פיקסלגיק: הפוסטים החמים בעולם העיצוב השבוע [10-03-12]

השבוע יש לנו קטגוריה חדשה שהתווספה לפיקסלגיק, ובנוסף פוסט מעולה על איך להבחין בין אריאל להלבטיקה, מדריך פרונט אנד לבניית אפליקציה ב-Jquery mobile, פוסט השראה על תהליך העיצוב של כריכת הספר החדש של סמאשינג מגזין, ועוד הרבה קישורים מעולים.

השבוע יש לנו קטגוריה חדשה שהתווספה לפיקסלגיק, ובנוסף פוסט מעולה על איך להבחין בין אריאל להלבטיקה, מדריך פרונט אנד לבניית אפליקציה ב-Jquery mobile, פוסט השראה על תהליך העיצוב של כריכת הספר החדש של סמאשינג מגזין, ועוד הרבה קישורים מעולים לקריאה.

השראה

**חדש!** חווית משתמש

קטגוריה נוספת שותפיע בפיקסלגיק הכל מהשבוע – חווית משתמש.
היו כבר הרבה קישורים בפוסטים הקודמים של פיקסלגיק אשר שייכים לקטגוריה זו, אך מעתה הם יתווספו בצורה מסודרת לקטגוריה משלהם.

כתבות מעניינות

מדריכים וטוטוריאלים

קוד ופרונט אנד

חינמיים

האם הקישורים כאן עזרו לכם? האם מצאתם פוסט מעניין השבוע והוא לא הופיע פה? שתפו כאן כתגובה.

שגיא שרייבר

שגיא הינו מעצב UI & UX פרילנס והמייסד של פיקסל פרפקט מגזין . בוגר שנקר במגמה לעיצוב מדיה אינטראקטיבית. מתמחה בעיצוב אתרים מונחי conversion (המרה) וחווית משתמש, ובעל ידע נרחב ב-html, css ו- wordpress. שגיא בטוויטר   שגיא בפייסבוק דף הבית של שגיא

תגיות לכתבה:

להגיב

תגובה אחת

  1. מאת Rachel Saadia:

    אני ממליצה שוב ושוב על האתר הזה ולא סתם….