אפל חושפת בוידאו איך עובד כרטיס האשראי שלה וזה נראה טוב
כרטיס האשראי של אפל מגיע ללקוחות הראשונים והוא נראה טוב. טוב מאוד
לפני 5 חודשים הכריזה אפל באירוע חגיגי על ה-Apple Card, כרטיס האשראי החדשני שלה. עתה, החלו סוף סוף הכרטיסים להגיע למשתמשים הראשונים, ואפל שחררה סרטוני וידאו חדשים שמציגים את היכולות והפיצ'רים של הכרטיס החדש.
איך מקבלים כרטיס?
איך משלמים בחנות?
איך משלמים באתרי קניות?
איך רואים כמה הוצאתם החודש?
כיצד מבצעים תשלומים?
איך מגיעים לתמיכה?
הכל שקוף וצבעוני
השימוש בכרטיס נעשה בדומה לשימוש הרגיל ב-Apple Pay, כלומר אתם פשוט מניחים את האצבע על ה-Touch ID או מזדהים באמצעות ה-Face ID להשלמת העסקה, אולם הסוד טמון בממשק המקיף שנמצא מעבר לפעולה עצמה. אפל שואבת נתונים ממאגרים פיננסים וכך יכולה למעשה להפוך את הנתונים היבשים של העסקה שלכם לצבעונים וברורים יותר. כמה פעמים יצא לכם להביט בשורה בהורדות האשראי שלכם ולתהות מי זה בית העסק הזה והאם בכלל ביצעתם את אותה עסקה? ובכן, במקרה הזה אפל תדע להציג לכם את הלוגו של בית העסק, כתובת מדויקת ויתר הפרטים ליצירת קשר בכדי שתוכלו לזהות במהירות את העסק מולו התבצעה הרכישה.
בנוסף, אפל יודעת להציג נתונים שונים בזמן אמת כמו סך כל ההוצאות שלכם עד כה, כמה ימים נותרו עד לחיוב הבא והתפלגות של ימים או שבועות על בסיס קטגוריות שונות, כל זה בממשק נוח ואינטואטיבי למדי.
הגב
14 תגובות על "אפל חושפת בוידאו איך עובד כרטיס האשראי שלה וזה נראה טוב"
* היי, אנחנו אוהבים תגובות!
תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.
חופש הביטוי הוא ערך עליון, אבל לא נוכל להשלים עם תגובות שכוללות הסתה, הוצאת דיבה, תגובות שכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של Geektime, תגובות שחורגות מהטעם הטוב ותגובות שהן בניגוד לדין. תגובות כאלו יימחקו מייד.
באמת הבאתם עכשיו סרטונים במקום לאמלק לנו? זו העבודה שלכם. אני דורש את כספי בחזרה
בשמחה!!! אתה מכבד Apple Pay?
וואו
שיגעון
בווידאו של "איך משלמים באתרי קניות?" ציפיתי לראות איך משלמים באתר אינטרנט. רגיל כזה, שגולשים אליו מדפדפן במחשב.
לא מהטלפון.
זה בדיוק אותו דבר. אם יש כפתור ל-Apple Pay, בקשה נשלחת לטלפון לאימות ביומטרי וזה הכל.
אין כל הבדל בין הכרטיס של אפל לכל אשראי אמריקאי אחר שנטען ל-wallet.
כולל כלל הגראפים היפים שהם מציגים – הכל כבר קיים עבור כל כרטיסי האשראי האמריקאיים הגדולים.
חבל, הייתה ציפיה לחדשניות, שמתה יחד עם סטיב ג׳ובס ז״ל.
ועכשיו בתרגום לעברית…
what do you want from my life?
כשנותנים לבינה מלאכותית להגיב בגיקטיים…
בישראל בעוד 1,2,3 ..
10 שנים
יש עברית ? יש בארץ? יש גם לאנדרואיד?איך מקבלים?
אין. אין. אין וכן… לא.