. מטרת העל של התוסף היא לעזור לכם לעשות סדר באינספור הדפים להם אתם נחשפים במהלך גלישה טיפוסית באינטרנט; באמצעותו תוכלו למשל ליצור רשימת Wishlist של פריטים מגניבים שראיתם באיביי (ואפילו לחלק אותה לפי גאדג׳טים, בגדים, עיצוב הבית) או לשמור כתבות בגיקטיים לקריאה בשלב מאוחר יותר, כל זאת בממשק סופר נוח שניתן להתאים להעדפותיכם.
לצורך העניין אם מצאתם בגיקטיים כתבה שרלוונטית לסטארטאפ עליו אתם עובדים אבל אתם גמורים מעייפות עכשיו, תוכלו לשמור את הכתבה ולערוך את התיאור שלה – כדי שתזכרו בדיוק במה מדובר, ושהיא לא תיקבר ביחד עם כל אותם הדפים שמתווספים לתיקיית המועדפים. כמו כן כל הדפים והקולקציות שתיצרו מסודרות באופן אוטומטי לפי תאריכים.
3. Email Hunter – כל אחד יכול להיות מידען
התוסף הגאוני הבא יאפשר לכם למצוא את כתובת המייל של כמעט כל אחד במספר דרכים; אופציה אחת היא על ידי הזנת כתובת ה-URL של חברה מסוימת (לצורך העניין, גיקטיים) ותוצג בפניכם רשימה עם כתובות המייל של האנשים העובדים בחברה הזו. אופציה נוספת היא להיכנס לפרופיל בלינקדאין ועל ידי לחיצה על כפתור ״Email hunter״, שאמור להתווסף לכם שניה לאחר שתתקינו את התוסף, מיד תופיע בפניכם כתובת המייל שמובטחת להיות מדויקת באופן כמעט ודאי. שימו לב כי כדי ליהנות מהשירות ולבצע יותר מחיפוש אחד ביום תצטרכו להירשם, וסך כל החיפושים החודשיים שפתוחים בפני משתמשים חינמיים מסתכמים ב-150 איתורים של כתובות (ניתן להירשם לשירות פרימיום בעלות של 49 עד 399 בדולר בחודש, בהתאם לצרכים שלכם).
הגב
17 תגובות על "3 תוספים מומלצים לכרום שתמיד טוב שיהיה"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
מה עם adblock בתור תוסף לכרום?
ואם כבר עסקינן מתי יעשו adblock לאנדרואיד? בגרסאת האפליקציה לא הדפדפן…
כולם מכירים את adblock זה לא רלוונטי
יש לאנדרואיד. זה נקרא AdFree ולא תמצא אותו בPlay Store. חפש בגוגל.
Rooted phones only …
למה זה לא ב – Play Store ?
אולי זה בעייתי ?
adway יותר טוב
ה-Raindrop זה פשוט כמו פוקט.
http://giphy.com/gifs/funny-chrome-cnhGvfve8wGys
Session Buddy
מה עם nestor? תוסף שמסכם את העמוד שאתם נמצאים בו. חוסך לי מלא זמן כל יום.
נשמע מעניין …
אחד החשובים לדעתי – IE Tab
מאפשר להתחזות לדפדפן אקספלורר לאתרים שלא תומכים בדפדפנים אמיתיים
התקשרו משנת 2008
אם כבר תוספים, מישהו יודע אם קיים תוסף שמבטל פונקציה של אתרים שבודקת אם יש פוקוס על TAB מסויים?
גאה להמליץ על תוסף שווה: לשונית שירות לקוחות בכל אתר של ספק שירות: https://chrome.google.com/webstore/detail/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%A0%D7%98/lkcicaigapaemfihekdebhinojkommab
אפרופו סדר, תוסף מצויין שמפחית את העומס על הזיכרון (בעיקר במחשבים לא ממש חדשים) ומתאים לאלה שפותחים כמה וכמה דפים במקביל. שומר על הדפים גם כשהדפדפן נסגר וכמו כן אפשר לנעול אותם כדי שלא ימחקו בטעות. בקיצור תוסף חובה. http://www.one-tab.com
כיצד אפשר לנעול דף שלא ימחק?