בקרוב: סנכרון אוטומטי בין תמונות בגוגל + לרשימת אנשי הקשר

כחלק מהשיפור של אפליקציית החייגן המובנת, בקרוב תקשר גוגל בין מספרי הטלפון של המשתמשים לשם ותמונת הפרופיל שלהם מחשבון גוגל פלוס, במידה ואכן יש להם אחד כזה.

מקור: Shutterstock

מקור: Shutterstock

לאחר שהציגה מגוון שיפורים ושדרוגים באפליקציית החייגן המובנת, מציגה גוגל את השלב הבא בתהליך: הטמעת תמונות הפרופיל ושמות המשתמשים בצורה אוטומטית, באמצעות ייבוא המידע מגוגל פלוס.

חכם יותר, חברתי יותר

עם הצגתה של גרסת אנדרואיד החדשה 4.4, קיטקט, הסבירה גוגל כי מטרתה העיקרית הייתה לייבא מהחוכמה הקיימת בגוגל ולהכניס אותה אל מערכת ההפעלה. כחלק מכך, שדרגה את אפליקציית החייגן, שכעת מציעה למשתמשים אפשרות לבצע שיחות בצורה קלה יותר, ולחפש אנשי קשר בצורה נרחבת יותר.

כחלק מהשינוי, המשתמשים יכולים לחפש בין אנשי הקשר הקיימים שלהם הנשאבים מחשבון הגוגל שלהם כפי שהיה קיים עד היום, אך מלבד זאת יוכלו לחפש מספרים של בתי עסק הנמצאים מסביבם, ואף למצוא טלפונים משאר חשבונות גוגל השונים, מבלי לעזוב את מסך החייגן.

כעת מכריזה החברה על שיפור נוסף באפליקציה, הכולל הטמעה מהרשת החברתית שלה, גוגל פלוס. הפיצ'ר החדש, שיהיה זמין ככל הנראה בתחילת 2014, יאפשר לחברה להתאים בין מספרים סלולריים לשמות והתמונות המופיעות בפרופיל החברתי של המתקשרים, כל עוד המשתמשים אכן קישרו ביניהם במהלך תהליך האימות של חשבונותיהם.

המשמעות היא שבמידה ועד היום הייתם משייכים תמונות למשתמשים באופן ידני, כעת התהליך יהפוך לאוטומטי – כל עוד לחבריכם יש חשבון גוגל פלוס אליו העלו תמונת פרופיל, כמובן. אין ספק שתהליך מסוג זה יוכל לעזור למשתמשים לשפר את חווית השיחה והחיוג שלהם, סביר להניח שמשתמשים רבים לא יתלהבו מהעובדה שגוגל תשתמש במידע הנוגע להם מבלי שיהיו מודעים לכך.

בצד החיובי, במידה ואינכם מעוניינים לאשר לגוגל להשתמש בשם ובתמונת הפרופיל שלכם, תוכלו לבטל אפשרות זו בקלות במהירות. כל מה שיהיה עליכם לעשות הוא להכנס אל הקישור הבא ולהסיר את הסימון. במידה ויש לכם יותר ממספר טלפון אחד המשוייך לחשבון, תוכלו לבחור להסיר את השיוך רק לאחד, כך שלדוגמה את החשבון העסקי תוכלו להשאיר ניטרלי, אך עדיין לאפשר לחבריכם למצוא ולהתחבר אליכם באמצעות המספר שלכם.

במידה ולאחר כניסה אל הקישור תקבלו הודעה שאין מספר טלפון המשוייך לחשבון גוגל פלוס המדובר – המשמעות היא שלא שייכתם את מספר הטלפון שלכם לרשת החברתית, ואין לכם ממה לדאוג, לפחות לא כרגע.

מקור תמונה: Shutterstock / Google Plus

חן אידן

אוהבת גאדג'טים, אפליקציות ואת עולם הטכנולוגיה בכלל. שלל עיסוקיה כוללים הריסת מכשירים סלולריים לצרכי בדיקה, התעסקות בלתי פוסקת ברשתות חברתיות, סקירת אפליקציות חדשות, סטארטאפים מבטיחים והתנסות עם (כמעט) כל מוצר חדש שיוצא לשוק.

הגב

Be the First to Comment!

avatar
Photo and Image Files
 
 
 
Audio and Video Files
 
 
 
Other File Types
 
 
 
wpDiscuz

תגיות לכתבה: